fluffy @ 25.05.2023 09:13Burtiski nākamajā dienā jau viss ok, var likt skropstu tušu un nekas nesāp (vismaz man tā bija). Pati procedūra ļoti nepatīkama, bet nav tā, ka neizturama :)
sauliiite.paula @ 25.05.2023 12:17
sāpes aptuveni kā uzacīm?
Man ir bail tādā ziņā, ka plakstiņiem āda ir diez gan plāna, vai neasiņos
uzacis vispār nesāp salīdzinot ar acīmsauliiite.paula @ 25.05.2023 12:17
sāpes aptuveni kā uzacīm?
Man ir bail tādā ziņā, ka plakstiņiem āda ir diez gan plāna, vai neasiņos
auriteau @ 25.05.2023 15:24Vai kāda no jums, kas taisījušas permanento acu līniju un izlēmušas neturpināt, esat izgājušas pigmenta izvadīšanas procedūru? Tas ir tikpat sāpīgi? Vai rezultāts labs, nepaliek pigmenta pleķi?
sauliiite.paula @ 24.05.2023 21:28Sveikas, vai ir kāda veikusi permanento acu līniju ar/bez ēnošanas. Kā notiek dzīšana, cik sāpīgi, kādas sajūtas pēc procedūras pirmo laiku un cik ilgi acis dzija? Bija kādas blaknes?
sinddyy @ 05.07.2023 19:15Man arī šis interesē, atsauksmes?
sauliiite.paula @ 05.07.2023 20:33
Pirms 2,5 nedēļam uztaisīju acu līniju ar ēnojumu. Takā es esmu jūtīga nenormāli, sāpes bija 3/10, ir to vērts. Nokrītot krevelei likās, ka nav nekas ietetovējies, taču tagad diez gan labi var redzēt. Dabīgs effekts. Man patīk.
sauliiite.paula @ 21.06.2023 22:15Pirms nedēļas uztaisīju PMU acīm, starpskropstu līnija ar ēnojumu, tagad lielākā daļa kreveļu ir nokritusi, BET, man nav pat līnija palikusi, kā tas ir iespējams? Acis izskatās, tā itkā nekas nebūtu darīts..
sauliiite.paula @ 21.06.2023 22:15Pirms nedēļas uztaisīju PMU acīm, starpskropstu līnija ar ēnojumu, tagad lielākā daļa kreveļu ir nokritusi, BET, man nav pat līnija palikusi, kā tas ir iespējams? Acis izskatās, tā itkā nekas nebūtu darīts..
nevar būt tā, ka ķermenis vnk spiež ārā svešo?Krizdole @ 27.07.2023 13:33
Man arī tā bija. Meistare teica, ka pēc kreveles nokrišanas jāpaiet laiciņam, lai pigments izstrādātos, bet manā gadījumā nekas neizstrādājās. Uztaisīja vēlreiz ar smalkāku adatu, tagad vismaz kaut ko var redzēt, bet tik un tā nav optimālais rezultāts, jātaisa vēlreiz. Tev tas jāsaka savai meistarei ?