HARDLUXURY @ 17.07.2023 11:53Trakākais randinš??. Mans vīrs (kurš uz to brīdi bija vēl nevīrs)???? ierodas mājās no darba, es pagatavojusi lasīti, spargelīšus un no TC “Elkor plaza “ nopirku kartupelus jau mizotus, ar gršvielam (ja nemaldos, tad kastīte Ganjau, ka pa 5kg cenu)? visu to pagatavoju, vīrs atbrauc un gandrīz apvēmās no tiem kartupelīšiem, man arī nu galigi negaršoja.. tad es izmeginaju ari RIMI šādu pat opciju-un pilnigi tas pats.. REZUME- nekad nepērciet šādus tupenīšus-
Arī no pazinas dzirdejusi biju,ka jā, tik tiešām kaut kas nav ok.
es nosaucu veikalus, kur ir pirkti kartupelīši😀 ja tas būtu “sky and more”, tad es to noteikti pieminētu 😀pat vai Duntes sortiments, vai kāds cits, bet nu es varu komentet tikai par Elkoru un Rimi😀😀 pie Velna!! Man te brauks virsū laikam par visu un jebko, jo tā tak esmu es un man ir mana bilde 😀😀😀. Ja es būšu “kakjupedina 333” ar bildi, kur tualetes pods, tad nevienam kartupelīši, vai Jelena neinteresēs.Ugunsmeita @ 17.07.2023 14:10
No SKY būtu garšīgāk! ??? (bet dārgāk kā Elkorā) ?
Man pret Tevi nekas nav, bet tas kā Tu uzsver visus “krutos” veikalus, Tevi padara tik smieklīgu.
Vai nebutu vienalga kur pērc katrupeļus Rimi, Topā vai Elkorā? ??? BET UZSVARS- ES ATĻAUJOS ELKORĀ! ?
Elkorā gan to partikas veikalu sauc, Food&Wine!
Elīna mes visas te ļoti labi zinām, ka tu dzīvo lux dzīvi pie katra komentāra nevajag par to atgādināt! ?
paga , es 3 reiz pārlasu savu komentāru .. kur ir tā frāze “VARU ATLAUTIES ELKOR”, vai “ATLAUJOS IEPIRKTIES ELKORĀ”, kur?? NAV!Ugunsmeita @ 17.07.2023 14:10
No SKY būtu garšīgāk! ??? (bet dārgāk kā Elkorā) ?
Man pret Tevi nekas nav, bet tas kā Tu uzsver visus “krutos” veikalus, Tevi padara tik smieklīgu.
Vai nebutu vienalga kur pērc katrupeļus Rimi, Topā vai Elkorā? ??? BET UZSVARS- ES ATĻAUJOS ELKORĀ! ?
Elkorā gan to partikas veikalu sauc, Food&Wine!
Elīna mes visas te ļoti labi zinām, ka tu dzīvo lux dzīvi pie katra komentāra nevajag par to atgādināt! ?
HARDLUXURY @ 17.07.2023 14:50paga , es 3 reiz pārlasu savu komentāru .. kur ir tā frāze “VARU ATLAUTIES ELKOR”, vai “ATLAUJOS IEPIRKTIES ELKORĀ”, kur?? NAV!
Nekur tās nav! Tu vienkārši vēlies kārtējo reizi sataisīt haipu ap mani PILNĪGI NEITRĀLĀ DISKUSIJĀ, kur cilvēki dalās ar savu pieredzi tirdzniecības centros!! Pie Di**as man, vai tas ir LIDL,SKY, vai tops vai MAXIMA- ja ir preces, kurās es esmu iegrābusies es ar to dalīšos un man uzšpljaut uz kaut kādām babenju cemmēm! Ja var būt noderīgs kādam mans komentārs - es dalīšos ar savu pieredzi, ja netici, ir iespēja pašai testēt, tev varbut “Elkor kartupelīši” garšos labãk kā maxima.
-jomajo, Jauku dienu , sieviete nco ?
ak jel 🤦♀️ Tev noteikti ir lielas iekšējas problēmas pašai ar sevi, nabadzīte.😀guccibabe @ 17.07.2023 21:50
Kas tev bildē ar seju???♀️??
Briesmīgi izskaties, goda vārds. Ne pēc sievietes, ne vīrieša.????♀️