Mušpapīrs @ 03.08.2023 22:51Toties kasīšanās forumā ir pilnīgi vesela cilvēka pazīme
Elīzīte12345 @ 03.08.2023 23:22
Pēc Tavas loģikas sanāk, ka visi komentāri forumā ir kasīšanās.
Mušpapīrs @ 03.08.2023 23:24
Drīkst jautāt, kur tieši tā ir apgalvots? ?
Elīzīte12345 @ 03.08.2023 23:43
Nu Tu pilnīgi adekvātu jautājumu nodēvēji par kasīšanos. Man atlika tikai izdarīt secinājumus.
Mušpapīrs @ 03.08.2023 23:59
Tāds secinājums tika izdarīts, balstoties uz Tevis veidoto tēmu provokatīvo saturu
Mušpapīrs @ 03.08.2023 23:59
Tāds secinājums tika izdarīts, balstoties uz Tevis veidoto tēmu provokatīvo saturu
lunaa @ 05.08.2023 22:26:D
Nepiekritīšu, liela daļa izvēlās taisīt tetovējumus izskata dēļ.
Elīzīte12345 @ 06.08.2023 21:10
Ko tieši, Tavuprāt, labu tas izskatam dod?
lunaa @ 12.08.2023 21:08
piešķir stilu.
Varbūt jūs mani pārpratāt, protams, taisa arī nozīmes dēļ, tomēr citi tikai izskata dēļ. Kā kurš.
nedomāju gan,daudzi zin ka noņemšana ir daudz sāpīgāka un atstāj rētas. Pagaidu tatoo ir uz isu bridi,bet tie kas uzliek isto zin ,ka tas ir mūžigi.Nav tie laiki,kad vietējā vartrumē uzdrukāja kādu burtu paši.Man vien meitene uztaisija jaunus.man tas likas kautkas nu nekas.,bet kad viņa stāstija ,ko viņai nozime viņas zimējumi sapratu,ka nozime tieši viņai ir loti dziļa,pec skata jau to nepateikslunaa @ 05.08.2023 22:26:D
Nepiekritīšu, liela daļa izvēlās taisīt tetovējumus izskata dēļ.
Tigeriene @ 12.08.2023 22:10Man šķiet, ka tieši otrādi - taisa skaistuma pēc. Nu protams, ir jau arī tetovējumi ar nosacīti negatīvu noskaņu. Man piemēram, nav saprotami tetovējumi, kurus taisa tāpēc, ka cilvēks ir izšķīries vai viņam salauzta sirds, bet ir tādi cilvēki. Ok, piemiņas tetovējumi (ja ir miris kāds mīļš cilvēks) - to es saprotu. Tam apakšā ir milzu nozīme. Vēl es nesaprotu galvaskausu tetovēšanu. Man vispār galvaskauss skaitās kā negatīvs simbols. Bet nu ok. Katram savs. Zinu, ka citiem nav saprotamas manas patikšanas pret konkrētiem objektiem, jo pēc būtības tur nekā pozitīva nav.
Par traumām - drīzāk tad šis vārds jāuztver tiešā nozīmē - uztaisa tetovējumu pāri rētām.
Bet katrā ziņā nav daudz tādu, kas taisītu tetovējumu aiz dusmām vai naida. Tas nav loģiski un racionāli. Protams, gadās jau visādi dīvainīši uz pasaules...
Elīzīte12345 @ 14.08.2023 10:36
Esi dzirdējuši par vīriešiem, kuri sievietes ar tetovējumiem uzskata par "sarkanajiem karogiem" tāpēc, ka, pēc viņu domām, sievietes tā parāda savas neizdevušās attiecības? Ko par to domā?
Elīzīte12345 @ 14.08.2023 10:36
Esi dzirdējuši par vīriešiem, kuri sievietes ar tetovējumiem uzskata par "sarkanajiem karogiem" tāpēc, ka, pēc viņu domām, sievietes tā parāda savas neizdevušās attiecības? Ko par to domā?
Tigeriene @ 14.08.2023 17:09
Nu gan jau ir tādas, kas tā arī dara, bet ne visas. Man personīgi ir divējādas domas par tetovējumiem. Tetovējumi kā tādi, manuprāt, nekas baigi labais nav. Tāpat kā citi pīrsingi (tie, kas tiek izdurti visur citur, izņemot ausis - auskarus; auskari ir pilnīgi ok, bet pīrsingi citās vietās...).
Jo no vienas puses šīs abas lietas ir diezgan tādas ekstravagantas, bet no otras puses man tīri labi patīk atsevišķi tetovējumi un atsevišķi pīrsingi. Vai arī atsevišķas situācijas/gadījumi.
Piemēram, man vairāk patīk krāsainie tetovējumi, bet man nepatīk, ja tetovējumi ir uz sejas vai kakla un citās vietās, kas man neliekas ok, bet tās ir tikai manas domas, es nekādā veidā nevaru un nedrīkstu nosodīt otru par to, ka viņam patīk tetovējumi uz sejas vai kur citur. Ja cilvēks tā jūtas labi, - nu lai jau!
Un es sev arī labprāt gribētu tetovējumu, bet tā, kā man ir augsts sāpju slieksnis, plus es nezinu, vai pēc kāda laika man neapniks tas tetovējums, tad es izvēlos neīstos tetovējumus, kas labi turas. Un esmu apmierināta.
Par pīrsingiem tas pats...no vienas puses man nepatīk, ka cilvēkam gan ausīs vairāki auskari un pīrsingi ir, gan uzacī, gan degunā, mēlē, lūpā, vēl sazin kur...bet no otras puses...ir cilvēki, kam tīri labi piestāv. Un pat savā ziņā seksīgi izskatās. Protams, pārspīlēšana nekad nav laba. Gluži visu seju nevajadzētu apkarināt. Bet ja ir ausīs un degunā, piemēram, vai ausīs un uzacī - nekāda vaina.