Vīrs despots

Reitings 13
Reģ: 09.05.2023
Ko jūs darītu, ja rozā brilles ir kritušas, un teju pēc 10 gadu kopdzīves esat sapratušas, ka vīrs ir despotisks, augstprātīgs, emocionāli vardarbīgs, - kā tīnis, kas nekontrolē savus dusmu izvirdumus, ar sliktu raksturu saprotat, ka esat kopā ar toksisku cilvēku, bet ar kuru ir izveidojusies kopīga dzīve. Gaišie mirkļi ir uz rokas pirkstiem skaitāmi un tie iekrīt kaut kādos periodos, kad nav tik noguris (jo vada lielu biznesu, kas pa šiem gadiem ir nostiprinājis apziņu, ka viņš ir savā ziņā kings, jo kļuvis ietekmīgs un bagāts).
Mēģinu noformulēt domas-jo ir ļoti smagi. Sākām attiecības spārnoti, ne vairs pirmajā jaunībā. Skaidri zinājām, ka esam kopā viens otram, un tad pārējai pasaulei. Bet pa gadiem viss ir mainījies vai arī man atvērušās acis ieraudzīt to, ko man caur puķēm teica gan paziņas, gan radinieki. Tie, kas smējās, kad stāstīju, cik brīnišķīgs vīrietis man ir blakus.
(turpinājums nākamajā komentārā).
09.05.2023 23:56 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Mušpapīrs @ 12.05.2023 02:24

Diemžēl tā ir. Ļoooti reti var sastapt kādu laimīgu pāri. Man sāk zust ticība mīlestībai un tamlīdzīgām lietām ?
Īsti nesaprotu (varbūt esmu par jaunu), kas beigu beigās satur cilvēkus kopā? Komforts? Tik liels nervu ieguldījums ir tā vērts?
Bērni? Nebūtu patīkamāk uzaugt ar laimīgiem vecākiem vienalga viņi ir kopā vai nē?

Kopā gan jau notur tas, ka lielākā daļa cilvēku tomēr negrib riskēt dzīvi pavadīt vieni un/vai netic, ka ar kādu citu būs īpaši labāk (jo īpaši ja apkārt sev redz to, ko aprakstāt jūs - ka bez maz vai visi ir nelaimīgi attiecībās). Tad jau nav arī īpaši lielas jēgas šķirties', ieguvuma nebūs.
12.05.2023 12:04 |

10 gadi
Reitings 4611
Reģ: 29.01.2009
greece @ 12.05.2023 12:04

Kopā gan jau notur tas, ka lielākā daļa cilvēku tomēr negrib riskēt dzīvi pavadīt vieni un/vai netic, ka ar kādu citu būs īpaši labāk (jo īpaši ja apkārt sev redz to, ko aprakstāt jūs - ka bez maz vai visi ir nelaimīgi attiecībās). Tad jau nav arī īpaši lielas jēgas šķirties', ieguvuma nebūs.

Dzīvot vienai ir zajebis. Dzīvo kā pašai tīk, dari, ko gribi, ēd, ģērbies, izmētā mantas kā gribi, sakārto mantas kā gribi, skaties pa TV, ko gribi, brauc ceļojumos, kur pati gribi, klausies mūziku kādu gribi, velc ko gribi. Es šobrīd vispār neredzu kā kaut kāds vīrietis spētu to visu aizstāt. Ņemot vērā pēc pieredzes, ka agrāk vai vēlāk viņi cenšas uzspiest savas vēlmes.
Autore un viņai līdzīgās, nu jeibogu, vārdu trūkst, cik var sevi necienīt
12.05.2023 18:33 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
IceCream @ 12.05.2023 18:33

Dzīvot vienai ir zajebis. Dzīvo kā pašai tīk, dari, ko gribi, ēd, ģērbies, izmētā mantas kā gribi, sakārto mantas kā gribi, skaties pa TV, ko gribi, brauc ceļojumos, kur pati gribi, klausies mūziku kādu gribi, velc ko gribi. Es šobrīd vispār neredzu kā kaut kāds vīrietis spētu to visu aizstāt. Ņemot vērā pēc pieredzes, ka agrāk vai vēlāk viņi cenšas uzspiest savas vēlmes.
Autore un viņai līdzīgās, nu jeibogu, vārdu trūkst, cik var sevi necienīt

Kur problēma ir atteicībās darīt ko grib. Es visu to varu darīt esot attiecībās man nav japrasa atļauja vīrietim.. 🤯
13.05.2023 00:06 |

10 gadi
Reitings 4611
Reģ: 29.01.2009
Beverly Hilza @ 13.05.2023 00:06

Kur problēma ir atteicībās darīt ko grib. Es visu to varu darīt esot attiecībās man nav japrasa atļauja vīrietim.. ?

Problēmas nav, ja vīrietis ir normāls, pēc šīs diskusijas redzams, ka nu ir kā ir ar tāda atrašanu. Negribu piedalīties loterijā. Kad man bija 20 gadi, tad nebija problēmu, ja kas nepatīk, sakravā savu vienu čemodānu un pārvācies dzīvot, padzīvot pie draudzenēm.
Tagad man sava māja, bērns. Nezinu vai gribu kādu te ielaist, arī pārvākties nekur negribu, lai pēc tam konstatētu, ka pēc 2 gadiem pārnāk mājās un sāk baurot, ka neesmu telefonu pacēlusi.
13.05.2023 09:05 |

Reitings 7
Reģ: 14.09.2023
Mans vīrs bija iemīlējies savā saimniecē un izjauca mūsu 3 gadus ilgo laulību. Pēc palīdzības saņemšanas no Adu risinājumu tempļa (solutiontemple.info) mans vīrs pēkšņi saprata savu kļūdu un atgriezās manā dzīvē. Es ļoti novērtēju priestera pūles, lai mūs atkal apvienotu.
17.09.2023 01:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits