es no Ēģiptes vedu kamieļu piena sauļošanās krēmu- nekad iepriekš neesmu bijusi tik brūna. Arī ar UV3 Latvijas saulītē tas darbojas..Pekuciiitis @ 28.05.2023 18:24Kādreiz bija populāri dzert beta karotīnu,lai labāk nosauļotos.Vai tagad arī kaut kas līdzīgs ir? Gribētos sagatavot ādu sauļošanās sezonai..
HARDLUXURY @ 28.05.2023 19:13Solarija krems ar bronzeriem ?
Vai tad darbojas arī dabīgajā saulē???
Mc.Queen @ 29.05.2023 11:25
Man ir krēms no Byrokko, kuru lietoju ziemā solārija un pa vasaru pludmalē. To krēmu tiešām var lietot, nezinu par citiem. Ļoti ātri iedegums veidojas un smuks, nav oranžs burkāns
Pekuciiitis @ 28.05.2023 18:24Kādreiz bija populāri dzert beta karotīnu,lai labāk nosauļotos.Vai tagad arī kaut kas līdzīgs ir? Gribētos sagatavot ādu sauļošanās sezonai..
Piekrītu, bieži sanāk braukt uz jūru, bet sauļošanās man ir sekundāri.klaidone @ 29.05.2023 14:34
Pa manam,labāk vispār nesauļoties.. Tagad ir ļoti plašs klāsts ar paštonējošiem..
klaidone @ 29.05.2023 14:34
Pa manam,labāk vispār nesauļoties.. Tagad ir ļoti plašs klāsts ar paštonējošiem..
Nesauļojies!! Lūdzu! Tev jau ir daudz dzimumzīmes. Dzimumzīmes, apdegums, iedegums utt, tā visa ir organisma aizsargreakcija un nozīmē, ka āda jau ir sabojāta. D vitamīns ir forši, to var uzņemt arī tāpat ārā esot ne tiešos saules staros un ar spf. Lūdzu padomā, kā izskatīsies vēlāk āda.sauliiite.paula @ 29.05.2023 13:05
byrokko iesauļos arī grūti iesauļojamu ādu? Kā tev liekas? + daudz dzimumzīmes