Kalnos @ 30.06.2023 16:27Istais ipasnieks ir Hanss ,LV nedzivo .
GhostGG @ 30.06.2023 16:45Man, personīgi, būtu liels kauns raudāt presē, ka man noceļ draudzeni / sievu labāks un veiksmīgāks vīrietis :D :D :D
es ar nesaprotu.un tas atbalsta vestules vinu tikai iedrošina.Gobzemam kārtīgi širmits ir aizvēries.visus pec kārtas ķidāt,un par Esteri lieko svaru un hamburgeru vispār ir zem katras kritikas.Hubabuba @ 07.08.2023 14:30Kāda vel seko līdzi Gobzema epopejai viņa IG storys? Tas viss ko viņš raksta par Gulbi un pārējiem izklausās vienkārši šokejoši. Brīnos ka viņš vel nav apklusināts.
Kenty @ 07.08.2023 14:52es ar nesaprotu.un tas atbalsta vestules vinu tikai iedrošina.Gobzemam kārtīgi širmits ir aizvēries.visus pec kārtas ķidāt,un par Esteri lieko svaru un hamburgeru vispār ir zem katras kritikas.
YaeMiko @ 07.08.2023 14:40Gan jau vecis pusi savas mantas bija uzrakstījis uz sievas vārda, jo politiķa deklarācijā viņam nekas nepieder, bet dzīvo kā karalis. Tagad šķiroties nekā nedabū un cenšas viņu šantažēt lai dabūtu kaut ko atpakaļ, jo firsa deg.
Zemāk laikam nav kur krist viņam.
Kenty @ 07.08.2023 14:52es ar nesaprotu.un tas atbalsta vestules vinu tikai iedrošina.Gobzemam kārtīgi širmits ir aizvēries.visus pec kārtas ķidāt,un par Esteri lieko svaru un hamburgeru vispār ir zem katras kritikas.