Ir izveidojusies sekojoša situācija. Mana esošā drauga brālis ir apprecējis krievieti ( no Krievijas)- pavecu, palietotu instagram modeli. Pieļauju. ka vesels bars ir ''gājis pāri''. Bet reāli tas man nerūp.
Ir tā, pats brālis ir sliņķis un dīkdienis ( in his late 30s), patīk seļot un smalki atpūsties. Strādā pie mana drauga un tik ļoti slinko, ka nav atlaists, tikai sava brāļa dēl. Nepietiek, ka manam draugam nācās sagādāt tam dīkdienim, vieglas dzīves kārotājam darbu, bet viņš un viņa jaunā sieva vēlas arī ceļot ar šiku, ko protams par savu algu nevar atļauties. 35 gadus vecā instagram ''modele'' kas izskatās krietni nolietota, protams nestrādā un vēlas visu pēc labākajiem krievu standartiem ''pazīstamu brendu''.
Itkā, ar to nebūtu pietiekami, ka tas drīz 40 gadīgais vīrietis dīc laukā no mana drauga naudu kuros vests savu ''instagram mauku'' seļojumos un uz lux veikaliem.
Viss ir zisgājis vēl tālā. Tā aptrakusī slāviete atbrauca uz mana drauga māju un tur sāka dzīvot. Salbildēja visu un salika instagrammā. Pat nedomājot par tādu lietu kā drošību ( viņas akaunts protams ir publisks). Dzīvojās kā savās mājās un laikam pat neplāno īrēt sev dzīvokli ( jo varēs atļauties tikai ko pieticīgu), bet taisās dzīvot par velti pie mana drauga. Piedevām visur bāza savu pretīgo purnu un okšķerēja. Fuj cik pretīgi.
Nezinu ko darīt. Nevaru viņu paciest. Ja viņa ir taj mājā tad es tur neesmu ar mieru uzturēties. Kā vispār var iedomāt ievākties sveša vīrieša mājā, vienalga cik tur ir vietas? Jums tas liekas normāli?
It kā draugs patīk, bet tā viņa ģimene. Niepietiek ar ģimeni- dīkdieni brāli, bet tagad tā brāļa sieva. Tas ir par daudz.