SantaBarbara @ 26.08.2023 10:27
Jā,par Turciju varēja stāstīt,ka tur medicina nav labā līmenī utt !
Bet ,kas attur uz Franciju pārvākties un būt kopā ar gimeni?
Ja jau vīrs dzīvo 2 stāvígā mājā būtu visiem vairāk vietas ,Francija būtu vairāk iespējas un pats galvenais gimene kopā.
Bet nu iespējams nepārvācas dēl tiem sastrēgumiem un pilnajiem metro ?
VissIrSlikti @ 27.08.2023 21:48Nebiju domājusi, ka tik lieliem bērniem vēl nopērkami bodiji… vai arī tāpēc to netaisa ciet apakšā, jo tomēr par mazu?
Mc.Queen @ 02.09.2023 13:04Karadžanai Ševkets atbraucis ar baklavu kasti, vecais Dior ķermeņa losjons izrādīs gan postos, gan storijos un neviena par viņu nerunā. Kā jūs tā? :(
Mc.Queen @ 02.09.2023 13:04Karadžanai Ševkets atbraucis ar baklavu kasti, vecais Dior ķermeņa losjons izrādīs gan postos, gan storijos un neviena par viņu nerunā. Kā jūs tā? :(
Lorra @ 02.09.2023 14:22Man tas storijos kur viņa atrāda tā šokolādes un baklavas, likās pilnīgi identisks tam no iepriekšējās reizes, kad atlidoja uz viņas dzimšanas dienu(?). Pat tās šokolādes izskatās tās pašas. ? vai man kaut kas rādās tikai? ?
sakuraszarins @ 02.09.2023 22:30Stefānija starp citu ir ļoti smuks bērns, labi tas čurka, Jeļenai sadeva pa pāksti.
Vinji ir precējušies un skaitās ģimene. Tāpēc arī ir uzturēšanās atļauja, jo vina sieva ir EIROPAS pilsone. Viņš var mierīgi braukt un iet .SantaBarbara @ 03.09.2023 00:14Vispār pēc tiem pėdējiem story biški aizdomåjos…
čalis skaitas pilntiesígs Lv iedzivotajs pienemu ar iespēju ari Lv stradat! Kads man var paskaidrot ,ja vinam ir shis te lv pieskirtais status,vai tas ari atver kaut kadas durvis uz Eu?
Piem,Uk pieskirto statusu atnēm,ja pavada parak daudz laika arpus UK.
Bet te kaut kā dīvaino pieškir statusu,bet čalis Lv pavada cik dienas gadā? Knapi menesi varbūt !
Jukooo @ 03.09.2023 01:33Vinji ir precējušies un skaitās ģimene. Tāpēc arī ir uzturēšanās atļauja, jo vina sieva ir EIROPAS pilsone. Viņš var mierīgi braukt un iet .
Ja viņi izškjiras, tad arii uzturešanas atljauja anulējas.