psc nu gan kundziņš ! Man ar tādu randiņmauku arī vairs nākamā tikšanās nesekotu.mazaaduuda @ 16.05.2023 12:36
Man pagājušo gad bija līdzīga situācija. Sarunāts bija jau otrais randiņš dienas pirmajā pusē, bet ieplānoju jau tā, ka ja nu kas, viss vakars man brīvs. Randiņš labs, sarunas raisās, bet vienā brīdī jūtu, ka sāk tā kā pulkstenī nervozi skatīties.. izrādās vakarā sarunāts cits randiņš.. nebūtu vismaz teicis, jo viss labais iespaids bija sabojāts un trešais randiņš nesekoja..
Man šķiet pilnīgi dabīgi ka brīvs cilvēks randiņo ar vairākiem, nesakiet ka meitenes nedara tieši tā pat.Aizkraukles Pārdevēja @ 16.05.2023 12:51psc nu gan kundziņš ! Man ar tādu randiņmauku arī vairs nākamā tikšanās nesekotu.
Jā, man viens džeks arī par šo sūdzējās, ka viena meitene tiekas paralēli ar desmit čaļiem ,kamēr atrod īsto. :D Man kā introvertam cilvēkam, tam nebūtu laika un būtu slinkums. Man vispār viss jau bija zaebal līdz nejauši satiku savu tagadējo pirms 6 gadiem.Aldis15 @ 16.05.2023 13:01Man šķiet pilnīgi dabīgi ka brīvs cilvēks randiņo ar vairākiem, nesakiet ka meitenes nedara tieši tā pat.
Aldis15 @ 16.05.2023 13:01Man šķiet pilnīgi dabīgi ka brīvs cilvēks randiņo ar vairākiem, nesakiet ka meitenes nedara tieši tā pat.
Man kā introvertam cilvēkam, tam nebūtu laika un būtu slinkums.
Piekrītu, tas ir nesmuki pret otru cilvēku. Es laikam paliktu uz pauzes, ja man pateiktu - mūsu randiņš iet uz beigām, man jāsatiekas ar nākamo :D :D :Dmazaaduuda @ 16.05.2023 13:17
Man ir tieši tāpat. Ja pirmajam randiņam seko otrs randiņš, es pārējos stopēju. Jo tātad cilvēkam esmu ieinteresējusi, un ja ir patīkama komunikācija, tad jau ir potenciāls kaut ko attīstīt. Ja pēc otrā, trešā randiņa tomēr nekas neseko, tad atgriežos randiņu apritē. Bet tā tas ir nesmuki gan pret otru, gan sevi.
Bet visbiežāk jau ir tā, ka ar vienu izveidojas kaut kāds ciešāks kontakts un tie pārējie tā organiski atmirst..
Aldis15 @ 16.05.2023 13:01Man šķiet pilnīgi dabīgi ka brīvs cilvēks randiņo ar vairākiem, nesakiet ka meitenes nedara tieši tā pat.
Piekrītu, tas ir nesmuki pret otru cilvēku. Es laikam paliktu uz pauzes, ja man pateiktu - mūsu randiņš iet uz beigām, man jāsatiekas ar nākamo
Pēc savas pieredzes varu teikt, ka to var 1min pateikt, kura sieviete tā dara un kura nē
Kā to var pateikt?
Ausmas tante @ 16.05.2023 15:01Jā, tāds čalis man arī vienreiz bija, kas 7. randiņā pateica, ka viņš tiekas ar vēl divām. Kad es viņam jautāju kāpēc, viņš teica: a kā es varu zināt, kuru beigās izvēlēšos? Es viņam atviegloju izvēli. Vakarā un vēl pēc tam kādas divas nedēļas viņš man rakstīja, kā es varēju viņu pamest, viņš taču esot tik ideāls, viņam ir tāda laba īpašība, tāda laba īpašība, viņam esot labs augums un labs darbs utt. Man tas likās briesmīgi, jau randiņos ievēroju patmīlību, bet šādā līmenī tā izpaudās tikai pēc šķiršanās.
GhostGG @ 16.05.2023 14:01
Pilnīgi piekrītu. Man tas būtu pilnīgi nepieņemami un nekas normāls tur nav. Bet te jau kā vienmēr ir stāsts par to, kādus cilvēkus izvēlas ar ko randiņot. Pēc savas pieredzes varu teikt, ka to var 1min pateikt, kura sieviete tā dara un kura nē. Lai ari cik teatrāli kāda tēlotu, to ka viņa ir šitā tipiskā "city hoe" noslēpt īsti nevar.
Ausmas tante @ 16.05.2023 15:01Jā, tāds čalis man arī vienreiz bija, kas 7. randiņā pateica, ka viņš tiekas ar vēl divām. Kad es viņam jautāju kāpēc, viņš teica: a kā es varu zināt, kuru beigās izvēlēšos? Es viņam atviegloju izvēli. Vakarā un vēl pēc tam kādas divas nedēļas viņš man rakstīja, kā es varēju viņu pamest, viņš taču esot tik ideāls, viņam ir tāda laba īpašība, tāda laba īpašība, viņam esot labs augums un labs darbs utt. Man tas likās briesmīgi, jau randiņos ievēroju patmīlību, bet šādā līmenī tā izpaudās tikai pēc šķiršanās.
Visi ir rezerves varianti ja prādās iespēja dabūt kādu labāku.mazaaduuda @ 16.05.2023 15:47
Ir tāds teiciens: Ja tev jāizvēlas starp mani un to otru, izvēlies to otru, jo es neesmu rezerves variants.
Pareizi darīji, ka atviegloji viņam izvēli..
Pirmais, otrais, nu max trešais randiņš vēl ok, parādījās cita žubīte, nu die's ar viņu. Bet nu 7. randiņš, tās ir kādas 3 nedēļas jau, tad jau tā kā būtu jāsaprot vai jā, vai nē..
Aldis15 @ 16.05.2023 18:12Visi ir rezerves varianti ja prādās iespēja dabūt kādu labāku.
ir kas dzīvo 10 un vairāk gadus kopā, tad esošais partneris sāk besīt pamazām un parādās iespēja dabūt labāku..mazaaduuda @ 16.05.2023 18:27
A kāda jēga tādā izmēģinājuma variantā mūžīgi dzīvot?
Aldis15 @ 16.05.2023 18:35ir kas dzīvo 10 un vairāk gadus kopā, tad esošais partneris sāk besīt pamazām un parādās iespēja dabūt labāku..
Cilvēki nav monogāmi.
Aldis15 @ 16.05.2023 18:35ir kas dzīvo 10 un vairāk gadus kopā, tad esošais partneris sāk besīt pamazām un parādās iespēja dabūt labāku..
Cilvēki nav monogāmi.