sakuraszarins @ 07.10.2023 23:40Vispār, pētot Raitas Uzules vecās fotogrāfijas, tu patiesība saproti, cik daudz cilvēku var izmanīt: plastiskas operācijas, kosmētika, filtri.
Tak liec uz sava galda kaut haizivi! Viņai savs galds jāservē pēc tavām vēlmēm? Viņa negrib garneļu salātus,bet gurķu un tomātu salātus.🙈Murka236 @ 09.10.2023 11:05Kenty, kāpēc gan nevar uzlikt lasa fileju uz gada vai garneļu salātus, pautusu ,vai jūras ķemmītes? Ja garbo gaļa, bet ne zivis ir taču arī ribiņas, steiks vai liellopa tartari? Domā, ka visi viņas ģimenes locekļi štopē iekšā tikai kūkas un baklavas? :D
Tādēļ ka Kiviči ir tik tupi ka nesajēdz sarkasmu,bet normālam cilvēkam uzreiz skaidrs ka par viņu ņirgājas.It sevišķi ja viņš sevi tā nepasniedz.sakuraszarins @ 07.10.2023 21:02Eh. Jeļena mani nobloķēja. Mēģināju atkārot rozā lezbju paņēmienus. Gribēju vismaz izklaidēt forumu, bet nekā. Rakstīju: kā viņai izdodas būt tik seksīgai un skaistai, ka viņa ir modes ikona un iedvesma daudzām sievietēm, kā viņai izdodas veidot tik interesantu un labu saturu, kā izdodas būt tik gudrai? utt. Bija vēl divi jautājumi. Atkoda mani, kaut, gan ar Kivičiem šis paņēmiens vienmēr nostrādā. Nebija, nemaz tik tupa, ka izradījās. ??????
Kāda tev daļa ko dara viņas vīrs?Man šķiet nekāda.Skaties uz savu,kurš iespējams gaterī vismaz strādā.Mežakaķis @ 07.10.2023 12:04Jeļena dusmojas arī uz normāliem jautājumiem. Nav tā, ka tikai uz agresīviem.
Ko īsti dara viņas vīrs? Pamēģini to pavaicāt, uzreiz dusmojas. Pēc attieksmes skaidrs, ka vietējās kebabnīcas darbinieks un nevēlas to atklāt. Un šis nav vienīgais piemērs. Negribi atbildēt, beidz reklamēt sevi. Un punkts. Gribi būt "populāra", esi gatava, ka ne vienmēr glaudīs pa spalvai. Tik vienkārši.
Arabesq @ 10.10.2023 14:50Hmmm, jocīgi ar to caurlaidi. Moš nomainīnusi darbu? Tā ir darbinieka caurlaide. Neatceros, kura zona bija oranžā, kas norādīta uz caurlaides. Ka tik nebija publiskā.
krixis3 @ 10.10.2023 23:19Nu ko jūs ņematies. Nu taču te sen jau tika atklāts, ka vīrs strādā Kelloggs uzņēmumā par kaut kādu manager. Kāds kebabs? . Tiešām visi turki kebabus taisa.?
Un par lidostu. Viņa taču cik reizes teikusi ka ir sociologs. Taisa dažadus projektus un pētījumus. Iespējams, airbaltic viņu noalgojusi, lai veiktu kādu datu analīzi un pētījumu. Tak beidzat piepisties un pašas nezin ko izdomāt. Pašas kaut ko sadomājas un pašas cepjas.
HiacinteBurkaa @ 09.10.2023 19:54Baigie vistu kari te panesušies ?
Es visu lasu, visu skatos, bet nav enerģijas un iedvesmas baigi komentēt. Forši, ka Ševkets bija ilgāk Latvijā un varēja pavadīt laiku ar meitu. Jeļena matu galus negriezīs un bērnu ērti un praktiski neģērbs- te nu mēs varam izstiepties vai sarauties ? Man personīgi gribētos, lai viņa pati vairāk attīstās kā personība un izkāpj no savas bārbiju pasaules. Un lai attiecības ar vīru ievirzās kaut kādā nopietnākā gultnē, citādi no malas liekas ļoti bērnišķīga, utopiska vīzija par laulību.
HiacinteBurkaa @ 26.10.2023 19:43Jāskrien skatīties raidījums, ja reiz priekšā pakaļā sareklamēts ?
Murka236 @ 27.10.2023 08:54
Noskatījos vakar interviju, tā jau diezgan Jeļena izskatījās piezemēta un atšķirībā no citiem influenceriem spēj sakarīgi izveidot vienkāršu paplašinātu teikumu bez žargona vārdiem. Negatīvā puse, kur gribas pašai Jeļenai uzjautāt, kāpēc ir jāpiesakas uz intervijām, ja tur tu nerunā kā ir patiesībā? kaut vai to, ka katru mēnesi vīrs uz divām nedēļām Latvijā, vai ka bija šeit uz mēnesi, ja skaidri instagramā hronoloģiski redzams, ka bija šeit pirmo reizi tik ilgi , divas nedēļas. Intervija skatāma, bet to kāpēc ir jāsagroza reālie fakti es gan nesapratīšu.
Kalnos @ 09.10.2023 11:29Liellopa tartaru turet uz galda? Pie uzkodām??
Vārdotāja @ 22.10.2023 00:55Lai arī kāda tā Jeļena būtu, bet vismaz viņa ar Stefāniju darbojas un var redzēt cik laba mamma viņa ir..
Pretstatā Kivičlienei..