Tāds variants, man arī ir bijis. Bet varbūt varētu būt vēl kāds cits iemesls.Ivy Blanks @ 25.07.2023 11:41Man pirmā doma ienāca prātā, ka viņs negrib, lai citi redz, ka viņš ir ielicis to like.
Varbūt tiešām jābeidz par to iespringt. Bet liekas dīvaini tas viss, jo citiem viņš to "like" gan instagram, gan facebook uzspiež (un nē es nestalkoju kam viņš liek vai neliek, vienkārši esam no viena paziņu loka un tāpēc redzu 😀) un tāpēc vienmēr aizdomājos, kāpēc manām bildēm viņš vairāk neliek. 😁MartaElza @ 25.07.2023 13:10Neko tas nenozīmē. Vai nu neredz tavus postus algoritma dēļ, vai arī vienkārši slinkums.
Kādreiz man ir bijuši sarakstes tipa puiši, kuri laiko gan storijus, gan postus, bet pēkšņi to vairs nedara, tad ir pamats aizdomām, ka neesi pirmajā vietā vairs (un tā vienmēr ir arī sanācis pēc tam). Bet domāju, ka nav ko lieki satraukties, vīrieši tam vispār nepievērš uzmanību.
Mēs, sievietes, mēdzam piešķirt īpašu lomu tam - o, redz viņš nolaikoja manu foto, tātad es viņam patīku. Tas nebūt tā nav, jo ir vīrieši, kuri nolaiko simtiem bilžu dienā, katrai simpātiskai meitenei spiežot ❤️.
Lafemme @ 25.07.2023 13:24Varbūt tiešām jābeidz par to iespringt. Bet liekas dīvaini tas viss, jo citiem viņš to "like" gan instagram, gan facebook uzspiež (un nē es nestalkoju kam viņš liek vai neliek, vienkārši esam no viena paziņu loka un tāpēc redzu ?) un tāpēc vienmēr aizdomājos, kāpēc manām bildēm viņš vairāk neliek. ?
Ivy Blanks @ 25.07.2023 11:41Man pirmā doma ienāca prātā, ka viņs negrib, lai citi redz, ka viņš ir ielicis to like.
Ivy Blanks @ 25.07.2023 11:41Man pirmā doma ienāca prātā, ka viņs negrib, lai citi redz, ka viņš ir ielicis to like.