Linlī @ 31.10.2023 15:51Kāpēc jums šķiet ar Krišjāni? Tur vīrietim labā rokā ir tetovējumi
Un viņai mazs bērns, kur viņa liek visu laiku? Un vai nav kopā ar bērna tēvu?
Linlī @ 31.10.2023 15:55It ka viens otram arī ig seko
pasado mañana @ 31.10.2023 15:59
Kāds Krišjānim ig?
Varbūt kāda zin kāds Sanda ?
guccibabe @ 31.10.2023 15:05
Tikai nevajag.?? Tīrakais šovs, tādēļ sen to mēslu vairs neskatos.
Merilda @ 31.10.2023 15:23
Aija bija pie Krišjāņa, viņi kopā ezerā peldējās, viņš ezerā sagrieza sev pēdu, tecēja asins, bet viņa noskūpstīja to vietu ??? Vai ir NORMĀLI?
Jaunsprofils @ 28.10.2023 20:56Es noskatījos ceļojuma sēriju. Un Toms ar to saimnieci.. Gandrīz 20 gadu starpība. Tomam galīgi viņa neinteresē, laikam tikai ceļojumā gribēja. Un tā Ligita liekas tik emocionāla, visu laiku raud.
Juris un Līga.. Ahh man tā Līga totāli kaitināja ar saviem jautājumiem. Brīnos kā Juris viņu izturēja. Dekoltē arī bija graujošs.
Sandis un Elīna- nu jaaa… Man radās iespaids, ka Sandis ir ļoti jauks un gādīgs, bet Elīnai VISS bija slikti. Kad uz kuģa viņš tam čalim teica, ka tā ir viņa līgava, lai viņš atšujas, beigās Elīnai prasa- vai tu tomēr gribēji iet ar viņu dejot? Šī saka- nee nee, bet beigās intervijā kaut ko muld par atriebību, kas likās wtf. Man šķiet, ka arī Sandim pret viņu baigā dzirkstele nebija, bet viņa sadomājusies, ka vot atšuj a viņš samīlējies viņā.
Arabesq @ 29.10.2023 12:43Sandis reāli sakarīgs čalis. Elīna atstāja nepatīkamu purpinātāja iespaidu. Nākotnē labs zāģa potenciāls ?
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 14:37Man patika Mārtiņš un viņa līgavas (īpaši tā sieviete, kuras hobijs makšķerēšana), Sandis un līgavas. Sandim vajadzēja izvēlēties Amandu, jo abi izskatījās pēc temperamenta saderīgāki nekā ar to meiteni, kuru izvēlējās, kas, protams, arī jauka, bet nu tur jau uzsākot ceļojumu viņai bija skaidrs, ka negrib, jo domā, ka Sandim Amanda patīk labāk. Momentā ar turka atšūšanu plusiņi Sandim.
Jurim bija forša tā līgava, kura otrā pati aizgāja, kuru Juris gribēja izvēlēties. Pirmā ar visu neapmierināta un trešā, kura ceļojumā, par.. izmisušu. Normāla, jauka sieviete, bet nesaprotama tērpu izvēle, līšana Jurim klāt. Juris ar savdabīgām iezīmēm, bet tīri normāls vīrietis, it īpaši tajā vecuma kategorijā. Kopts (lai ko daži neteiktu, ka resns), ar māju utt. Domāju pret sievieti, pret kuru būtu simpātijas, izturētos galantāk.
Krišjānis - Mika Ozoliņa čoms, ar līdzīgu domāšanu. Man nepatīk ne viņš, ne Justīne, bet kopā izskatās saderīgi, bet jau ir baumas, ka Krišjānis redzēts nesen ar Selīnu un ne čomiski. Tā meitene, kuru aizsūtīja pirms izvēlējās Justīni, bija ok, bet noteikti ne Krišjānim. Manuprāt, viņam friends with benefits, ONS vai tml interesē.
Kultūras nama Jānis ir otrā komēdija pēc Ligitas un Toma. Ligitu, protams, neviens nepārspēs, gribētos redzēt pilnīgi visu uzfilmēto materiālu. :D un vispār vajadzētu vairāk saimnieces piesaistīt, Linitai iepriekšējā sezonā arī viss bija smieklīgi.
Atgriežoties pie Jāņa - pāķis nenormāls. Līgavas jaukas, bet jauniņas, Selīna laikam grib būt soc tīklu zvaigzne vai tml, tāpēc ik pa laikam tēlo simpātijas. Man labāk divas pārējās meitenes.
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:43Nesaprotu, kāpēc kāds iet uz Lauku sētu, ja vien negrib ātru atpazīstamību, būt medijos, tikt aicinātam uz citiem šoviem. Manuprāt, tas ir lielākais trash šovs LV - dzer, lamājas, skandāli, skraida kaili, bieži pazemojoši uzdevumi, attieksme no Rāznas un saimniekiem. Arī pats koncepts, uztaisiet mums visu, samaksāsim samērā maz - tā kā vergu darbs.
Vēl ļoti traks ir Ērkšķu šovs, bet tur cits koncepts un labvēlīgi cilvēki nepiedalās, tur jautājumi šova veidotājiem par ētiku, tāpat kā dažās Ģimenes burkas, Slavenības bez filtra sērijas.
Saimnieks meklē sievu ir labāks šovs, bet nu arī nav ideāls, tur vairāk šķiet tiešām kā katrs sevi parāda.
Ir arī pavisam normāli raidījumi LV, ne visi tik pazemojoši, neētiski.
Sniegbaltite12 @ 31.10.2023 17:49
Tikai ne Mārtiņu. Viņam vajag sievieti-kalponi. Ļoti augstprātīgs.
Sniegbaltite12 @ 31.10.2023 17:34
Elīna jau minēja, ka nespēja pieņemt to, ka mīcījās ar citu meiteni un beigās izvēlējās viņu. Neviena meitene nevēlētos brunču mednieku sev blakus. Tādēļ arī šī atturība. Sandis vispār šķiet tāds bik iemīlējies sevī. Tādi parasti rada labu priekšstatu par sevi, bet attiecībās ir pilnīgs pretstats. Es gan nezinu vai šis ir tas gadījums, nepazīstu. Turklāt, šaubos vai Elīnai vispār bija kāda interese pārcelties uz laukiem, ņemot vērā, kādā profesijā strādā.
SarmaD @ 31.10.2023 17:51
Es brīnos arī par tiem, kas šos šovus skatās. Man nākas aiz gara laika paskatīties kaut kādas tur epizodes internetā, tam pašam Četri uz koferiem. Labi, tas koferu šovs vel izglītojošs, var noķert kādu ideju ceļojumam. Bet visi šitie ērkšķi, lauku sētas... Sētu skatijos man liekas tikai pirmās maksimums divas sezonas, trešajā jau sāku pamanīt ka pilnīgs sviests. Pēc atstāstiem ko palasu te saprotu, ka pilnīgs trash. Un cilvēki skatās. Ko tur var iemācīties no tā? Ko vispār var iegūt? Ērkšķus savu mūžu neesmu redzējusi, konceptu +/- saprotu. Slavenības bez filtra esmu redzējusi arī tikai epizodiski no 1188 kaut kādus izgriezumus. Nu tur arī nekā laba nav. Skatīties kā cilvēki strīdas, kā tur ņemas ar ikdienas lietām. Dažreiz kaut kādi raksti pavīd FB ko delfi sadrukājuši. Par kaut kādiem Kambalas pupiem vai viņas izteikumiem par čuhņu... pardon my french, bet kam pis? To es tā pie sevis nodomāju izlasot virsrakstus, bet redz, laikam ir kam imponē. Skatās, lasa tos rakstus, diskutē te vai kur citur. Nezinu. Savādi liekas. Brīžiem mēs paši sevi pataisam par muļķiem.
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:55
Es brīnos par to, kāpēc ieiet diskusijā par šoviem, lai izteiktos, ka neskaties šovus. :D
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:55
Es brīnos par to, kāpēc ieiet diskusijā par šoviem, lai izteiktos, ka neskaties šovus. :D
SarmaD @ 31.10.2023 18:14
Tev iekoda, laikam.
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 18:43
Nē tak, vienkārsi kāda jēga ieiet diskusijā, kas tevi nesaista un braukt virsū?
Man patīk šovi, ne visi, protams, bet tādi kā lauku sēta dod atslodzi prātam, no sērijas kā lasīt Dievietes foruma Ietekmeļu diskusiju vai skatīties stulbu amerikāņu komēdiju. Savukārt jau tevis piesauktais 4 uz koferiem (un tagad 9 uz koferiem) ir tiešām interesants, bez drāmām, var kaut ko jaunu uzzināt. Ja būtu slavenība, labprāt tur piedalītos. Ir arī citi šovi, kur man nebūtu kauns piedalīties, piemēram, Vakariņš ar savējiem. Par šovu nevar nosaukt, bet ir jau arī tādi raidījumi kā VIP u.c.inteliģentie.
Un nav jau tā, ka visi tie šovi man iet 24/7 un es uzcītīgi sēžu pie ekrāna nedarot neko citu. Kā kuru reizi, reizēm tā (it īpaši ar ČUK, VIP), bet reizēm vnk fonā darot ko citu.
Tagad teiksi, ka noteikti iedūra man sirsniņā, jo attaisnojos. Bet nē, vnk paskaidroju.