TimeToDream @ 14.05.2023 16:24Viņa dzīvo viena?
Godīgi sakot, neizklausās, ka viņai ir viss ok ar veselību. ?
pie kāda ārsta bija, ja saka, ka viss ir labi.AdoreK @ 14.05.2023 15:43Esmu pilngadīgā.Braucu ciemos,jo pa telefonu viņa runā normāli,aicina ciemos,bet kad atbrauc pie viņas normāla uzvedība ir 15 min maz,tad sākas kaut kāda kliegšana,ka esmu cūka,kautiņu viņu,kāpēc vispār esmu atbraukusi un tālāk trakāk.Sāk sist un kliegt,lai vācos projām.Es aizbraucu un pēc 10 min atkal zvans-kur es aizbraucu.Cilvēks vnk vairs nesaprot,ko dara un jā,esmu vedusi māti pie ārsta.Ārsts teica,ka viņai viss ir labi
Vārdotāja @ 14.05.2023 16:35pie kāda ārsta bija, ja saka, ka viss ir labi.
Ja šādas attiecības ir palikušas tikai nesen, tad viennozīmīgi tur nav labi.
Policiju var saukt
nofilmē viņas uzvedību, vai ieraksti.. un pašai pēc tam parādiAdoreK @ 14.05.2023 16:38
Psihiatrs.Viņa tā uzvedas kopš manas bērnības.5 minūtes ir normāls cilvēks,ar kuru var parunāt,tad 20 min ir monstrs,tad atkal normāls cilvēks,kurš izliekas,ka nekas nav noticis
Vārdotāja @ 14.05.2023 16:39nofilmē viņas uzvedību, vai ieraksti.. un pašai pēc tam parādi
Minelūše @ 14.05.2023 17:00No pieredzes zini, ka aizbraucot ciemos tevi vienmēr gaida kautiņš. Kāds ir iemesls, lai to zinot, tik un tā brauktu ciemos? Māte ir invalīde? Nestrādā? Nespēj pati sevi aprūpēt?
AdoreK @ 14.05.2023 17:10
Viņai katru reizis sākas čīkstēšana,ka visām viņas draudzenēm ir labas attiecības ar bērniem,bet mums nav utt.Tas ir jālabo,lai braucu ciemos
Lauma Ruby @ 14.05.2023 17:11
Un katru reizi iekrīti uz vienu un to pašu, lai gan zini,ka nekas nemainās kopš bērnības ?
ierakstīt var pa klusoAdoreK @ 14.05.2023 16:43
Mēģināju.Viņa sasita manu telefonu
hanney @ 14.05.2023 20:46Nu.. Tev ir pamatīgi jāpastrādā ar sevi un jāsaprot, ka Tev šis nav nepieciešams! Tas nemainīsies! Vnk Tu esi tādās upura/varmākas attiecību varā un netiec laukā. Kamēr pati nesapratīsu, ka tas nav normāli un nav ok, tikkēt arī brauksi. Šeit tikai un vienīgi viss ir Tavās rokās, jo ja šitā ir gadiem, tur nekad nekad nekad nekad NEKAD nekas nemainīsies un tikai ar savu labo sirdi un naivumu katru reizi attapsies šādā situācijā.
Iespējams viņai kaut kādi bipolārie teaucējumi vai šizofrēnija, bet vai Tev ir sava dzīvē kad tāds nepieciešams… diezvai!