kā jau teicu nav nekādu iespēju tikt pie ārstaHelita @ 03.08.2023 07:21Maršs uz Gulbja laboratoriju nodot analīzi uz Hcg! Daži eiro, pāris stundas un zināsi atbildi un prāts būs mierīgs.
Garden @ 03.08.2023 17:57kā jau teicu nav nekādu iespēju tikt pie ārsta
es atrodos loti tālu no savas dzīves vietad un šeit man nav iespēju aiziet pie arstaHelita @ 03.08.2023 18:04
Pilsētā nav neviena laboratorija? Tas ir pusstundas jautājums. Nozīmējumu nevajag.
Vienkārši esmu satraukta jo pagaidām man nebija plānoti bērni. Tapēc vēlos ātrāk uzzināt esmu vai neesmu un visu laiku nedomāt par to..Eksperte. @ 03.08.2023 19:53Kapēc tik steidzami jāzin vai esi vai nē? Vienīgi ja varbūt negribi paturēt bērnu.
Pagaidīsi, uztaisīsi HCG kad varēsi.
Vispaar nav smieklīgi. Esmu parasts cilveks un kā saku nav iespēju tikt pie arstafifinators @ 03.08.2023 19:59Bet kur tad tu atrodies, ja nav iespējams pat analīzes uztaisīt? Uz mēness? ?
tiešām nemāki lasīt, ko tev vairāki cilvēki saka? Tev nevajag ne ārstu, ne nozīmējumu. Aizej uz tuvāko laboratoriju un pasaki ka gribi nodot analīzes uz hcg. Viss. Rezultāts būs pieejams datamed.lv tās dienas vakarā vai no rīta.Garden @ 03.08.2023 20:47Vispaar nav smieklīgi. Esmu parasts cilveks un kā saku nav iespēju tikt pie arsta
debestinaa @ 03.08.2023 22:02tiešām nemāki lasīt, ko tev vairāki cilvēki saka? Tev nevajag ne ārstu, ne nozīmējumu. Aizej uz tuvāko laboratoriju un pasaki ka gribi nodot analīzes uz hcg. Viss. Rezultāts būs pieejams datamed.lv tās dienas vakarā vai no rīta.
MartaElza @ 03.08.2023 22:21
Kādā čuhņā ir jādzīvo, lai nebūtu no 100+ vietām kur izvēlēties, lai aizietu uz laboratoriju?
Ja nav naudas, paprasi potenciālajam tēvam. Bet ja bija naudas testam, tad jābūt naudai arī analīzēm.
https://www.laboratorija.lv/filiales.html
https://www.egl.lv/par-mums/filiales-un-darba-laiki/
es neatrodos Latvijā es atrodos ārsemēs un man nav statusa lai aizietu pie ārsta tagad jūs saprotat ja jums saka nav irspejas tikt pie jeb kada veida parbaudes kas ir nesaprotamsfifinators @ 03.08.2023 21:49Neviens tev neliek iet pie ārsta. Es zinu, kādas ir rindas pie ginekologa.
Tev jau vairākas reizes atkārto - aizej uz Gulbja vai Centrālo laboratoriju un nodod analīzes uz HCG hormonu. Tā ir viena diena un visu zināsi.
Garden @ 03.08.2023 19:58Vienkārši esmu satraukta jo pagaidām man nebija plānoti bērni. Tapēc vēlos ātrāk uzzināt esmu vai neesmu un visu laiku nedomāt par to.