EveEve @ 29.10.2023 09:50Grūti iedomāties, kāda sieviete būtu piemērota Jurim un vai tādai sievietei tāds Juris būtu piemērots. It kā pieaudzis vīrietis, bet bērna prātā, ar epizodiskiem varoņa izgājieniem, kas ne pavisam viņam neglaimo. Nav brīnums, ka abas pārējās notinās - lai arī uzvarēt gribējās, tomēr saprata, ka ar vinnestu nebūs aršana.
Sigita11 @ 29.10.2023 10:30
Es vēl aizdomājos par to, kas Jura saimniecībā palika aiz kadra. Jo pie viņa 2 no 3 sievietēm "atteicās no sacensības". Varbūt tas Juris baigi nepatīkamais tomēr ir?
Jā, un tas, ka piekrita sexam, ja Juris aizvedīs uz Gruziju 😀🥲Scandinavian @ 29.10.2023 16:08Par Lieni un Juri man nolasījās, ka Liene šausmīgi ar savu seksualitāti gribēja Juri sakārdināt uz maksāšanām, ceļojumiem un tā, bet Juris turējās pie sava, ka noteicējs ir viņš. Plusā vēl paskops. Var redzēt, ka pieradis, ka uzreiz pārguļ, nevis dāma tielējas un kaut ko pieprasa.
VissIrSlikti @ 29.10.2023 22:19Man Toma pat nedaudz žēl, ka iekrita uz tik čīkstulīgu saimnieci. Kā mazs bērns, pat vēl untumaināka un uzmanību pieprasošàka. No tādiem cilvēkiem var ļoti ātri nogurt.
Es tieši par šo pašu nodomāju. Kur viņa plāno to jaundzimušo dabūt?!? Protams, sievietes ir atšķirīgas, gan jau kāda arī šajā vecumā vēl dzemdē, bet nu…Pelnrukšķīte @ 29.10.2023 22:43
Tajā sievietē mani visvairāk fascinēja, kad viņa teica - labi, ka viņš negrib vairāk bērnus, es jau vairs nebūtu gatava naktī celties!
Hallo, vecenīt, tev ir 54. Par kādiem bērniem un negulētām naktīm tu sapņo?!
Vēl arī iet pa Stambulu un stāsta kā viņš takš bērnus var ņemt līdzi. Kādēļ gan Tomam vest bērnus pie random tantes?! Jo viņai seksu sagribējās?
Inna86 @ 30.10.2023 11:30Nu gan jūs dodat. Lielākoties visām sievietēm viņas vecumā jau ir iestājusies menopauze. Pat ja ir vēlīnā menopauze, tāpat palikšana stāvoklī ir teju brīnums.
VissIrSlikti @ 30.10.2023 13:50Patiesi žēl, ka Ligita neizvēlējās dejotāju. Viņai taču patīk dejot, patīk tādas ēteriskās būtnes. Un izskatījās, ka šis vīrietis ir gatavs viņai izdabāt, izpatikt utt, bet nē - šai vajag jauno Tomu, kurš uzmeta lūpu par to, ka dejotājs Ligitiņai cigun ierāda