Jānis Parastais @ 28.07.2023 13:47
Man sāp tas, ka neproti izlasīto saprast, tēma vispār ir par tām, kam profilā minēts “long term” nevis whore, ar tām viss skaidrs.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 11:14Droši vien tas pats ir vērojams arī vīriešu vidū, bet šoreiz tieši par sievietēm, par cik, varbūt, kāda par ko ir runa arī te atrodas un var paskaidrot. Papētot iepazīšanās vietnes, ļoti liela daļa tur ir tādas, kas tur aktīvi sēž jau ilgu laiku - vismaz 3, 5 un vairāk gadus. Kāpèc, ko viņas meklē? Nav runa par ne īpaši glītajām vai ar milzīgu svaru, tur vēl varētu saprast, bet daudzas ir pat ļoti skaistas, kam galīgi nebūtu jābūt problēmai sev dabūt vīrieti. Pārāk izvēlīgas, apakšā daudz putni, vai arī atrodas tur tikai lai barotu savu ego, un patiesībā neko nevēlas? Nevar būt, ka tik ilgi meklējot un randiņojot, nevar nevienu sev piemērotu atrast.
Es ilgu laiku atpakaļ arī pa Tinder dzīvojos. Un vairākus gadus pie tam.Jānis Parastais @ 28.07.2023 11:14Droši vien tas pats ir vērojams arī vīriešu vidū, bet šoreiz tieši par sievietēm, par cik, varbūt, kāda par ko ir runa arī te atrodas un var paskaidrot. Papētot iepazīšanās vietnes, ļoti liela daļa tur ir tādas, kas tur aktīvi sēž jau ilgu laiku - vismaz 3, 5 un vairāk gadus. Kāpèc, ko viņas meklē? Nav runa par ne īpaši glītajām vai ar milzīgu svaru, tur vēl varētu saprast, bet daudzas ir pat ļoti skaistas, kam galīgi nebūtu jābūt problēmai sev dabūt vīrieti. Pārāk izvēlīgas, apakšā daudz putni, vai arī atrodas tur tikai lai barotu savu ego, un patiesībā neko nevēlas? Nevar būt, ka tik ilgi meklējot un randiņojot, nevar nevienu sev piemērotu atrast.
IceCream @ 28.07.2023 14:10Ā, ok, sieviete, kas negrib ar prastajiem Jankām pīties, uzreiz ir whore. ?
Piedod, Jančuk, mums smukajām arī ir smukas prasības.
Toties, kāpēc Tev dod kurvīti, tas gan uzreiz skaidrs.
Lafemme @ 28.07.2023 11:35Varu nokomentēt no savas puses, jo esmu Tinder nu jau vairākus gadus, bet periodiski viņu esmu arī dzēsusi ārā (jo vīriešu dzimums ir iztracinājis) un piereģistrējusies pēc kāda laika atpakaļ.
Manā gadījumā situācija ir tāda, ka lai gan esmu tur ilgu laiku uz randiņiem no šīs vietnes esmu bijusi ļoti maz (uz abu roku pirkstiem pat varu saskaitīt uz cik). Esmu tur lai tiešām atrastu sev attiecības, neesmu pat izvēlīga vai ar lielām prasībām.
Lielākoties man vienkārši tur stāv Match ar vairākiem, bet sarakstes tā arī neizveidojas, vai arī ja izveidojas tās retos gadījumos aiziet līdz randiņam. Esmu diezgan vecmodīga iepazīšanās ziņā un man patīk, ja saraksti uzsāk vīrietis vai arī inaciatīvu randiņam izrādā arī vīrietis ( bet pie mūsdienu vīriešiem tas ir tik rets gadījums :D). Tajās retajās reizēs, kad es pat uzsāku sarunu, atbildi saņemu ļoti reti (un tad man parasti rodas jautājums, ko Jūs vīrieši tur darat? Krājat Match, lai paceltu savu ego? :D) Kā arī problēma ir diemžēl tāda, ka 80% no vīriešiem, kas tur atrodas meklē - mīļākās, friends with benefit, vienas nakts sakarus. Un tad ir tādi arī kas grib visu to kas ir attiecībās, bet nevēlas sev aizņemta vīrieša statusu. Līdz ar to nav iespējams atrast sev partneri ar līdzīgām vēlēm un domāšanu, bet turpinu tur visus šos gadus būt ar cerību, ka nu varbūt tomēr palaimēsies. :D
Lafemme @ 28.07.2023 11:35Varu nokomentēt no savas puses, jo esmu Tinder nu jau vairākus gadus, bet periodiski viņu esmu arī dzēsusi ārā (jo vīriešu dzimums ir iztracinājis) un piereģistrējusies pēc kāda laika atpakaļ.
Manā gadījumā situācija ir tāda, ka lai gan esmu tur ilgu laiku uz randiņiem no šīs vietnes esmu bijusi ļoti maz (uz abu roku pirkstiem pat varu saskaitīt uz cik). Esmu tur lai tiešām atrastu sev attiecības, neesmu pat izvēlīga vai ar lielām prasībām.
Lielākoties man vienkārši tur stāv Match ar vairākiem, bet sarakstes tā arī neizveidojas, vai arī ja izveidojas tās retos gadījumos aiziet līdz randiņam. Esmu diezgan vecmodīga iepazīšanās ziņā un man patīk, ja saraksti uzsāk vīrietis vai arī inaciatīvu randiņam izrādā arī vīrietis ( bet pie mūsdienu vīriešiem tas ir tik rets gadījums :D). Tajās retajās reizēs, kad es pat uzsāku sarunu, atbildi saņemu ļoti reti (un tad man parasti rodas jautājums, ko Jūs vīrieši tur darat? Krājat Match, lai paceltu savu ego? :D) Kā arī problēma ir diemžēl tāda, ka 80% no vīriešiem, kas tur atrodas meklē - mīļākās, friends with benefit, vienas nakts sakarus. Un tad ir tādi arī kas grib visu to kas ir attiecībās, bet nevēlas sev aizņemta vīrieša statusu. Līdz ar to nav iespējams atrast sev partneri ar līdzīgām vēlēm un domāšanu, bet turpinu tur visus šos gadus būt ar cerību, ka nu varbūt tomēr palaimēsies. :D
Domāju daudzas dāmas ir ar šo pieredzi un bail atzīt,bet bieži vīrieši tur nav single,krāj match vai izmisuši pēc attiecībām-nobāzējas tur ar kādu un tad pavada ar viņu dzīvi,bet paralēli krāpj,jo nu vajag atkal jaunu uzmanību.
mazaaduuda @ 28.07.2023 14:20Esmu no tām, kuras tur "sēž gadiem". Ar ilgākiem vai īsākiem pārtraukumiem, protams.
Viss ko es varu par to teikt vispārīgā veidā - nesaskan vīriešu vēlmes ar sieviešu vēlmēm Tinderī (vai jebkurā citā dating app). Pēc savas pieredzes, vīrietis visbiežāk būs noskaņots vienas nakts sakaram, retāk FWB, bet pavisam reti ar vēlmi uz attiecībām. Ar sievietēm visbiežāk ir otrādi (mans gadījums).
Un tad tas notiek - "satiekas" tur ONS gribošs vīrietis un attiecības alkstoša sieviete, ir match, ir sarakste, bet no vīrieša puses nekas arī vairāk neseko, jo seksa jau nav. Un sāc viss no sākuma.
Un ir daudzi match kolekcionāri - samatcho, bet vēstules neseko.
Lasīt nemāki Tu pats, es jau pirmajā postā atbildēju, ka mani neinteresē, lai mani "savāc".
Šī atbilde, acīmredzot, Tev nav saprotama.
bet patiesībā ir tā, ka nevis vīrieši negrib nopietnas attiecības,
mazaaduuda @ 28.07.2023 16:54
Atbilde uz jautājumu "ko vēlies atrast šeit (t.i. dating app'ā)?", 95% gadījumu būs "neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs" utt. Reti, kurš jau startā pateiks, ka meklē mūža mīlestību.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 17:03
Tas ko rakstīju attiecas arī uz lielāko daļu “neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs". Tāda atbilde ir tāpēc, ka neredz Tevī perspektīvu, kas šo “jumtu” spēs noraut, bet nav arī tā, ka galīgi nepatīc, tāpēc redzeslokā labprāt Tevi patur un arī paseksotu, ja nu gadījumā nekas “labāks” neparādās. Ne velti pat precēti vīrieši ar ģimenēm izšķiras un aizskrien pie citām.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 17:03
Tas ko rakstīju attiecas arī uz lielāko daļu “neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs". Tāda atbilde ir tāpēc, ka neredz Tevī perspektīvu, kas šo “jumtu” spēs noraut, bet nav arī tā, ka galīgi nepatīc, tāpēc redzeslokā labprāt Tevi patur un arī paseksotu, ja nu gadījumā nekas “labāks” neparādās. Ne velti pat precēti vīrieši ar ģimenēm izšķiras un aizskrien pie citām.
akul12 @ 28.07.2023 17:11
Precēti vīrieši nemaz tik vienkārši neskrien pa pasauli, tikai mīļākajām stāsta pasakas.
Precētam vīrietim ir izdevīgāk pieturēt naivu mīļāko, kā šķirties. Šķiroties jādala manta, jāmaksā alimenti, jādomā kur dzīvos un citas problēmas.
mazaaduuda @ 28.07.2023 17:14
Precētie vīrieši vispār būtu jāiznīcina kā suga dating app'os.
mazaaduuda @ 28.07.2023 17:08
Nu kāda perspektīva pēc 3 redzētām bildēm un 3-5 saziņas teikumiem?