Pēc randiņa

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Hello, tām, kas randiņo vai ir randiņojušas. Kāda parasti ir uzvedība no vīrieša puses pēc randiņa? Uzreiz raksta, uzreiz aicina uz nākošo randiņu? Kāds būtu jūsu ideālais scenārijs? Vienmēr ejat uz otro randiņu, ja cilvēks labs, bet nav ķīmija?
15.06.2023 19:47 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Man gadījušies tikai varianti, kas raksta tajā pat vakarā. Neatkarīgi, vai ir interese turpināt vai ne, bet manuprāt (un prieks, ka arī to vīriešuprāt, kam veltu savu laiku) tas ir vienkārši pieklājīgi pateikties par tikšanos. Vai uzreiz aicina uz 2. - nē, parasti ir teksts, ka labprāt tiktos vēl, bez konkrētas norunas.
Kā blakustēmā par red flags - ja vīrietis tajā vakarā, vai max no rīta nedotu jebkādu ziņu un uzrastos pēc sazin kāda laika, tas noteikti būtu red flag un ne mans cilvēks.
16.06.2023 01:41 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Kad aktīvi deitoju man parasti atrakstīja tajā pašā vakarā un pateica, ka bija foršs vakars, labi pavadīja laiku, utt. Parunājām, kad varētu otro randiņu un uz kurieni varētu doties.
Citreiz, ja man čalis patika pēc pirmā randiņa, tad pirms došanās mājā pateicu “uzraksti, kad esi mājās”. Tad parasti arī uzrakstīja, ka mājās ir ieradies.
Man nav tā īsti bijis, ka pēc randiņa man nerakstītu dienām vai nedēļām. Man tas liktos super dīvaini.
16.06.2023 08:07 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Man bija ātrais randiņš, uzrakstīja pēc 2-3h, deva mājienus, ka esmu iepatikusies, jau pagājušas divas dienas, bet nav aicinājis otrreiz tikties 🤷🏻‍♀️
16.06.2023 08:22 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
Nedaudz novirzoties no tēmas-kā jums patīk ja uz randiņu atnes puķes? ja sarunājat kaut kur pastaigu vai ko?
Tie ir laikam tikai mani "putni", bet mani tas mulsina. Es vienam puisim,ar kuru pat it kā sarunājam vnk pastaigu pateicu,lai nepārprot,bet lai puķes nenes. Jo mans uzskats tāds, ka es neiešu pa pilsetu visas x stundas ar rozēm rokās. Man laikam ir tā,ka es citreiz ar draudzeni staigājot redzu tos neveiklos brīžus kad meitenes nezin kur likt puķes, visi skatas uz tiem randiņotājiem un smaida,jo zin ka tāds neveikls brīdis.
16.06.2023 09:00 |

Reitings 3520
Reģ: 23.01.2022
Fantasia @ 16.06.2023 09:00
Nedaudz novirzoties no tēmas-kā jums patīk ja uz randiņu atnes puķes? ja sarunājat kaut kur pastaigu vai ko?
Tie ir laikam tikai mani "putni", bet mani tas mulsina. Es vienam puisim,ar kuru pat it kā sarunājam vnk pastaigu pateicu,lai nepārprot,bet lai puķes nenes. Jo mans uzskats tāds, ka es neiešu pa pilsetu visas x stundas ar rozēm rokās. Man laikam ir tā,ka es citreiz ar draudzeni staigājot redzu tos neveiklos brīžus kad meitenes nezin kur likt puķes, visi skatas uz tiem randiņotājiem un smaida,jo zin ka tāds neveikls brīdis.

Pastaigai man vispār liktos piemērotāk tēja/kafija/saldējuma kokteilis (iepriekš paprasot kas garšo un tā). Jo tās puķes patiešām ir traucēklis. Un, ja vēl vēsajā laikā, tad man ir sasodīti žēl, jo zinu, ka nosals.
16.06.2023 09:34 |

Reitings 881
Pelnrukšķīte @ 16.06.2023 09:34

Pastaigai man vispār liktos piemērotāk tēja/kafija/saldējuma kokteilis (iepriekš paprasot kas garšo un tā). Jo tās puķes patiešām ir traucēklis. Un, ja vēl vēsajā laikā, tad man ir sasodīti žēl, jo zinu, ka nosals.

Jā,šis man arī šķiet piemērotāk un nav tas mulsuma brīdis. Vai arī pašlaik karstajā laika-galvas novīst. 😕
16.06.2023 10:18 |

10 gadi
Reitings 749

Te arī jāpiekrīt, īpaši, ja runa par pirmo randiņu ar nepazīstamu cilvēku.Iespējams tas vēl saistīts ar manu ziedu preferenci (jā, mani putni, ne vīrieša problēma), bet 1-3 kātus es neatzīstu (nu 3 hortenzijas būtu ok). Tā kā pirmo tikšanos redzu vairāk kā iepazīšanos, lai saprastu vai vispār pa ceļam, tam neveltot vairāk par 1h, tad man tiešām tajā posmā ziedi nav vajadzīgi. Ja ir nākamās tikšanās, tad par ziediem priecājos. Man dāvinātāji parasti bijuši ar auto, līdz ar to staigājusi ar 1 rozi apkārt neesmu. Būtu ļoooti neveikli.
16.06.2023 10:36 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Tiem, kam bija interese, uzrakstīja nākamajā rītā/dienā un deva mājienus, ka gribētu satikties vēlreiz. Bija viens, kas neuzrakstīja nekad :D
Zinu, ka draudzenēm bija tādi, kas uzraksta pēc nedēļas, mēneša un baigi visu grib turpināt - tie visi bija nenopietni džeki, kas paši nezina, ko grib vai arī tiekas ar vairākām.
3 puķītes pirmajā randiņā mani nesajūsminātu, tāpēc neredzu jēgu. Jau attiecības - jā :)
Man vislabākie randiņi ir iedzert kokteili un pēc tam pastaigāt, lai mēle atraisās un nav neērti. Tad arī vairāk panesās joki, ir interesantāk. Awkward pastaigas pa parku un katrs nopērk savu Circle K kafiju - tas nav priekš manis :D
16.06.2023 11:08 |

10 gadi
Reitings 2016
Ja

Ja tā ir viena, jau krietni atvērusies roze, tad labāk lai nav nemaz. Iztikšu.
Pirmajos randiņos ziedi var nebūt vispār, kad veidojas jau kaut kas nopietnāks, ir patīkami saņemt ziedus.
16.06.2023 11:51 |

Reitings 6336
Reģ: 25.07.2022

Ar vīru, kad sākām randiņot, tad viņš dāvināja ziedus, un bija kā Tu raksti - mulsums, neveikli...pateicu, lai labāk nedāvina. Un tagad viņš vispār nedāvina ziedus ikdienā 😂 Labāk būtu klusējusi, ja zinātu, ka nākotnē palikšu bez ziediem 😂 Uz svētkiem, protams, uzdāvina, jo tā vienkàrši vajag, bet tāpat vien - nē 🙈😄 Bet nu labi, nav man viņš nekāds romantiķis. Esmu jau šo pārdzīvojusi 🤭
16.06.2023 12:01 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
BellaBoss @ 16.06.2023 12:01

Ar vīru, kad sākām randiņot, tad viņš dāvināja ziedus, un bija kā Tu raksti - mulsums, neveikli...pateicu, lai labāk nedāvina. Un tagad viņš vispār nedāvina ziedus ikdienā ? Labāk būtu klusējusi, ja zinātu, ka nākotnē palikšu bez ziediem ? Uz svētkiem, protams, uzdāvina, jo tā vienkàrši vajag, bet tāpat vien - nē ?? Bet nu labi, nav man viņš nekāds romantiķis. Esmu jau šo pārdzīvojusi ?

Jā :D vīrieši ir trenējama suga :D man ar vienu bijušo bija tāpat. Pēc viena randiņa, kad nezināju kur to puķu pušķi bāzt, ieminējos kaut kā nepareizā teikumā, lai nedāvina man puķes. Un tad vispār puķes nesaņēmu. Tikai uz svētkiem kaut kādas pāris rozes un tad vienreiz, kad sūdus sastrādāja :D
Ar tagadējo darīju savādāk. Teicu, ka puķes man ļoti patīk (jo nu tiešām ļoti patīk), bet lai dāvina tad kad man viņas ir uzreiz kur likt. Cita lieta.
16.06.2023 12:14 |

Reitings 89
Reģ: 17.03.2023
Man pēc pirmā randiņā viņi visi parasti pazūd.
Viens idiots uzdāvināja konfekšu kasti, un pazuda.
16.06.2023 13:43 |

Reitings 881
Izrādās ka man vienīgajai nav šāds mulsums. 😀
Tur jau tā lieta,ka īsti nezini kā-pateiksi nenes puķes,ja tālāk iet kas tuvāks, tad var pēc tam tas vīrietis vispār nedavināt ziedus. Un arī otra galējība. Teiks-pati taču teici,lai ziedus nedāvina.
Vienkārši man vakar bija tāda situācija,sarunājām pastaigu (šīs pastaigas) es pat neuztveru kā randiņu, vienkārši ejam tādā brīvā gaisotnē papļāpāt, iepazīt viens otru. Un skatos jau ir puķes,pie sevis nodomāju- O tikai ne to. Tad nezini ko darīt,ķerties riņķī,dot buču vai ko... Stulba situācija,liecinieku daudz, bet cilvēks svešs.
Es laikam esmu par to, ka tomēr ziedus dāvināt var,kad jau esat viens otru vairāk iepazinuši. Jo citādi ļoti stulbi. Manā gadījumā viņš bija ar mašīnu,tad ātri reāģēju,lai ieliek mašīnā. Protams pēc tam visas savītušas.
16.06.2023 13:50 |

Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Man nepiemērotās situācijās ziedus nedāvina, bet es par tiem priecājos vienmēr un man tas ir svarīgi.
Parasti raksta tajā pašā vakarā. Atceros tik vienu reizi mūžā kad man šķiet ka neatrakstīja
07.07.2023 19:11 |

Reitings 561
Reģ: 15.12.2022
Man labākais variants liktos randiņa dienas vakarā uzrakstīt/ saņemt ziņu “paldies par jauki pavadītu laiku, arlabunakti”. Bet vispār man nekad nav bijusi situācija, kad domāju, kā tur ar to uzrakstīšanu būs. Visbiežāk jau laikam ir tā, ka pirms randiņa ir kaut kāda regularitāte, cik bieži sarakstaties, līdz ar to tai regularitātei būtu jāsaglabājas arī pēc randiņa.
07.07.2023 19:33 |

Reitings 935
Reģ: 31.07.2023
Pēc randiņa max nākamais rīts, kad gaidu kādu atgriezenisko saiti. Ja nekas neseko, uzskatu, ka neesmu iepatikusies un baigi nesatraucos.
31.07.2023 23:52 |

Reitings 311
Reģ: 04.05.2021
Arpraac, tagad jau visur maaca - nerakstiit, nepieverst uzmaniibu , ja kaads patiik utt. Mulkjiibas.
Ja tev patiij kaads un tu vinjam, kam taaas visas rotaljas ar nerakstiišanaam- bernudarzs.
Uzraksta uzrakstiit veelams buutu isi pec randinji, lai nav jaasak overthinkot kaapec neraksta, kaut kas ne taa.
01.08.2023 10:35 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Jukooo @ 01.08.2023 10:35
Arpraac, tagad jau visur maaca - nerakstiit, nepieverst uzmaniibu , ja kaads patiik utt. Mulkjiibas.
Ja tev patiij kaads un tu vinjam, kam taaas visas rotaljas ar nerakstiišanaam- bernudarzs.
Uzraksta uzrakstiit veelams buutu isi pec randinji, lai nav jaasak overthinkot kaapec neraksta, kaut kas ne taa.

Kur tā māca? :D
01.08.2023 10:56 |

Reitings 935
Reģ: 31.07.2023
Jukooo @ 01.08.2023 10:35

Tieši tā. Kas gribēs, tas uzrakstīs, atbrauks, piezvanīs un pēc tam aizvedīs arī pie altāra.
Ja tā nav, - thank u, next!
01.08.2023 10:57 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Lula @ 01.08.2023 10:56

Kur tā māca? :D

Aldim paprasi! 😂 Gan jau Top G kursikos māca.
01.08.2023 11:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits