MeltedCheese @ 29.04.2023 20:15Naivi ceru, ka tas Rusiņš izdarīja sev pakalpojumu un piebeidza sevi! Šim necilvēkam noteikti bija kaut kādi sakari policijā, jo nu savādāk es neredzu, kā tas iespējams šitā izsprukt cauri. Sievieti vajā, izsaka draudus un neviens - neko.
Danuta @ 29.04.2023 22:28Kalnos ieliktais gadījums man ir spilgti palicis atmiņā. Vēl tagad liekas slimīgi.. Kā sauc to sievieti, kura no nošāva to sievieti?
IceCream @ 29.04.2023 19:58
Krievija šoreiz tika pieminēta tikai kā notikuma vieta, jo man tas stāsts vnk atausa prātā kā tāda nežēlības un slimas psihes apogeja. Tādi stāsti ir pa visu pasauli. Nezinu, vai kāds sods spēj to mainīt. Tajā pat Anglijā nupat šonedēļ lasīju divas nesaistītas ziņas kā mātes pieļāvušas, ka viņu piegulētāji nogalina viņu zīdaiņa vecuma bērnus.
.
Motherofdragons @ 29.04.2023 15:22
Krievijā vardarbība ģimenē ir dekriminalizēta un acīmredzot, Latvijā arī, tikai neoficiāli... oficiāli kaut kāds likums par nošķiršanu un sēdināšana izolatorā dažas diennaktis ir, tikai veikala desas zagļus soda 10x bargāk, nekā vajātājus un par draudiem nogalināt vispār nekas nav.
YaeMiko @ 30.04.2023 07:58
Jā Latvijā policijai nav resursu, bet kad jāiet ar 2-3 policistiem ar suņiem pa skolām lai meklētu pāris saltus tad ir resursi. Ja nozagusi desu vai pieķers tevi ar zālīti kabatā sods būs lielāks nekā sieviešu sitējiem.
Lai vardarbību ģimenē un pret sievietēm apturētu ir jāsāk ar sabiedrību. Kamēr būs šitie - viņa pati vainīga ka palika pie tāda un negāja prom, tikmēr arī nekas globāli nemainīsies.
Un otrais sen jau vajag pieņemt Stambulas konvenciju. Ja policija netiek galā ar to tad lai uztaisa jaunu institūciju, kurā palīdz izprast situāciju, veido vadlīnijas, palīdz rīkoties utt.
Mušpapīrs @ 29.04.2023 15:04Mani vienkārši fascinē, ka visi visu esot darījuši pareizi. Policisti gandrīz kā tādi introverti kaimiņi: ,,Ai nu lai jau mīlnieki paši tiek galā". Nu wtf? Jēkabpils nav tiiiiknliela. Neticu, ka līdz policijas ausīm nebija nonācis, kur viņš uzturās. Jau otrā sieviete, kas saka, ka viņš ir psihs. Nevienam neliekas, ka vajag psihiatrisko ekspertīzi.
Man liekas, tādus var ārstēt tikai divi varianti - bariņš, kas iedos ribās un . . . kaps
Vispār man ir daaaauuudz jautājumu - ,,nu kā...?"
Jā,man kaimiņos arī tā bija. Uz riņķiSantaBarbara @ 30.04.2023 11:43
Policija vienkarsi ir pieradusi,ka daudzi sadzives kívini tieši tā arī beidzas ,mīlnieki sakaujas kads izsauc policiju , veci ieliek sutkas,pēc tam vaininieks izrada noželu un sieva panjem atpakalj un tā uz rinki lidz nakošajam kaškim !
Bet problema taja ,ka policija nav objektīva un pilnigi visus kaškus ieliek vienā mapē ar domu ,gan jau shitie ar pēc tam izlīgs …
Aizkraukles Pārdevēja @ 30.04.2023 11:34Drausmas, tas ir tik traki ,ka apkārt ir tik daudz psihopāti . Arī man bija viens traks pielūdzējs. Tas gan bija ,kad dzīvoju citā valstī. Viņš visu laiku nāca uz manu darbu ,sūtīja ziedus,lūdzās, lai esam kopā. Sagaidīja mani pēc darba beigām uz ielas, diezgan creepy . Jūtos bezspēcīga ,nebija arī kāds draugs,kurš var aizstāvēt . Pēctam dusmās,ka nevar mani dabūt, viņš sameloja policijai ,ka esmu nozagusi viņam naudu!!! Nepatikšanas man par to nebija, es paskaidroju situāciju ,ka viņš mani vajā un policija man palīdzēja un mani aizstāvēja . Labi ,ka es tagad dzīvoju LV un ir miers
Lizeta @ 28.04.2023 16:19Sveikas!
Sakarā ar to visu murgu, kas noticis iepriekšējās nedēļas laikā, kur publiski nāca klajā ziņas, ka bijušais dzīvesbiedrs ir noslepkavojis savu ex. Sievieti, kura pietam tika vērsusies pirms tam policijā par vajāšanu (bez sakarīgas atbildes un nesaņemot reālu palīdzību)
Jautāšu Jums, cik Jūs ar šo rezonējat? Ko tas nozīmē par visu mūsu sistēmu kopumā? Vai ir bijis kāds gadījums, kad jums ir nācies piespiest vīrieti ar jums nekontaktēt un kā tas bija, kādi apstākļi sakrita? Man ir 3 ex., no kuriem divi ir pilnīgi sakarīgi, bet viens pēc šķiršanās (pati ierosināju) nebija ar to mierā un ilgstoši terorizēja gan ar ziņām, gan zvaniem, gan braucot uz māju. Šis beidzās man laimīgi, jo cilvēks atrada citu "intereses objektu", bet ik pa laikam vēl šermuļi noskrien pār kauliem, ja tā nebūtu sakritis, kam tad man būtu jāiet cauri.
Jums ir bijusi šāda situācija, kur bijušais neliekas mierā un ir draudi, pat dzīvībai? Lai vieglas smiltis tieši šai sievietei, bet tāpēc tieši gribēju pacelt tēmu, kas notiek... ja.