Elizabeteputnos @ 02.05.2023 02:53Varbūt variants ir atrast kleitu, kas ir ar rakstu, kura sastāvā ir haki tonis, bet nav pamattonis audumā?
Arahne @ 02.05.2023 06:40Kāzas vispār ir tāds sensitīvs temats. Man viena paziņa rīkojot kāzas ielūgumā skaidri minēja, ka dāvanai jābūt aploksnē un tika norādīts arī dreskods. Sapratu, ka tāpēc lai bildes varētu skaistas safotogrāfēt. Beigās cilvēki tika uzaicināti uz baznīcu uz laulību ceremoniju, kur vēlāk bija šampanietis, zemenes un kūka. Un tas arī viss. Īsti nesaprotu kāpēc tad vispār jāaicina cilvēki, vai jānorāda tādas nianses ielūgumā.
Par kleitu - varbūt var vilkt citas krāsas kleitu, tikai aksesuārus vai makeupu pieskaņot vēlamajos toņos?
haki ir izteikti silts zaļais un smaragdzaļais - izteikti vēss, ja kopā saliek, parasti neizskatās labi šāda kombinācija. Domāju ka kázās tāpat drošvien katram būs sava interpretācija par toni tāpat - nu nebüs visi vienāsi.iiieviiite @ 02.05.2023 06:41Manā uztverē hakī un smaragda zaļais nav pretēji toņi, bet savā ziņā pat ļoti harmoniski, jo pamata krāsa abiem ir zaļgana. Es mierīgi vilktu šādas krāsas kleitu. Ja vēlētos vilkt kādu sarkanu kleitu, tad vēl padomātu.
Dalia @ 02.05.2023 10:37Vislabāk atrodi kleitu, kuru gribētu vilkt un pirms pērc aizsūti bildi līgavai un pajautā. Aiztaupīs visas problēmas. Neviena te nepateiks Tev ko līgava ir izfantazējusi savā galvā.
debestinaa @ 02.05.2023 11:13Es gāju uz kāzām un tur arī bija šis stulbums, ka obligāti vajag krāsu un punkts.
Beigās veikalā atradu smuku blūzi tieši tajā krāsā un klāt piepirku baltu pussvārku, kurpes. Kopumā izskatījās labi, neviens neko neteica. Arī citas meitenes bija izlocījušās tādā veidā, ka tāda blūze, kaut kādi svārki un miers. Varbūt vari līdzīgi izdarīt ?