Minelūše @ 05.05.2023 23:52Mans uzskats ir, ka cilvēks var būt viens kaut vai visu mūžu, ja tā vēlas. Nevienam nav jāiesaistās attiecībās, ja viņš to negrib vai nejūtas gatavs. Neko sliktu par vecpuišiem es nedomāju. Katram cilvēkam ir brīva izvēle, kā nodzīvot savu dzīvi. Kamēr tas nekaitē citiem, es nevienu nenosodu.
Un kāpēc runa ir tikai par vīriešiem? Visu to pašu var attiecināt arī uz vecmeitām.
Vai vecpuisis ir spējis uzsākt attiecības, pēc vairāku gadu vienatnes?
Tas pats uz sievietēm attiecās, vienas lielākoties piespiedu kārtā, vai nu raksturs nepanesams, vai prasības nereālas, vai izskats nav, utml.GhostGG @ 06.05.2023 00:10
Atkarīgs no tā, kāpēc vīrietis ir vecpuisis. Patiesībā, es ļoti maz vecpuišus zinu, kuri ir tādi pēc savas izvēles. Tādi vecpuišī, kuri dzīvo kā kino rāda - bagāti, mīcās ar ko grib, dzīvo sev utt ir ļoti maz un ar tādiem iespējams attiecībās varētu arī būt problēmas, tevis nosaukto, iemeslu dēļ. Lielākoties tomēr vecpuiši ir piespiedu kārtā, tāpat kā piespiedu celebāts.
Kenty @ 06.05.2023 00:15Man gadijās riktīgs vecpuisis. Nopietnās atiecibās nebija bijis.A pašam tajā laikā bija 30 man 25.Bet viņam nebija brīvā putna sindroms ,varbūt ne klasisks vecpuisis?viņam bija paraprūpe,tik liela, ka"žmiedza nost"nu tik ļoti gribeja attiecibas lidz mūža galam,ka putekli notrausis no kurpes nost.itkā forši ,rūpējas,bet pārāk.nezinu kā izstāstīt.Pateicu" piedod" Tu esi foršs,bet nav mums kopīgs ceļš"smacēja nost.Cik zinu vēljoprojam dzivo viens.9gadi pagaja.pa vidam bija meitene, bet arī vairs nav
Tas pats uz sievietēm attiecās, vienas lielākoties piespiedu kārtā, vai nu raksturs nepanesams, vai prasības nereālas, vai izskats nav, utml.
Lielākoties tomēr vecpuiši ir piespiedu kārtā, tāpat kā piespiedu celebāts.
YaeMiko @ 06.05.2023 07:06
Kāda tur piespiedu kārta? Ja vainīgs apaļīgums - sāc vingrot, piedomāt pie diētas, ja vainīga pumpaina seja tad aizej pie speciālista, ja vienīgās sejas aprises ir citas lietas ko ķermenī var izcelt piemēram māti, apģērbs. Galu galā ja nav izskata tad daudz ko var pacelt ar normālu raksturu.
Ja vainīgas prasības tad samazini tās.
Tā nav piespiedu kārta, tā ir sevis žēlošana lai vainotu citus.
Ir daudz intrivertu cilveku,kuriem loti patik but vieniem un citi cilveki vinus nomac un apgrutina.Vai vienkrasi negrib but ar kadu kopa.
Jupiter @ 06.05.2023 04:54Tev šausmīgi patīk spriedelēt par citu cilvēku izvēlēm dzīvē vai ne....
Lorra @ 06.05.2023 10:30Muļķības. Zinu vīriešus kuri ir gadiem bijuši brīvi, bet līdz ko atrod sievieti tad rūpējas par viņu vairāk nekā varbūt kāds cits kurš ir bijis vienmēr attiecībās ar kādu. Visus vienā maisā bāzt nevar. Vienīgi sākumposms varbūt ir tāds neveikls, līdz ieiet tajā attiecību “ritmā”, bet saku tikai ko no malas esmu redzējusi, ne pēc pieredzes.
Beverly Hilza @ 06.05.2023 14:29
Ok?
Lula @ 06.05.2023 15:56
Kādēļ tev šī tēma interesē? Ir kaut kādi piemēri no dzīves?
Lula @ 06.05.2023 15:56
Kādēļ tev šī tēma interesē? Ir kaut kādi piemēri no dzīves?
Sebii @ 06.05.2023 16:05
Izskatās, ka Beverly Hilza:
A. Nespēj dzīvot bez citu aprunāšanas, jo pati sevi uzskata par beigo beibi, bet iekšēji komplekso
B. Grib tikies vai jau tiekas ar kādu, kurš ir vecpuisis
C. Vienkārši troļļo ?
Sebii @ 06.05.2023 16:05
Izskatās, ka Beverly Hilza:
A. Nespēj dzīvot bez citu aprunāšanas, jo pati sevi uzskata par beigo beibi, bet iekšēji komplekso
B. Grib tikies vai jau tiekas ar kādu, kurš ir vecpuisis
C. Vienkārši troļļo ?