Es tev piekrītu,savu intrešu loku arī var tiri labi paplašināt.Man starpcitu ir vīrs ,tevis pieminētais bembists, skrūvētājs.🙂 Es varu vienlaicīgi apspriest sieviešu kompānijā meitenīgas lietas,un pagriezties jau piedaloties sarunās par driftiem,,motora skaņām un kurš bembis ar lielāku uzrāvienu😁vienlaicigi saņemt ziedus un domāt kā eļļu no rokām nomazgāt.Puikām mācit burtus un klausīties pa ceļam un brinities,kā pec skaņas puikas atpazist ,kurš brauc,tetis vai kads no tēta draugiem.Es uzskatu ka mans intrešu loks nevis samazinājies ,bet paaugstinājies.Kā jebkuram pārim ir bijušas krīzes vēl nesen bija,bet tādu dzivi es nemaz negribētu mainīt un atrasties savā iepriekšējā burbuli.Un neuzskatu,ka būtu ko zaudējusi neizvēloties tikai savu intrešu loku.Malibu Steisija @ 05.06.2023 17:39
Taisnība gan. Ja ir vēlmes atrast cilvēku ar kopīgām interesēm, tad turpat tajās interesēs arī jāmeklē. Interesē dejas - jādodas uz nodarbībām. Interesē telpaugi - stāvi apjukusi depo dārza nodaļā (jokoju).
Daudz kopīgas intereses vispār ir grūti atrodama lieta. Viena interese var būt kopīga, bet ar laiku pāriem tās pārējās intereses veselīgi samiksējas un veidojas kopīgs burbulis. Man arī bija lietas par kurām neinteresējos un nemaz nedomāju pirms iepazinos ar savu draugu, tagad tie ir arī mani hobiji. Un viņš ir pārķēris arī lietas no manis.
Man tieši šķiet, ka ja viss sakrīt, ir garlaicīgi un tad sēžat runājot par vienu un to pašu visu laiku.
Lula @ 05.06.2023 18:10
Tas, ko tu apraksti izklausās kā vienkārši sakarīgs čalis, tādā gadījumā nezinu kāpēc autore tādus nav ne satikusi ne redzējusi un Tu saki, ka šie apgrozās tikai ekskluzīvā sabiedrībā. Tad jau mans draugu bariņš ir super exclusive ?
Trojas zirgs @ 05.06.2023 18:25Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. ?
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. ? Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.
Ja vairāk par tēmu, tad šādam autores aprakstam atbilst n-tie vīrieši, nezinu, kur ir problēma. Iespējams, autorei sociālais loks ne visai labs izveidojies. Vēl variants, ka autore jauc normālu vīriešu esamību kā tādu ar simpātiju rašanos. Paskaidrojot sīkāk - tas, ka es redzu šādus labus vīriešus apkārt, uzreiz nenozīmē, ka man ar viņiem būs "ķīmija", lai kaut ko veidotu.
Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. 😀
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. 😁 Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.
Kenty @ 05.06.2023 18:27Es tev piekrītu,savu intrešu loku arī var tiri labi paplašināt.Man starpcitu ir vīrs ,tevis pieminētais bembists, skrūvētājs.? Es varu vienlaicīgi apspriest sieviešu kompānijā meitenīgas lietas,un pagriezties jau piedaloties sarunās par driftiem,,motora skaņām un kurš bembis ar lielāku uzrāvienu?vienlaicigi saņemt ziedus un domāt kā eļļu no rokām nomazgāt.Puikām mācit burtus un klausīties pa ceļam un brinities,kā pec skaņas puikas atpazist ,kurš brauc,tetis vai kads no tēta draugiem.Es uzskatu ka mans intrešu loks nevis samazinājies ,bet paaugstinājies.Kā jebkuram pārim ir bijušas krīzes vēl nesen bija,bet tādu dzivi es nemaz negribētu mainīt un atrasties savā iepriekšējā burbuli.Un neuzskatu,ka būtu ko zaudējusi neizvēloties tikai savu intrešu loku.
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts.
problēma tajā, ka es ikdienā pat neredzu tādus "normālos" vīriešus, tāpēc liekas, ka viņu nemaz nav.
GhostGG @ 05.06.2023 18:33
Da labi, tu tiešām tici, ka tādu vīrieti autore meklē? :D Viens ir teikt, otrs ir darīt. UN pat tad, ja tas tiešām atbilst patiesībai, tad jau loģiski spriežot ar autori pašu viss ir daudz bēdīgāk nekā sākumā varētu šķist, ja nevar atrast vīrieti ar nedaudz virs minimālās algas, kurš var vienu sakarīgu teikumu saverpelēt.
Tev pašam šajā forumā pretrunas, visu laiku mali, ka izskats galvenais, tad tagad tomēr arī raksturs svarīgs. Nu tad beidzot
Trojas zirgs @ 05.06.2023 18:25Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. ?
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. ? Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.
Ja vairāk par tēmu, tad šādam autores aprakstam atbilst n-tie vīrieši, nezinu, kur ir problēma. Iespējams, autorei sociālais loks ne visai labs izveidojies. Vēl variants, ka autore jauc normālu vīriešu esamību kā tādu ar simpātiju rašanos. Paskaidrojot sīkāk - tas, ka es redzu šādus labus vīriešus apkārt, uzreiz nenozīmē, ka man ar viņiem būs "ķīmija", lai kaut ko veidotu.
Malibu Steisija @ 05.06.2023 18:31
Es nedomāju to kā eksluzīvu sabiedrību. Bet gan kā diezgan ekskluzīvu tuvo draugu loku, tā kā arī rakstīju.
Šiem cilvēkiem nav 20 labākie draugi un vēl nez cik paziņas. Ir ļoti tuva un saliedēta draugu grupa ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.
Tas, protams, ir daudziem. Arī kaimiņu Vasjam ir tuva un saliedēta draugu grupa ar ko viņš iedzer piektdienās. Bet nu tomēr drusku savādāk.
Un jā, es arī uzskatu, ka tas ir vienkārši sakarīgs čalis. Tāpēc arī teicu, ka Rīgā tādu ir pilns.
Mani arī izbrīna fakts, ka autorei tik slikti iet ar tādu vīriešu atrašanu. Jo, jā, tur ārā 70% no čaļiem tam visam neatbilst, bet ir pietiekami daudz kas atbilst.
Jupiter @ 05.06.2023 17:02Kaut kur tālu prom no tādām sievietēm kā autore, kas apraksta savu potenciālo partneri kā lopu izstādē un pati izklausās pēc basic b*tch
GhostGG @ 05.06.2023 18:46
Man gan liekas, ka tu mani jauc ar kādu citu :D Es vienmēr esmu uzsvēris, ka arī citas lietas ir ļoti svarīgas kā, piemēram, raksturs, kāds man patiktu un arī mazs seksuālo partneru skaits ;)
Tieši tā. Normālas prasības, nekā tāda. Pats minimums, patiesībā.Merilda @ 05.06.2023 18:20Autore aprakstījusi parastu average vīrieti, tieši tā kā viņa raksta - normāls. Nekādu īpašo prasību tur nav, nesaprotu, ko te visi sacepušies. Un nedomāju, ka sievietei ir jābūt kaut kādai īpašajai, lai ar tādu būtu kopā. Nekādu augstprātību un ko tik vēl nē no autores puses es nenolasu.
Elizabeteputnos @ 05.06.2023 20:33Ak vai, vēl viena diskusija kur Aldis un Ghost izliek savu nepatiku pret sievietēm, kam ir standarti, mērķi un ambīcijas. Esat abi padomājuši, kāpēc jüs stundām sēžat sieviešu forumos un gvelžat savas Andrew Tate toksiskās patiesības, ko esat izvilkuši no kaut kādiem youtube toxic masculinity video? Goda vārds nav iespējams padiskutēt starp sievietēm par sieviešu lietām..