pasado mañana @ 31.10.2023 14:59Pag kooo, Krišjānis sr Selīnu? Kura bija Selīna? Un kad tad šie redzēti? ? Spill the tea
SarmaD @ 31.10.2023 18:58
Ā nu tad pēc tava apraksta izklausās vel tīri ok. Man varbūt tāda nepareiza bilde galvā ar sievietēm, kuras pie pirmās iespējas skatās tos šovus. Nu līdzīgi kā Butterfly tēmā piezūmū visu ko var. Ja var veselīgi to skatīšanās laiku sadalīt, tad nekā traka tur nav. Visiem vajag atslodzi.
rozā vārna @ 31.10.2023 19:20Es pazīstu Sandi un tā galīgi nav kā Melnā vārna pirms tam rakstīja ? Un runājot par lauku sētu, protams, ka viss ir sagriezts un iestudēts. Sandis teica, ka lielākoties no 10 dažādiem kadriem viss tika filmēts un pārfilmēts, bet no reāliem darbiem ielikts sērijās 5%. Varbūt atcerieties arī, kad Sandis gāja itkā viens strādāt un visi pārējie uzklupa un izbalsoja. Bet patiesībā bija tā, ka viņam producenti teica- ej jau strādāt, mēs filmēsim, un pārējie vēlāk piebiedrosies. Mhm ? visi tak zināja dalībnieki, ka tā lika, bet tāpat uzspēlēja, ka “uzmetējs”. Un Sandis ir tiešām jauks, simpātisks un strādīgs.
bouquettt @ 31.10.2023 21:21Pirms vairākiem gadiem ir gadījies satikt Sandi. Nu tāds džentlmenis viņš principā arī ir, jauks cilvēks. Tajā laikā bija uzķerts par zālītes glabāšanu. Bija atņemtas tiesības, kaut kādu laiku laikam arī atsēdējis (ja pareizi atceros). Meitenes viņam neturas, ir uz īsu brīdi un nekas vairāk.
rozā vārna @ 01.11.2023 08:35Viena tante teica? Šeit tagad saruna iet par kaut kādu 2012 gadu, kad viņš vēl vidusskolā gāja ? Melnā vārna ir bijusī klasesbiedrene. Kāds vēl cietums? ? un par tiesībām- jā, vidusskolā uz 2 gadiem laikam atņēma. Tas bija pirms padsmit gadiem. ? Es kādus 5 gadus atpakaļ sānslīdē iebraucu grāvī, labi, ka man vīrs vēl šodien ļauj braukt ar mūsu mašīnu, nevis piemin, ka pirms 5 gadiem iebraucu grāvī ? Tas tā. Bet samīlēties tāpat nav jēgas, jo ir jau aizņemts.
rozā vārna @ 01.11.2023 08:35Viena tante teica? Šeit tagad saruna iet par kaut kādu 2012 gadu, kad viņš vēl vidusskolā gāja ? Melnā vārna ir bijusī klasesbiedrene. Kāds vēl cietums? ? un par tiesībām- jā, vidusskolā uz 2 gadiem laikam atņēma. Tas bija pirms padsmit gadiem. ? Es kādus 5 gadus atpakaļ sānslīdē iebraucu grāvī, labi, ka man vīrs vēl šodien ļauj braukt ar mūsu mašīnu, nevis piemin, ka pirms 5 gadiem iebraucu grāvī ? Tas tā. Bet samīlēties tāpat nav jēgas, jo ir jau aizņemts.
jo var naudu pacelt beigās, ja tiec līdz finālamAnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:43Nesaprotu, kāpēc kāds iet uz Lauku sētu, ja vien negrib ātru atpazīstamību, būt medijos, tikt aicinātam uz citiem šoviem. Manuprāt, tas ir lielākais trash šovs LV - dzer, lamājas, skandāli, skraida kaili, bieži pazemojoši uzdevumi, attieksme no Rāznas un saimniekiem. Arī pats koncepts, uztaisiet mums visu, samaksāsim samērā maz - tā kā vergu darbs.
Vēl ļoti traks ir Ērkšķu šovs, bet tur cits koncepts un labvēlīgi cilvēki nepiedalās, tur jautājumi šova veidotājiem par ētiku, tāpat kā dažās Ģimenes burkas, Slavenības bez filtra sērijas.
Saimnieks meklē sievu ir labāks šovs, bet nu arī nav ideāls, tur vairāk šķiet tiešām kā katrs sevi parāda.
Ir arī pavisam normāli raidījumi LV, ne visi tik pazemojoši, neētiski.
bouquettt @ 31.10.2023 21:21Pirms vairākiem gadiem ir gadījies satikt Sandi. Nu tāds džentlmenis viņš principā arī ir, jauks cilvēks. Tajā laikā bija uzķerts par zālītes glabāšanu. Bija atņemtas tiesības, kaut kādu laiku laikam arī atsēdējis (ja pareizi atceros). Meitenes viņam neturas, ir uz īsu brīdi un nekas vairāk.