Pelnrukšķīte @ 07.08.2023 10:45
Tādēļ tu esi viens :D Un arī būsi, jo no sievietes tev neko citu nevajag, kā seksu.
akul12 @ 07.08.2023 10:55
Naudas nav, tāpēc viens
Helita @ 07.08.2023 11:07
Laikam laiki ir mainījušies, bet sievietei, kura pati pelna, vīriešu naudas maks ir otršķirīgs. Tas ir bonuss, nevis noteicošais kāpēc sievietei izvēlēties vīrieti. Man ir bijis vīrietis, kurš darīja vienkāršu darbu (t.s. melno darbu), bet attiecības izveidojās, jo mums bija kopīgas intereses nevis tāpēc, ka viņš šikājas ar naudu.
akul12 @ 07.08.2023 11:27
Nez vai dievietes foruma apmeklēšana tiek skaitīta, kā kopīga interese? ?
Helita @ 07.08.2023 11:34
Interesants jautājums. Es nez, cilvēki daudz kur iepazīstas, kāpēc gan tas nevarētu būt arī šeit. Protams, tas būtu tā dīvaini, lai neteiktu vairāk. Bet forums, paliek forums, nekur nav teikts, ka tikai sievietēm. Gan jau tajā džeku forumā pa kādai sievietei arī ieklīst.
Teorijā viss jauki un skaisti var iepazīties un iepazīstas arī vēlāk. Arī pēc 30 man nocopēt nevainīgu, pilngadīgu meiteni nav problēmu. Da arī tagad jaunas un vecas met aci, tādēļ, ka esmu visai šķīsts...Arī ne nabags. Ir man īpašumi. Darbs un auto man bija, bet šobrīd pa visu pilsētu mētājas citybee un bolt. Ar manu dzīvesveidu pietiek... Es nedzīvoju LV, bet dabūt darbu ar nav problēmas. Attalgojums gan tāds atpalicis, gandrīz visās nozarēs. Ar atšķirīgu viedokli, parasti, nav problēmas cilvēkiem ar pietiekamu IQ līmeni, kas spēj argumentēt, nevis nokladzināt standartfrāzes "uzticies zinātnei" utml.lexxie @ 07.08.2023 01:27
Neiet īsti kopā. Alkaši un muļķi ir bijuši tavi kursabiedri? Hmm.. nu es neredzu mega lohatronismu iespējā iepazīties 20-23 gados ar potenciālu kandidātu kāzām pēc vēl 2-4 gadiem. Un tad arī bērnus plānot uz 24-27 ir tīri ok, ja abiem plāni sakrīt. Tizlāk ir nodzīvot līdz 35 un čīkstēt, ka tirgus otršķirīgs un grūti utt. Jo 20-garīgās nav ieinteresētas finansiāli nestabilā 35gadniekā, ja ir tāda pats 25 gadnieks, tik ar mazāk problēmām un augstāku potenciālu. Un 30+ gadniecēm arī interese par tādu nav.
Man žēl par tādu sabiedrību tev apkārt, ja tiešām iespaids, ka meitenēm vajag behu vai ko citu pēc svešiem standartiem. Man tādu cilvēku apkārt nav, līdz ar to tiešām nesaprotu to “ būt pašam”. Man ir svarīgs jebkura cilvēka, ar ko draudzējos (romantiski/neromantiski) redzējums, viedoklis par tēmām, ko apspriežam. Man svarīgas arī vērtības un vairāk vai mazāk to sakritība.
Citas lietas - viss nedaudz tomēr iet roku rokā. Ne tizli stereotipiski un “jo citam šitā”, bet loģiski un maksimāli ērti - gan auto, gan darbs, gan dzīvesvieta.
akul12 @ 07.08.2023 11:36
Tad jau A30 ir cerības ?
.Putns. @ 07.08.2023 12:13Teorijā viss jauki un skaisti var iepazīties un iepazīstas arī vēlāk. Arī pēc 30 man nocopēt nevainīgu, pilngadīgu meiteni nav problēmu. Da arī tagad jaunas un vecas met aci, tādēļ, ka esmu visai šķīsts...Arī ne nabags. Ir man īpašumi. Darbs un auto man bija, bet šobrīd pa visu pilsētu mētājas citybee un bolt. Ar manu dzīvesveidu pietiek... Es nedzīvoju LV, bet dabūt darbu ar nav problēmas. Attalgojums gan tāds atpalicis, gandrīz visās nozarēs. Ar atšķirīgu viedokli, parasti, nav problēmas cilvēkiem ar pietiekamu IQ līmeni, kas spēj argumentēt, nevis nokladzināt standartfrāzes "uzticies zinātnei" utml.
var arī pelnīt 900, aizmiegtām acīm, bet gribas atrast kādu ar 2k un tas LV ir reti. Spa ir jauki, bet var arī pati pakustināt smadzeni un aizbraukt uz laukiem - ezeru, ieiet pirtī un viss spa gatavs!akul12 @ 07.08.2023 14:20700 eiro pelna arī 30 gadnieki pašvaldību iestādēs, alga maza, bet tā neliecina par cilvēka izglītību, intelektu un vērtībām.
lexxie @ 07.08.2023 14:38Diemžēl tomēr par kaut ko liecina gan. Mērķtiecība. Cilvēks, kas ir ieguvis augstāko izglītību UN novērtē sevi un savu darbu, meklēs citu variantu. Ja kādam der - lieliski, bet sev tādu partneri blakus neredzu. Tad labāk esmu viena. Tikai tāpēc, ka vīrietim būtu ērti sēdē valsts institūcijā pa 700€, man nav ne jāatsakās no savām vēlmēm, ne arī jāuztur šāds kundziņš. Vērtības nesakrīt - attiecības neveidojas.
Lai neceltu vētru krūzē - es varu tikai subjektīvi to spriest par sevi un tuvākajiem apkārt. Reāli, tam ierēdnim ir iespēja veidot attiecības ar jebko - gan tādu pašu kolēģi, gan sugarmamu, kas vienā brīdī ļaus viñam nestrādāt vispār.
akul12 @ 07.08.2023 14:56Švaki, bet cilvēki dzīvo tā. Arī jaunās un skaistās, ne tikai vīrieši neveiksminieki ?
Cik daudz skaistu meiteņu strādā lielveikalos, tirdzniecības centros un citur apkalpojošajā nozarē un tur nemaksā tūkstošus.
neviens nav jāuztur. Kas ir Tavā pūrā? Tikai bišķi augstāka alga, bez auto, savas dzīvesvietas? Ja jau tik ļoti gribas atpūsties par 500 spa, tad ar pašai jāmaksā. Gan jau vīrietis bez tā tīri labi iztiek un pat ne brīdi neilgojas. Turklāt ko var gribēt, ja vēl nav dzemdējusi pēcnācējus? 🙂lexxie @ 07.08.2023 14:38Diemžēl tomēr par kaut ko liecina gan. Mērķtiecība. Cilvēks, kas ir ieguvis augstāko izglītību UN novērtē sevi un savu darbu, meklēs citu variantu. Ja kādam der - lieliski, bet sev tādu partneri blakus neredzu. Tad labāk esmu viena. Tikai tāpēc, ka vīrietim būtu ērti sēdē valsts institūcijā pa 700€, man nav ne jāatsakās no savām vēlmēm, ne arī jāuztur šāds kundziņš. Vērtības nesakrīt - attiecības neveidojas.
Lai neceltu vētru krūzē - es varu tikai subjektīvi to spriest par sevi un tuvākajiem apkārt. Reāli, tam ierēdnim ir iespēja veidot attiecības ar jebko - gan tādu pašu kolēģi, gan sugarmamu, kas vienā brīdī ļaus viñam nestrādāt vispār.
Helita @ 07.08.2023 15:07
Kaut kur jau jāstrādā ir. Un labāk strādāt kaut kur, par zemāku samaksu, nekā nestrādāt nemaz ar tekstu "es jau par tām kapeikām neiešu strādāt".
Un vairāk jau pieredzes dēļ strādā tās zemās samaksas dēļ, lai būtu vēlāk pieredze un varētu kandidēt uz labākām darba vietām. Neviens par skaistām acīm tāpat nemaksā. Ir sevi jāpierāda.