Saimnieks meklē sievu

Reitings 266
Reģ: 10.06.2022
Kā jums koncepts, ka jāpiesakās pie saimnieka, ja neredzi, kā izskatās? 😅 Manuprāt, uzreiz maz pieteikumu būs, bet tai pat laikā interesanti būs skatīties. Kāda iegrābsies, kāda būs trāpijusi džekpotā. + ja piesakās pie kāda saimnieka, bet satiekot visus dzīvē, var vēl kaut ko mainīt un aiziet pie cita saimnieka? Man šķiet, ka vienu sezonu bija tā, ka pats saimnieks bija noskatijis dāmu, kura bija pieteikusies pie cita saimnieka.
02.07.2023 18:54 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
It ka viens otram arī ig seko
31.10.2023 15:55 |

Reitings 216
Reģ: 09.10.2023
Linlī @ 31.10.2023 15:51
Kāpēc jums šķiet ar Krišjāni? Tur vīrietim labā rokā ir tetovējumi
Un viņai mazs bērns, kur viņa liek visu laiku? Un vai nav kopā ar bērna tēvu?

Es biju lasījusi, ka apmeklēja kino LV, tā kā sanāk jau vairākas dažādas "baumas" par to palaistas. Apskatījos ig, mierīgi kopā var būt Taizemē (un var būt, ka arī nē), abi viens otram seko, Selīna laiko katru Krišjāņa bildi, viņš gan tik nasks nav uz to. Domāju, ja tur kkas starp viņiem ir, tad tikai izklaide.
Ja būtu kopā ar bērna tēvu, tak neietu uz šovu vispār.
31.10.2023 15:58 |

Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
Linlī @ 31.10.2023 15:55
It ka viens otram arī ig seko

Kāds Krišjānim ig?
Varbūt kāda zin kāds Sanda ?
31.10.2023 15:59 |

Reitings 216
pasado mañana @ 31.10.2023 15:59

Kāds Krišjānim ig?
Varbūt kāda zin kāds Sanda ?

Delveris
Krišjānim
31.10.2023 16:00 |

Reitings 216
Amandai, kas bija pie Sanda, arī bērns.
31.10.2023 16:02 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
guccibabe @ 31.10.2023 15:05

Tikai nevajag.?? Tīrakais šovs, tādēļ sen to mēslu vairs neskatos.

Vai pati viņā esi piedalījusies, ka zini? Šovs ir šovs, loģiski. Kā jau teicu, producenti izdomā paši kaut kādus strīdus, iedod kādam stulbu uzdevumu kaut ko izdarīt, bet tā ir tikai mazākā daļa. Lauku sēta atšķirībā no citiem Lv šoviem tomēr atšķiras. Divi ļoti tuvi cilvēki piedalījās, zinu ko saku.
31.10.2023 16:25 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
Merilda @ 31.10.2023 15:23

Aija bija pie Krišjāņa, viņi kopā ezerā peldējās, viņš ezerā sagrieza sev pēdu, tecēja asins, bet viņa noskūpstīja to vietu ??? Vai ir NORMĀLI?

Aija noteikti bija ieliktene, viņu ieliek visos šovos kur vien var, toreiz tikko dzemdējusi bija, kad pie tā viena saimnieka atpērās 🤯
31.10.2023 16:29 |

Reitings 36
Reģ: 31.10.2023
Jaunsprofils @ 28.10.2023 20:56
Es noskatījos ceļojuma sēriju. Un Toms ar to saimnieci.. Gandrīz 20 gadu starpība. Tomam galīgi viņa neinteresē, laikam tikai ceļojumā gribēja. Un tā Ligita liekas tik emocionāla, visu laiku raud.
Juris un Līga.. Ahh man tā Līga totāli kaitināja ar saviem jautājumiem. Brīnos kā Juris viņu izturēja. Dekoltē arī bija graujošs.
Sandis un Elīna- nu jaaa… Man radās iespaids, ka Sandis ir ļoti jauks un gādīgs, bet Elīnai VISS bija slikti. Kad uz kuģa viņš tam čalim teica, ka tā ir viņa līgava, lai viņš atšujas, beigās Elīnai prasa- vai tu tomēr gribēji iet ar viņu dejot? Šī saka- nee nee, bet beigās intervijā kaut ko muld par atriebību, kas likās wtf. Man šķiet, ka arī Sandim pret viņu baigā dzirkstele nebija, bet viņa sadomājusies, ka vot atšuj a viņš samīlējies viņā.

Elīna jau minēja, ka nespēja pieņemt to, ka mīcījās ar citu meiteni un beigās izvēlējās viņu. Neviena meitene nevēlētos brunču mednieku sev blakus. Tādēļ arī šī atturība. Sandis vispār šķiet tāds bik iemīlējies sevī. Tādi parasti rada labu priekšstatu par sevi, bet attiecībās ir pilnīgs pretstats. Es gan nezinu vai šis ir tas gadījums, nepazīstu. Turklāt, šaubos vai Elīnai vispār bija kāda interese pārcelties uz laukiem, ņemot vērā, kādā profesijā strādā.
31.10.2023 17:34 |

Reitings 36
Arabesq @ 29.10.2023 12:43
Sandis reāli sakarīgs čalis. Elīna atstāja nepatīkamu purpinātāja iespaidu. Nākotnē labs zāģa potenciāls ?

Zāģis bija tā Ivara meitene, kura aizmuka pirmā. Kurā vietā tu manīji Elīnas purpināšanu?
31.10.2023 17:38 |

Reitings 216
Nesaprotu, kāpēc kāds iet uz Lauku sētu, ja vien negrib ātru atpazīstamību, būt medijos, tikt aicinātam uz citiem šoviem. Manuprāt, tas ir lielākais trash šovs LV - dzer, lamājas, skandāli, skraida kaili, bieži pazemojoši uzdevumi, attieksme no Rāznas un saimniekiem. Arī pats koncepts, uztaisiet mums visu, samaksāsim samērā maz - tā kā vergu darbs.
Vēl ļoti traks ir Ērkšķu šovs, bet tur cits koncepts un labvēlīgi cilvēki nepiedalās, tur jautājumi šova veidotājiem par ētiku, tāpat kā dažās Ģimenes burkas, Slavenības bez filtra sērijas.
Saimnieks meklē sievu ir labāks šovs, bet nu arī nav ideāls, tur vairāk šķiet tiešām kā katrs sevi parāda.
Ir arī pavisam normāli raidījumi LV, ne visi tik pazemojoši, neētiski.
31.10.2023 17:43 |

Reitings 36
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 14:37
Man patika Mārtiņš un viņa līgavas (īpaši tā sieviete, kuras hobijs makšķerēšana), Sandis un līgavas. Sandim vajadzēja izvēlēties Amandu, jo abi izskatījās pēc temperamenta saderīgāki nekā ar to meiteni, kuru izvēlējās, kas, protams, arī jauka, bet nu tur jau uzsākot ceļojumu viņai bija skaidrs, ka negrib, jo domā, ka Sandim Amanda patīk labāk. Momentā ar turka atšūšanu plusiņi Sandim.
Jurim bija forša tā līgava, kura otrā pati aizgāja, kuru Juris gribēja izvēlēties. Pirmā ar visu neapmierināta un trešā, kura ceļojumā, par.. izmisušu. Normāla, jauka sieviete, bet nesaprotama tērpu izvēle, līšana Jurim klāt. Juris ar savdabīgām iezīmēm, bet tīri normāls vīrietis, it īpaši tajā vecuma kategorijā. Kopts (lai ko daži neteiktu, ka resns), ar māju utt. Domāju pret sievieti, pret kuru būtu simpātijas, izturētos galantāk.
Krišjānis - Mika Ozoliņa čoms, ar līdzīgu domāšanu. Man nepatīk ne viņš, ne Justīne, bet kopā izskatās saderīgi, bet jau ir baumas, ka Krišjānis redzēts nesen ar Selīnu un ne čomiski. Tā meitene, kuru aizsūtīja pirms izvēlējās Justīni, bija ok, bet noteikti ne Krišjānim. Manuprāt, viņam friends with benefits, ONS vai tml interesē.
Kultūras nama Jānis ir otrā komēdija pēc Ligitas un Toma. Ligitu, protams, neviens nepārspēs, gribētos redzēt pilnīgi visu uzfilmēto materiālu. :D un vispār vajadzētu vairāk saimnieces piesaistīt, Linitai iepriekšējā sezonā arī viss bija smieklīgi.
Atgriežoties pie Jāņa - pāķis nenormāls. Līgavas jaukas, bet jauniņas, Selīna laikam grib būt soc tīklu zvaigzne vai tml, tāpēc ik pa laikam tēlo simpātijas. Man labāk divas pārējās meitenes.

Tikai ne Mārtiņu. Viņam vajag sievieti-kalponi. Ļoti augstprātīgs.
31.10.2023 17:49 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:43
Nesaprotu, kāpēc kāds iet uz Lauku sētu, ja vien negrib ātru atpazīstamību, būt medijos, tikt aicinātam uz citiem šoviem. Manuprāt, tas ir lielākais trash šovs LV - dzer, lamājas, skandāli, skraida kaili, bieži pazemojoši uzdevumi, attieksme no Rāznas un saimniekiem. Arī pats koncepts, uztaisiet mums visu, samaksāsim samērā maz - tā kā vergu darbs.
Vēl ļoti traks ir Ērkšķu šovs, bet tur cits koncepts un labvēlīgi cilvēki nepiedalās, tur jautājumi šova veidotājiem par ētiku, tāpat kā dažās Ģimenes burkas, Slavenības bez filtra sērijas.
Saimnieks meklē sievu ir labāks šovs, bet nu arī nav ideāls, tur vairāk šķiet tiešām kā katrs sevi parāda.
Ir arī pavisam normāli raidījumi LV, ne visi tik pazemojoši, neētiski.

Es brīnos arī par tiem, kas šos šovus skatās. Man nākas aiz gara laika paskatīties kaut kādas tur epizodes internetā, tam pašam Četri uz koferiem. Labi, tas koferu šovs vel izglītojošs, var noķert kādu ideju ceļojumam. Bet visi šitie ērkšķi, lauku sētas... Sētu skatijos man liekas tikai pirmās maksimums divas sezonas, trešajā jau sāku pamanīt ka pilnīgs sviests. Pēc atstāstiem ko palasu te saprotu, ka pilnīgs trash. Un cilvēki skatās. Ko tur var iemācīties no tā? Ko vispār var iegūt? Ērkšķus savu mūžu neesmu redzējusi, konceptu +/- saprotu. Slavenības bez filtra esmu redzējusi arī tikai epizodiski no 1188 kaut kādus izgriezumus. Nu tur arī nekā laba nav. Skatīties kā cilvēki strīdas, kā tur ņemas ar ikdienas lietām. Dažreiz kaut kādi raksti pavīd FB ko delfi sadrukājuši. Par kaut kādiem Kambalas pupiem vai viņas izteikumiem par čuhņu... pardon my french, bet kam pis? To es tā pie sevis nodomāju izlasot virsrakstus, bet redz, laikam ir kam imponē. Skatās, lasa tos rakstus, diskutē te vai kur citur. Nezinu. Savādi liekas. Brīžiem mēs paši sevi pataisam par muļķiem.
31.10.2023 17:51 |

Reitings 216
Sniegbaltite12 @ 31.10.2023 17:49

Tikai ne Mārtiņu. Viņam vajag sievieti-kalponi. Ļoti augstprātīgs.

Es to nesaredzēju, bet katram savs. Man drīzāk šķiet, ka brīžiem bija neveikls, tāpēc teica muļķības un ka īsti viņš nebija ar nolūku iepazīties. Varbūt reklamēties, varbūt jūtas vēl pret bijušo vai pirms šova tieši kādas jaunas simpātijas radās. Internetā ir raksts par viņa bijušām attiecībām un viesu māju, izskatījas super aktīvs pāris, abi vienlīdzīgi ar jaudu.
31.10.2023 17:54 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Sniegbaltite12 @ 31.10.2023 17:34

Elīna jau minēja, ka nespēja pieņemt to, ka mīcījās ar citu meiteni un beigās izvēlējās viņu. Neviena meitene nevēlētos brunču mednieku sev blakus. Tādēļ arī šī atturība. Sandis vispār šķiet tāds bik iemīlējies sevī. Tādi parasti rada labu priekšstatu par sevi, bet attiecībās ir pilnīgs pretstats. Es gan nezinu vai šis ir tas gadījums, nepazīstu. Turklāt, šaubos vai Elīnai vispār bija kāda interese pārcelties uz laukiem, ņemot vērā, kādā profesijā strādā.

Kādā profesijā viņa strādā?
31.10.2023 17:55 |

Reitings 216
SarmaD @ 31.10.2023 17:51

Es brīnos arī par tiem, kas šos šovus skatās. Man nākas aiz gara laika paskatīties kaut kādas tur epizodes internetā, tam pašam Četri uz koferiem. Labi, tas koferu šovs vel izglītojošs, var noķert kādu ideju ceļojumam. Bet visi šitie ērkšķi, lauku sētas... Sētu skatijos man liekas tikai pirmās maksimums divas sezonas, trešajā jau sāku pamanīt ka pilnīgs sviests. Pēc atstāstiem ko palasu te saprotu, ka pilnīgs trash. Un cilvēki skatās. Ko tur var iemācīties no tā? Ko vispār var iegūt? Ērkšķus savu mūžu neesmu redzējusi, konceptu +/- saprotu. Slavenības bez filtra esmu redzējusi arī tikai epizodiski no 1188 kaut kādus izgriezumus. Nu tur arī nekā laba nav. Skatīties kā cilvēki strīdas, kā tur ņemas ar ikdienas lietām. Dažreiz kaut kādi raksti pavīd FB ko delfi sadrukājuši. Par kaut kādiem Kambalas pupiem vai viņas izteikumiem par čuhņu... pardon my french, bet kam pis? To es tā pie sevis nodomāju izlasot virsrakstus, bet redz, laikam ir kam imponē. Skatās, lasa tos rakstus, diskutē te vai kur citur. Nezinu. Savādi liekas. Brīžiem mēs paši sevi pataisam par muļķiem.

Es brīnos par to, kāpēc ieiet diskusijā par šoviem, lai izteiktos, ka neskaties šovus. :D
31.10.2023 17:55 |

Reitings 3512
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:55

Es brīnos par to, kāpēc ieiet diskusijā par šoviem, lai izteiktos, ka neskaties šovus. :D

Tev iekoda, laikam.
31.10.2023 18:14 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 17:55

Vai ne. 😂
Interesanti vai Sarma pati skatās tikai filmas no kurām kaut ko var iegūt. Vai varbūt tomēr pavīd kāda komēdija, šausmu filma, ārzemju šovi? Kāda gan razņica ko, kāds skatās. Sarma uzrakstija tàdu penteri, lai gan katrs cilvēks taču dara to ko vēlas un skatās ko vēlas un Sarmu netraucē. Man tieši patīk uzmest aci kādam latviešu šovam, citreiz laba smieklu deva un neredzu tur neko nosodošu.
31.10.2023 18:29 |

Reitings 216
SarmaD @ 31.10.2023 18:14

Tev iekoda, laikam.

Nē tak, vienkārsi kāda jēga ieiet diskusijā, kas tevi nesaista un braukt virsū?
Man patīk šovi, ne visi, protams, bet tādi kā lauku sēta dod atslodzi prātam, no sērijas kā lasīt Dievietes foruma Ietekmeļu diskusiju vai skatīties stulbu amerikāņu komēdiju. Savukārt jau tevis piesauktais 4 uz koferiem (un tagad 9 uz koferiem) ir tiešām interesants, bez drāmām, var kaut ko jaunu uzzināt. Ja būtu slavenība, labprāt tur piedalītos. Ir arī citi šovi, kur man nebūtu kauns piedalīties, piemēram, Vakariņš ar savējiem. Par šovu nevar nosaukt, bet ir jau arī tādi raidījumi kā VIP u.c.inteliģentie.
Un nav jau tā, ka visi tie šovi man iet 24/7 un es uzcītīgi sēžu pie ekrāna nedarot neko citu. Kā kuru reizi, reizēm tā (it īpaši ar ČUK, VIP), bet reizēm vnk fonā darot ko citu.
Tagad teiksi, ka noteikti iedūra man sirsniņā, jo attaisnojos. Bet nē, vnk paskaidroju.
31.10.2023 18:43 |

Reitings 3512
Es jau neatnācu jūs nosodīt. Bet jūs laikam pašas zemapziņā sapratāt, ka tas tāds uzdirsiens. Nav te nevienai manā priekšā jātaisnojas, katram pienākas sava smiekla deva dzīvē. Citādi jau prātā var sajukt. Es vairāk par to, ka man radies iespaids no šī foruma, ka šādu trash show skatīšanās ir sieviešu viena no galvenajām nodarbēm. Varbūt es kļūdos. Saku velreiz, nebija man mērķis kaut kā apņirgt, es tik tā no sava skatu punkta. Pieļauju, ka tāpat pasaule griezīsies tieši kā pirms mana viedokļa. 😀
31.10.2023 18:55 |

Reitings 3512
AnnnaMannnna @ 31.10.2023 18:43

Nē tak, vienkārsi kāda jēga ieiet diskusijā, kas tevi nesaista un braukt virsū?
Man patīk šovi, ne visi, protams, bet tādi kā lauku sēta dod atslodzi prātam, no sērijas kā lasīt Dievietes foruma Ietekmeļu diskusiju vai skatīties stulbu amerikāņu komēdiju. Savukārt jau tevis piesauktais 4 uz koferiem (un tagad 9 uz koferiem) ir tiešām interesants, bez drāmām, var kaut ko jaunu uzzināt. Ja būtu slavenība, labprāt tur piedalītos. Ir arī citi šovi, kur man nebūtu kauns piedalīties, piemēram, Vakariņš ar savējiem. Par šovu nevar nosaukt, bet ir jau arī tādi raidījumi kā VIP u.c.inteliģentie.
Un nav jau tā, ka visi tie šovi man iet 24/7 un es uzcītīgi sēžu pie ekrāna nedarot neko citu. Kā kuru reizi, reizēm tā (it īpaši ar ČUK, VIP), bet reizēm vnk fonā darot ko citu.
Tagad teiksi, ka noteikti iedūra man sirsniņā, jo attaisnojos. Bet nē, vnk paskaidroju.

Ā nu tad pēc tava apraksta izklausās vel tīri ok. Man varbūt tāda nepareiza bilde galvā ar sievietēm, kuras pie pirmās iespējas skatās tos šovus. Nu līdzīgi kā Butterfly tēmā piezūmū visu ko var. Ja var veselīgi to skatīšanās laiku sadalīt, tad nekā traka tur nav. Visiem vajag atslodzi.
31.10.2023 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!