Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Likteņa Matrica - Savas Dzīves Karte

 
Reitings 2
Reģ: 14.06.2023
Sveiciens, Dievietēm!
Pirms padalos ar to, kādu iespēju vēlos piedāvāt, mazliet par sevi pastāstīšu....
Par sevi varu teikt, ka esmu un būšu "mūžīga dzīves studente," jo manī mīt neizsīkstoša vēlme iepazīt sevi un pasauli sev apkārt. To daru gan ar tradicionālu pieeju, gan netradicionālām metodēm, tehnikām, instrumentiem u.c.
Tā esmu nonākusi līdz tādām sevis izzinošam instrumentam, ka likteņa matrica, bet šoreiz jūtu sevī impulsu ar šīm zināšanām dalīties, bet arī tādā savā stilā, respektīvi, ka tā būtu tādā dziļa, skaista sevis izzinoša plūstoša saruna.
Likteņa matrica ir pašizziņas un apziņas paplašināšanas instruments, kas balstās uz dzimšanas datiem un to skaidrojums atspoguļojās 22 Visuma enerģijās. To var nosaukt par tādu dzīves karti, jo sniedz iespēju iepazīt un atklāt patieso sevi, attīstīt sajūtu prasmes, sajust dvēseles impulsus, iziet no negatīvajiem scenārijiem, kuri regulāri atkārtojās, iemantot pārliecību un iekšējo spēku sevī u.c.
Jā, Tev rezonē un vēlies ļauties šai iespējai vai Tev ir radies kāds jautājums, lūdzu, uzraksti man privātu ziņu.
P.S. Esmu arī atvērta tādiem variantiem, ja Tu vienkārši vēlies ar kādu parunāt, un viss, kas Tev nepieciešams, lai Tevī kāds klausās ne tikai ar ausīm, bet arī ieklausās ar sirdi un uzklausa ar patiesu pieņemšanu (bez jebkādas nosodīšanas, tiesāšanas, "gudru" padomu sniegšanas).
Un, pagaidām, šo visu es piedāvāju par ļoti simbolisku cenu - 15 eur par sarunu (attālināti Zoomā).
Lai TOP dziedinošas sarunas, kas ir kā skaisti un maigi pieskārieni dvēselei!
14.06.2023 14:44 |
 
Reitings 552
Reģ: 09.06.2023
Es vēl saprotu astroloģija, tai ir konkrētāki pamatojumi, klāt vēl vismaz kaut kas no astronomijas, un taro okeey, lai būtu, bet likteņa matricas, rūnas un vēl sazin kas. Tas viss tā kā nopietni?
14.06.2023 15:51 |
 
Reitings 2
Reģ: 14.06.2023
Cilvēki jau ir dažādi, katram jau savas lietas, kas rezonē vai nerezonē un nav viens instruments, kas derēs visiem. Likteņa matricā var vilkt paralēles ar numeroloģiju. Un kad apguvu šis zināšanas, kopā mācījos ar sievieti, kas liek Taro kārtis un viņa izteicās, ka šajā instrumenta ir ļoti daudz līdzības ar Taro kārtīm (neko konkrētāk, gan nevarēšu pateikt, jo par Taro kārtīm man paši nav nekādas zināšanas/pieredze).
Un par to cik nopietni? Nu, es teiktu, ka tā absolūti visam ticēt nebūtu ieteicams, jo pat jebkurš saprātīgs astrologs, numerologs vai cits kādas ezotēriskas prakses pārstāvis, pirms konsultācijām/nodarbībām u.c pabrīdina, ka informācija, ko sniegs nav absolūtā taisnība vai patiesība, vienkārši runājot, jāfiltrē :) Tādi, kas pretendē uz absolūtu patiesību, es turos par gabalu.
Kā iepriekš rakstīju, tas ir tikai instruments, kas dod iespēju par sevi atklāt kaut ko jaunu.
14.06.2023 16:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits