Tigeriene @ 30.08.2023 22:17
Bet neviens jau nemaina dzimumu tāpēc, ka pretējā dzimumā ir ērtāk dzīvot. Jo tā nepavisam nav. Es domāju, ka cilvēki to ļoti labi saprot.
jā fiziski to ļoti grūti izdarīt, bet ar pārģērbšanos un krāsošanos tās sajūtas un emocijas sajūtas jau nevar iegūt, tieši tādas kādas ir jums:(tika pietuvinātas...dietiskais.cukurs @ 31.08.2023 08:28
Cik romantisks secinājums! Man gan šķita, ka neviens nemaina dzimumu, jo to fiziski nav iespējams izdarīt, protams, ja izslēdzam reinkarnāciju u.tml. pārdzimšanas varbūtību...
Matisss @ 31.08.2023 12:58jā fiziski to ļoti grūti izdarīt, bet ar pārģērbšanos un krāsošanos tās sajūtas un emocijas sajūtas jau nevar iegūt, tieši tādas kādas ir jums:(tika pietuvinātas...
dietiskais.cukurs @ 31.08.2023 15:44
Njā, diemžēl šobrīd ļoti grūti mainīt hromosomu pāri. Zinātnieki pie tā vēl strādā. Tā būs nākamā medicīnas revolūcija.
jā,tā gan ir,tāpēc cenšos ar pārģērbšanos un vēl dažām lietām ko jūs dāmas lietojat/nesajat iegūt tās sajūtas vismaz pietuvinātas kādas ir jumsdietiskais.cukurs @ 31.08.2023 15:44
Njā, diemžēl šobrīd ļoti grūti mainīt hromosomu pāri. Zinātnieki pie tā vēl strādā. Tā būs nākamā medicīnas revolūcija.
humpalas vai andelemandeleMatisss @ 11.01.2024 11:51sakiet lūdzu mīļās dāmas kur var iegādāties A vai mazāku B izmēru krūšturi ar apkārtmēru 95 vai 100 ??un pa lētām naudiņām
ja gribi saprast tā līdz galam, iesaku terapeitu. tas nenozīmē uzreiz, ka esi traks vai kkas tāds, bet varētu palīdzēt atrast "saknes" šim fetišam. fetiši un kinki ir daudz un dažādi, gandrīz katram ir pa kādam, par to nevajag kaunēties, ja vien netiek darīts pāri citiem. domāju, ka šajā veidā caur terapiju varēsi tikt pie atbildēmMatisss @ 14.07.2024 10:09Kas man īsti varē būt...kā man ir vitāli tik ļoti liela vajadzība pēc tās sieviešu apakšveļa ka varētu teikt ka es alkstu pēc tām sajūtām ar krūšturi mugurā un biksītēm....un protams ka arī tām paketēm ?