kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 16:25Man draugs bija despots, kurš mani vajāja, maksāja naudu manām bērnības nedraudzenēm lai skalo man smadzenes, panāca ka mani nepieņem vecajā darbavietā, panāca, ka mani izmet no universitātes, manai mātei atslēdz internetu un manu IQ testu pat sagroza. Viņš ir noziedznieks un psihopāts.Es protams joprojām nedomāju, ka esmu dura. Un to viņš darīja kamēr miru ar plaušu karsoņiem. Piedevām zinot, ka jau piedzimu slima ( ar nabassaiti ap kaklu (asfiksija)) un piedzimstot ārste informēja, ka man var būt garīgā atpalicība un problēmas ar sirdi. Vēlāk konstatēja hipoksiski išēmisko encefalopātiju. Kuras ārstēšanai 90. pat zāles nevarēja dabūt. un līdz 1. klasei mani uzskatīja par garīgi atpalikušu (jo ārsti bija teikuši), līdz 1. kl izrādījās, ka man padodas un mīļākais priekšmets ir matemātika. Tomēr daudzās veselības problēmas ir palikušas.
Bet tā maita man visu laiku ir traucējusi, vajājusi, iebēdējusi, bijusi finansiāli un emocionāli vardarbīga.
Man pašai sevis tagad palika tik žēl, ka nevaru savaldīt asaras.....
Heilas @ 10.05.2023 16:33
Tev ir kādreiz žēl arī kādu citu, izņemot pašai sevi?
SALOMEJA @ 10.05.2023 16:07Un autorei es ieteiktu atrast darbu, veidot iekrājumus, sākt pētīt way out. Nav jau teikts, ka uzreiz jāiet prom, bet cilvēki - despoti pa lielam nemainās. Ja pienāk X stunda, labāk būt gatavai iet prom, nevis turpināt ciest tikai tāpēc, ka nav nekāda plāna B. Ar gadiem aiziet paliks arvien grūtāk, un to pašu var teikt par darba atrašanu un citiem praktiskiem jautājumiem.
Regulāri trako un taisa histērijas, jo par daudz atbildības dzīvē, bet pats apzināti to ir izvēlējies.
Man ir ieteikuši kļūt maitīgākai un sākt daudz vairāk finansiāli ņemt un pieprasīt to, ko šī laulība dod, bet es to neprotu.
Man draugs bija despots, kurš mani vajāja, maksāja naudu manām bērnības nedraudzenēm lai skalo man smadzenes, panāca ka mani nepieņem vecajā darbavietā, panāca, ka mani izmet no universitātes, manai mātei atslēdz internetu un manu IQ testu pat sagroza. Viņš ir noziedznieks un psihopāts.Es protams joprojām nedomāju, ka esmu dura. Un to viņš darīja kamēr miru ar plaušu karsoņiem. Piedevām zinot, ka jau piedzimu slima ( ar nabassaiti ap kaklu (asfiksija)) un piedzimstot ārste informēja, ka man var būt garīgā atpalicība un problēmas ar sirdi. Vēlāk konstatēja hipoksiski išēmisko encefalopātiju. Kuras ārstēšanai 90. pat zāles nevarēja dabūt. un līdz 1. klasei mani uzskatīja par garīgi atpalikušu (jo ārsti bija teikuši), līdz 1. kl izrādījās, ka man padodas un mīļākais priekšmets ir matemātika. Tomēr daudzās veselības problēmas ir palikušas.
Bet tā maita man visu laiku ir traucējusi, vajājusi, iebēdējusi, bijusi finansiāli un emocionāli vardarbīga.
Man pašai sevis tagad palika tik žēl, ka nevaru savaldīt asaras.....
Mīļā,kam tev viņu vajag?Meitene. @ 10.05.2023 10:15Es te lasu un šobrīd mēģinu savilkt kā ir ar mani. Izskatās,ka manās attiecībās es esmu tā,kura redz pilnīgi citu cilvēku. Jau pirms 4 gadiem bija lietas,kas mani tā kā aizskāra, bet tas varētu būt tāpēc,ka centos aizstāvēt savu iekšējo bērnu.
Šis ir pirmais gads, kad dzīvojam kopā. Pirms kopdzīves viņš 6 mēnešus bija prom, pēc tiem satiekot viņu, es skatījos uz viņu kā svešu cilvēku un mēģināju atrast tās sajūtas. Pusgada laikā es iemācījos būt viena pati pilnībā un man bija labi ar sevi. Zvani no viņa bija reti,jo nekad nebija ko stāstīt, tā viņš teica. Sms bija dažādi. Kad teicu,ka gribu mācīties tālāk viņš kļuva dusmīgs un aizvainots, kas vēl vairāk lika attālināties. Es pamēņu akadēmisko. Šobrīd esam kopā, viss it kā ok,bet bieži tādi sarkastiski izteikumi,kur es nevis paklusēju,bet ļoti bliežu pretī. Kas nav labi. Es nemāku paklusēt un beigās sanāk vainīga esmu es. Viņš saka,ka viņam viss apmierina, tikai es kaut ko cenšos mainīt viņā. Man neapmierina darba alga,ko viņš saņem, bet viņš nedara neko,lai pelnītu. Es esmu 3 darbos, lai segtu terapiju, autoskolu, ēdienu, savas vajadzības. Jā, viņš maksā par dzīvokli. Vakar uzrakstīju sms vai viņš varētu sakopt dzīvokli, principā izsūkt grīdu. Pēc tam pie galda viņš man teica, ka es maksāju par dzīvokli un man te kaut kas jātīra.? Pagājušajā mēnesī iedevu 500€ datoram. Un viņš saka,ka tagad prasu lietas lai izdara,jo nav atdevis vēl 300€, lai gan tas viss ir sviests. Es tikai palūdzu,jo es saguru darbā.
lietotaaja @ 10.05.2023 20:34Kas ir tas ko tu dari, lai uzlabotu vīram slikto noskaņojumu? Pēc tevis rakstītā ir skaidrs, ka viņš ir galvenais apgādnieks. Tātad kas ir tas, ko tu dod no savas puses? Kā tu uzlabo viņa dienu? Pukstēšana un zāģēšana noteikti nav solis pareizajā virzienā.
Es vienkārši skatos no savas perspektīvas. Man vīrs attaisnojošu iemeslu dēļ šobrīd nestrādā. Es esmu vienīgais apgādnieks. Man ir ļoti daudz darba. Atnākot mājās, joprojām domāju par darba lietām, esmu iztukšota. Un reizēm vīrs atļaujas mani vēl pazāģēt par to, ka es nedarot savus “sievas pienākumus”. Tad man gribas mest kaut ko viņa virzienā. ? Un es domāju, ja mēs būtu mainītās lomās, ja viņš mani apgādātu, vai es atļautos tādu necieņu izrādīt? Izbojāt vienīgo laiku, kad otrs beidzot var atvilkt elpu, ar strīdēšanos?
Attiecībās nav viens enģelītis un otrs pie visa vainīgs. Ļoti bieži abi ir vainīgi. Tu izteici savu sāpi, bet vai esi domājusi kā jūtas vīrs? Sniedz viņam atbalstu, liec justies labi vismaz mājās, ja darbā viņš tā nevar justies. Pārrunā sava darba jautājumu, varbūt viņš piekristu par tevi pilnībā rūpēties? Tu savukārt kā prioritāti varētu nostādīt vīra vajadzību apmierināšanu.
Nav vērts šķirties. Saiesi kopā ar nākamo vīrieti un pēc 10 gadiem viņš arī būs despots. Nav ideālu cilvēku, ja pie attiecībām nestrādā, tad tās nav laimīgas. Man arī nesanāk kā gribētos, bet priecājos par tiem, kas ir 20+ gadus kopā un joprojām attiecības ir baudāmas. Jūs esat ģēniji!
liec justies labi vismaz mājās, ja darbā viņš tā nevar justies. Pārrunā sava darba jautājumu, varbūt viņš piekristu par tevi pilnībā rūpēties? Tu savukārt kā prioritāti varētu nostādīt vīra vajadzību apmierināšanu.
kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 21:46. Bet saderam, ka ja vīram nebūs pretenziju maksāt 800 par mašāinas līzingu, tad par sievas kurpēm 800 būs pretenzijas un iedomāties atteikties no mašāinas un braukt ar sabiedrisko, kā problēmas ka nepietiek ēdienam risinājumu viņš neiedomāsies, bet iedomāsies ka sievai nav ties\ību uz labām kurpēm. Lai gan abi ir iztērējuši identisku summu uz sevi.
Un kamēr nabiegiem tie ir mašāinas līzingi, kavaitatīvs apģerbs, bagātajiem tās ir mājas dārglietas.
Piedevām bagātajiem, ja vēlies pie kokrētas sabiedrības daļa spiederēt vair staigāt tikai ar somiņām pa 10 K. Savādāk tu tiec sociāli izolēts. Tas pats kā pie nabagiem ja nav pat naudas aiziet uz pabu vai maķīti.
T;a nabūs tava naudu, ar kuru tu vari brīvi rīkoties pēc saviem ieskatiem.
Lula @ 10.05.2023 21:52
Laikam pirmoreiz piekrītu kaķdirsienam :D :D
Bet nu tas tikai tādās attiecībās, kur abi tiešām nav līdzvērtīgi partneri.
Man dzīvē bija līdzīgi. Tikai vīrietis kļuva par miljonāru, un nekad bez manis nebūtu tik augstu ticis.