Drausmīgākais randiņš

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Pastāstiet kādi jums ir bijuši briesmīgākie, sliktākie vai visādi citādi ne pārāk labie randiņi.
Es sākšu. Viņš neatnāca.
15.05.2023 13:09 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Man liekas, ka šī būs viena no retajām reizēm, kad es piekrītu Elizabeteputnos
18.05.2023 22:19 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Elizabeteputnos @ 18.05.2023 22:14
manas piecas kapeikas par šo tēmu no pieredzes. Esmu satikusies gan ar miljonāru, gan ar policistu, gan ar elektriķi, gan ārstu. Mans kopsavilkums ir sekojošs: priekš manis runa nav par naudu, neesmu dior somiņu piekritēja un Jimmy Choo kurpes neinteresē, bet patīk kvalitāte visā, arī vīriešos. Vīrietis, kam ir nauda ļoti izteikti atšķiras raksturā un dzīves redzējumā no vīrieša, kam tās nav. Vīrietis ar naudu lielākajā daļā gadījumu (ne vienmēr) ir ar augstu inteliğenci, manierēm, plašu skatījumu uz lietām un ļoti daudz interesēm. Ar šādu cilvēku var runāt par visu, viņam ir pieredze un redzējums uz lietām, kas vienmēr ir pozitīvā gultnē, vienmēr ir mērķi, piemīt tāds "drive" pa dzīvi. Nežēlojas pa dzīvi, nevaino citus savās kļūdās un reti ir negatīvi. Viņi skatās uz priekšu un iespējām.
Tie vīrieši, kam naudas nav bieži ir negatīvi, visās lietās vaino kādu citu, sükstās un bieži ir neapmierināti ar dzīvi. Manieres trūkst un interešu bieži vien vai nu nav vispār, vai kaut kas apmēram spēlēt video spēles visu nedēļas nogali. Pašapziņa parasti zem vidējās un visur saskata problēmu.
Tas protams, nav viennozīmīgi un vienmēr, bet tas tāds vispārējs pārskats. Protams, sabiedrībā ir vajadzīgs viss un visi un dažādībai jābūt. Bet viens bet - runa, kad izvēlos ar ko tikties nav par naudu. Runa ir par to, ka naudīgs vīrietis kādos 80% gadījumu būs interesants un pozitīvs sarunu biedrs un pat ja tas ir viens randiņš - es no viņa aiziešu iedvesmota, uzzinājusi ko jaunu, un pozitīva, pat, ja teiksim, izrādās, ka nav romantiskā dzirkstele, es zinu, ka randiņš būs bijis super, pat ja visu to laiku sēdēsim, dzerot kafiju un neko citu.
Ļoti precīzi un pilnīga taisnība.👍🏻
Nauda gandrīz vienmēr nozīme ka vecis ir Top G pa dzīvi, savā jomā utt.
Es neko sliktu nesaku ka sievietes tiecās pēc tādiem.
18.05.2023 22:33 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Elizabeteputnos @ 18.05.2023 22:14
manas piecas kapeikas par šo tēmu no pieredzes. Esmu satikusies gan ar miljonāru, gan ar policistu, gan ar elektriķi, gan ārstu. Mans kopsavilkums ir sekojošs: priekš manis runa nav par naudu, neesmu dior somiņu piekritēja un Jimmy Choo kurpes neinteresē, bet patīk kvalitāte visā, arī vīriešos. Vīrietis, kam ir nauda ļoti izteikti atšķiras raksturā un dzīves redzējumā no vīrieša, kam tās nav. Vīrietis ar naudu lielākajā daļā gadījumu (ne vienmēr) ir ar augstu inteliğenci, manierēm, plašu skatījumu uz lietām un ļoti daudz interesēm. Ar šādu cilvēku var runāt par visu, viņam ir pieredze un redzējums uz lietām, kas vienmēr ir pozitīvā gultnē, vienmēr ir mērķi, piemīt tāds "drive" pa dzīvi. Nežēlojas pa dzīvi, nevaino citus savās kļūdās un reti ir negatīvi. Viņi skatās uz priekšu un iespējām.
Tie vīrieši, kam naudas nav bieži ir negatīvi, visās lietās vaino kādu citu, sükstās un bieži ir neapmierināti ar dzīvi. Manieres trūkst un interešu bieži vien vai nu nav vispār, vai kaut kas apmēram spēlēt video spēles visu nedēļas nogali. Pašapziņa parasti zem vidējās un visur saskata problēmu.
Tas protams, nav viennozīmīgi un vienmēr, bet tas tāds vispārējs pārskats. Protams, sabiedrībā ir vajadzīgs viss un visi un dažādībai jābūt. Bet viens bet - runa, kad izvēlos ar ko tikties nav par naudu. Runa ir par to, ka naudīgs vīrietis kādos 80% gadījumu būs interesants un pozitīvs sarunu biedrs un pat ja tas ir viens randiņš - es no viņa aiziešu iedvesmota, uzzinājusi ko jaunu, un pozitīva, pat, ja teiksim, izrādās, ka nav romantiskā dzirkstele, es zinu, ka randiņš būs bijis super, pat ja visu to laiku sēdēsim, dzerot kafiju un neko citu.

Ou. Mai. Gād.
Šis ir vienkārši precīzi! Var ļoti labi novērot dzīves uztveri starp naudīgajiem un nabagiem. 💯
18.05.2023 22:52 |

Reitings 8068
Reģ: 10.01.2023
.Eksperte. @ 18.05.2023 22:52

Ou. Mai. Gād.
Šis ir vienkārši precīzi! Var ļoti labi novērot dzīves uztveri starp naudīgajiem un nabagiem. ?
vai ne?
Es ar brīžiem pārdomāju dzīvi- varbūt būtu bijis labāk ar vienu pa-draudziņu saiet kopā. Nebija dzirksteles, bet būtu bijis forši vismaz sarunu, ceļojumu līmenī.
Tik besīja, ka pēc viņa uzskatiem, sievietes nedrīkst dzer alu (pat ķiršu ne), lai arī no kādas glāzes dzertu. Nepiedienās!
18.05.2023 23:46 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Vārdotāja @ 18.05.2023 23:46
vai ne?
Es ar brīžiem pārdomāju dzīvi- varbūt būtu bijis labāk ar vienu pa-draudziņu saiet kopā. Nebija dzirksteles, bet būtu bijis forši vismaz sarunu, ceļojumu līmenī.
Tik besīja, ka pēc viņa uzskatiem, sievietes nedrīkst dzer alu (pat ķiršu ne), lai arī no kādas glāzes dzertu. Nepiedienās!

Man arī reiz tāds bija, bet viņam likās, ka nepiedienās no pudeles. Lieki teikt, ka man bija vienalga. Gribēju un dzēru no kā gribēju. 😀
18.05.2023 23:55 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Vārdotāja @ 18.05.2023 23:46
vai ne?

Rēcīgi :D
Tomēr kaut kāds pašpārliecinātības trūkums apakšā, ja ar to nebūtu problēmas, tad būtu vienalga kā un ko sieviete dzer. Ilgāk esot tajās attiecībās varbūt vēl kaut kas atklātos.
19.05.2023 01:06 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
interešu bieži vien vai nu nav vispār, vai kaut kas apmēram spēlēt video spēles visu nedēļas nogali.

Ar šādu vīrieti kurš spēlē video spēles un skatās animācijas filmas,es nemaz neizvērtētu iespēju satikties. Pārāk bērnišķīgi.
19.05.2023 01:51 |

Reitings 1318
.Eksperte. @ 18.05.2023 22:52

Ou. Mai. Gād.
Šis ir vienkārši precīzi! Var ļoti labi novērot dzīves uztveri starp naudīgajiem un nabagiem. ?

"Nabagi" jeb nabadzīgie var arī iegūt labas izglītības, un sākt savu karjeru lēnam kļūstot bagātāki, nabadzība nav diagnoze.
Turklāt naudīgie arı kadreiz ciešs finansiālas problēmas, kas kļust švakāk ar finansēm. Viss nav iedalāms balts un melns..
19.05.2023 01:55 |

Reitings 197
Reģ: 12.10.2022
GhostGG @ 18.05.2023 21:33

Gan jau, ka paņem. 5dienas vakaros piezvana, kad paliek garlaicīgi, lai izšautu olas ;)
es piezvanu pirmā :)
19.05.2023 12:07 |

Reitings 2977
Kawisha @ 19.05.2023 12:07
es piezvanu pirmā :)
Vēl labāk 😏
19.05.2023 12:09 |

Reitings 2977
Beverly Hilza @ 19.05.2023 01:51

Ar šādu vīrieti kurš spēlē video spēles un skatās animācijas filmas,es nemaz neizvērtētu iespēju satikties. Pārāk bērnišķīgi.
Vienai no foruma patīk dikti videospēles + BDSM, viņa laikam līdzīgu arī atrada.
YaeMiko@
19.05.2023 12:11 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Beverly Hilza @ 19.05.2023 01:51

Man ex-draugs aizrāvās ar šitām visām lietām. Es viņam teicu, - tev 15 vai 35 gadi ir? Bet tas neko nemainīja, viņš spēlēja vienalga.
Jāsaka gan, ka ne jau xbox dēļ izšķīrāmies..🤭
19.05.2023 16:17 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Aldis15 @ 19.05.2023 12:11
Vienai no foruma patīk dikti videospēles + BDSM, viņa laikam līdzīgu arī atrada.
YaeMiko@

Lol pat atceries . How cute.
Jā atradu gan jau pirms 6 gadiem un esam precēti. Kopā un atsevišķi spēlējam datorspēles, skatāmies anime, esam tehnikas un gadgetu entuziasti. Un viņam ir 33 tātad var tajā vecumā vēl kapāt PS5.
Tas ka kādam nepatīk gaming vai citas tāda tipa lietas nepadara otru cilvēku par bērnu. Lailākā daļa videospēļu nav domātas bērniem. Pamēģini iedot bērnam paspēlet Dark Souls, Elden ring, God of Ragnarok utt. Man nepatiktu vīrietis kurš vakaros malko vīnu vai fano par mašīnām. Manā uzskata spēlēt video spēles ir hobijs. Kāda starpība vai dienu pavadi lasot grāmatu, knibinoties gar auto, skatoties seriālus vai spēlējoties datoru. Katram savs. Un kas var būt labāks par sievieti kura blakus istabā kliedz uz citiem vīriešiem lai aiztaisa mauti un izlien no mātes pagraba ārā ? 😁
19.05.2023 16:32 |

Reitings 2977
MartaElza @ 19.05.2023 16:17

Man ex-draugs aizrāvās ar šitām visām lietām. Es viņam teicu, - tev 15 vai 35 gadi ir? Bet tas neko nemainīja, viņš spēlēja vienalga.
Jāsaka gan, ka ne jau xbox dēļ izšķīrāmies..?
The number of mobile game players in the US is higher than it's ever been at more than 191 million people, or 57.3% of the population. The average age of a U.S. gamer is 35, the average number of years a U.S. gamer has been playing games is 13.
Es domāju ka pasaulē ir līdzīga tendence. Sen vairs nav tie laiki kad tikai sīkie spēlēja. Mūsdienās ir visādas nopietnās spēles (simulātori) ir pat daži kas ar to lielu nauda pelna. Mums LV ir viena jauna meitene kura ir milionāre - viss pateicoties datorspēlēm.

*Pats nespēlēju, man pat uz telefona nav neviena spēlīte.
19.05.2023 17:27 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Aldis15 @ 19.05.2023 17:27
The number of mobile game players in the US is higher than it's ever been at more than 191 million people, or 57.3% of the population. The average age of a U.S. gamer is 35, the average number of years a U.S. gamer has been playing games is 13.
Es domāju ka pasaulē ir līdzīga tendence. Sen vairs nav tie laiki kad tikai sīkie spēlēja. Mūsdienās ir visādas nopietnās spēles (simulātori) ir pat daži kas ar to lielu nauda pelna. Mums LV ir viena jauna meitene kura ir milionāre - viss pateicoties datorspēlēm.
*Pats nespēlēju, man pat uz telefona nav neviena spēlīte.

NEKAD , NEKAD nesaki ka telefonu spēlīšu spēlētāji ir gameri. :D Tad mana mamma ar savu candy crush arī ir tāda gamere ka tik turies. Tas tāds meme par mobile games iekš gaming community. Un izskatās ka tā statistika ir par tāda tipa spēlēm kā candy crush.
Ne jau tikai meitene, bet arī ir daži CS:GO pro spēlētāji ir bagāti. Viņi tagad kāpj un spēlē tik augtos rangos ka pilnīgi prieks. Spēlēt tādā līmenī kā PashaBiceps, Gurdian un citi pro, es pilnīgi neticēju ka Latvieši tā var.
19.05.2023 17:39 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Beverly Hilza @ 19.05.2023 01:55

"Nabagi" jeb nabadzīgie var arī iegūt labas izglītības, un sākt savu karjeru lēnam kļūstot bagātāki, nabadzība nav diagnoze.
Turklāt naudīgie arı kadreiz ciešs finansiālas problēmas, kas kļust švakāk ar finansēm. Viss nav iedalāms balts un melns..
jā, var, bet tikai tad, ja ir vajadzīgais mindset, ko aprakstīju iepriekš pie tiem, kas jau ir bagāti. Ja nav, sities kā gribi - ies viduvēji.
19.05.2023 18:17 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
YaeMiko @ 19.05.2023 16:32

Lol pat atceries . How cute.
Jā atradu gan jau pirms 6 gadiem un esam precēti. Kopā un atsevišķi spēlējam datorspēles, skatāmies anime, esam tehnikas un gadgetu entuziasti. Un viņam ir 33 tātad var tajā vecumā vēl kapāt PS5.
Tas ka kādam nepatīk gaming vai citas tāda tipa lietas nepadara otru cilvēku par bērnu. Lailākā daļa videospēļu nav domātas bērniem. Pamēģini iedot bērnam paspēlet Dark Souls, Elden ring, God of Ragnarok utt. Man nepatiktu vīrietis kurš vakaros malko vīnu vai fano par mašīnām. Manā uzskata spēlēt video spēles ir hobijs. Kāda starpība vai dienu pavadi lasot grāmatu, knibinoties gar auto, skatoties seriālus vai spēlējoties datoru. Katram savs. Un kas var būt labāks par sievieti kura blakus istabā kliedz uz citiem vīriešiem lai aiztaisa mauti un izlien no mātes pagraba ārā ? ?

Es tieši par šo aizdomājos šīs diskusijas iespaidā. Pati neesmu nekāda geimere (tas, ka kādreiz uzspēlēju Sims neskaitās 😅), bet man nekad nav nekad bijis pret to, ka džeks pēc darba nedaudz uzspēlē spēli. Visbiežāk pārmet tās meitenes, kuras pašas aizraujas ar seriālu skatīšanos. Neteiktu, ka blenzt seriālus (pie tam vienu un to pašu vairākas reizes pēc kārtas) ir baigi augstvērtīgs hobijs.
Es uzskatu, ka katram cilvēciņam ir savi plusi un mīnusi, neviens nav gluži perfekts. Gan jau, ka katram no mums ir noteikti vismaz viens hobijs, kas ir “bezjēdzīgs” kāda cita cilvēka uztverē.
19.05.2023 18:29 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Ja pa tēmu, tad man nav bijuši baigi daudz randiņi vai arī vnk bijuši normāli.
Viens gan bija tāds ļoti dīvains. Džeks izdomāja aizvest uz sava drauga dzimeni. Pirms tam bija jāpaņem līdzi alko, tāpēc aizgājām uz veikalu. Džeks jautāja ko es ņemšu un jautāja, kurš maksās. Negribēju kasīties, samaksāju pati.
Tusiņš bija baigajā pritonā. Tur bija tik daži normāli cilvēki, baigi neko neparunājām, es visu laiku jutos neērti.
Pēc tam palikām uz kontaktiem, sākās covid. Vienā jaukā dienā džeks kaut kādā sakarā paziņoja, ka, viņaprāt, ir normāli sist sievietes. Ar to mūsu kontakts beidzās.
Pēc pusotra gada uzradās un paziņoja, ka bez manis dzīvot nevar. Lieki piebilst, ka es neuzskatu tāpat 😅
19.05.2023 18:35 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Sebii @ 19.05.2023 18:29

Es tieši par šo aizdomājos šīs diskusijas iespaidā. Pati neesmu nekāda geimere (tas, ka kādreiz uzspēlēju Sims neskaitās ?), bet man nekad nav nekad bijis pret to, ka džeks pēc darba nedaudz uzspēlē spēli. Visbiežāk pārmet tās meitenes, kuras pašas aizraujas ar seriālu skatīšanos. Neteiktu, ka blenzt seriālus (pie tam vienu un to pašu vairākas reizes pēc kārtas) ir baigi augstvērtīgs hobijs.
Es uzskatu, ka katram cilvēciņam ir savi plusi un mīnusi, neviens nav gluži perfekts. Gan jau, ka katram no mums ir noteikti vismaz viens hobijs, kas ir “bezjēdzīgs” kāda cita cilvēka uztverē.
nepiekritīšu par to seriālu skatīšanos. Es brīvo laiku cenšos pavadīt lietderīgi, piemēram ar dokumentālo filmu, sporta zāli, nogalēs aizbraukt kaut ko apskatīt, kādu koncertu, vai ko citu lietderīgu. Man blakus geimeris nekad nederētu, jo esmu aktīva un der partneris, kas arī ir aktīvs. Tām, kas mīl skatīties seriālus, domāju, neiebildīs, ja tajā laikā otrā istabā otra pusīte spēlē spēles.
19.05.2023 21:54 |

Reitings 1318
Elizabeteputnos @ 19.05.2023 21:54
nepiekritīšu par to seriālu skatīšanos. Es brīvo laiku cenšos pavadīt lietderīgi, piemēram ar dokumentālo filmu, sporta zāli, nogalēs aizbraukt kaut ko apskatīt, kādu koncertu, vai ko citu lietderīgu. Man blakus geimeris nekad nederētu, jo esmu aktīva un der partneris, kas arī ir aktīvs. Tām, kas mīl skatīties seriālus, domāju, neiebildīs, ja tajā laikā otrā istabā otra pusīte spēlē spēles.

Labāk vidoe spēles spēlēt nekā tinderī tukši sēdēt. 😅 Aktīvs cilvēks ir apsveicami, bet neviens nespēj būt 100%tikai aktīvs un vienmēr tikai kautkur doties. Ir pavisam normāli, kad kādas brivdienas partneris nekur negrib braukt un grib atpusties mājās, ar seriālu.
Ja virietis strada fiziski smagu darbu, bet sieviete strāda teiksim no mājam pie datora, tad nav brīnums, ka partneris negrib nekur doties un ir noguris. Labak sež majas ar filmu.
Uz sporta zālem visbeižak dodas cilvēki, kuri nestrada fiziski smagu darbu. Daudz kas atkarigs no darba specifikas.👍
19.05.2023 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits