MelnāVārnaKrā @ 10.09.2023 20:51Nu meitenes, es gan labprāt brauktu 10x gadā dārgos atvaļinājumos , par kuriem man nav jālauza galva. Vīrs pasaka esi gatava un tev tikai jābūt gatavai ?
Es domāju, ka es spētu novērtēt tās emocijas, ko sniedz nauda un kā ikdienā principā nav jāuztraucas par ēdienu, rēķiniem utt., dārgas dāvanas noteikti nebūtu prioritāte. Diez vai Krisķinka raud par to,ka viņai ir mazāk kā bijušajām (šobrīd), jo tāpat viņa dzīvo labāk kā gandrīz jebkura cita sieviete Latvijā.
Krizdole @ 10.09.2023 21:30
Labāk dzīvo, bet ar visu to distonija piemetas, tad jau labāk būt tai kādai citai Latvijas sievietei, kurai arī neliek ar jahtu vizināties, no kā slikta dūša metas ?
MelnāVārnaKrā @ 10.09.2023 22:17
Tām distoniju un depresiju arī netrūkst. Es vienalga izvēlos distoniju Maldīvu salās ?
Vispār jau lielākajai daļai turīgu vīriešu sievu (kuri nav miljonāri), ir vairāk nekā Jeļai. Viņām vismaz ir kāds auto un īpašums bonusā ceļojumiem un brendu šmotkām. Jeļai ir tikai šmotkas un ceļojumi. Priekš šmotkām un ceļojumiem varēja nogrābt sava vecuma, fiziski pievilcīgu vīrieti, tik, cik skopais papiks šai dod, jebkurš veiksmīgāks uzņēmējs var nodrošināt. Jeļa ir manipulatore, bet nomanipulēt līdz galam prātiņa par maz, tad nu jākrīt ar distonijām un ar zobiem un nagiem jānotur papucis.
GhostGG @ 11.09.2023 09:46
Vai tad viņši precējies ar to sievieti? Tas ir pilnīgi normāli, es arī sievietei, kura ir draudzenes statusā nekad nepirktu īpašumus un auto. Tas tikai parāda to, ka Fils nav uz mutu kritis. Tu tā runā, it kā tā sieviete, vai vispār citas sievietes, kurām ir sīkie varētu atrast sava vecuma miljonāru, ar kuru nu varēs manipulēt nu tagad viņai pirks īpašumus haha, jābeidz sapņot, tādi brīnumu notiek ļoti reti, neatkarīgi no tā, vai prāts ir, vai nav. Pilnīgs kukū.
Viñam Jelinska izmaksā tik cik vidējās algas sañēmējam kafija un šokolāde.
GhostGG @ 11.09.2023 10:15
Super, tas ir labais ? Kas pierāda tieši to, ko es saku, ja viņa varētu atrast sava vecuma vīrieti, kurš dod tik pat daudz cik Fils, tad jau sen būtu tālēs zilajās, bet viņa nevar, jo viņas vecuma turīgiem vīriešiem opcijas ir daudz plašākas un tādu kā viņa nevienam nav vajadzīga. Elementāra matemătika.
Ahhhhaha, NE naudas dēļ? Ja Fiļs būtu parasts bankas menedžerītis, apsargs vai šoferis, diez vai šai zeltracei viņu vajadzētu 😁sinddyy @ 07.09.2023 15:50
Es domāju, ka Fiļa kopumā pamainīja savu domāšanu un otrreiz uz tā paša grābekļa negrib kāpt. Varbūt izdomāja, ka sāks apbērt ar luxus dāvanām, kad abi nodzīvos x gadus kopā, lai tā kārtīgi pārbaudītu, vai nav ar viņu tikai naudas dēļ.
LuckyStrike @ 11.09.2023 10:27Ahhhhaha, NE naudas dēļ? Ja Fiļs būtu parasts bankas menedžerītis, apsargs vai šoferis, diez vai šai zeltracei viņu vajadzētu ?
omg nu ko var murgot par to vecumu, man poh, tie kas grib, lai tuse ar jaunakam, bet visur bazt, ka vecums ir svarigakais facepalm nu. Es vel noticetu, ja mana pazinu loka nebutu viriesi, kas VARETU easy peasy dabut jaunu skuki, bet vini kopa ar sava vecuma sievitem 30 +, 35 + ( ja netici atsutisu instgram nikus ) un dzivo vinas AHUJENNA uz viru rekina labak kkadam skopa papika Jelinskam. Un pazinas luzeri, kuri dzivo ar memmi un neko nevar sasniegt satiekas ar skolnicam, kuram aizmale ausis un neko nevajag… ko var murgotGhostGG @ 11.09.2023 10:15
Super, tas ir labais ? Kas pierāda tieši to, ko es saku, ja viņa varētu atrast sava vecuma vīrieti, kurš dod tik pat daudz cik Fils, tad jau sen būtu tālēs zilajās, bet viņa nevar, jo viņas vecuma turīgiem vīriešiem opcijas ir daudz plašākas un tādu kā viņa nevienam nav vajadzīga. Elementāra matemătika.
lexxie @ 11.09.2023 10:54
Nu bet arī nezeltracei šoferis vai apsargs pārāk nebūtu vajadzīgs :D
Miuce @ 11.09.2023 10:52Viņa vispār ir tāda Minhauzene, morālā vardarbība no Kaspara puses viņas izpratnē bija arī, kad šis pateicis, ka, ja sāks strādā, tad benzīnu braukt uz darbu lies pati un pusdienas pirks pati. Vardarbība bij arī, kad viņa nesa iepirkumu maisiņus no mašīnas un šis neskrēja palīdzēt ??? Vairāk neko no briesmīgās vardarbības arī neizpauda. Vienā teikumā teica, ka Kaspars sadedzinājis viņas visas mantas, nākamajā jau, ka māte braukusi pakaļ viņas mantām. Nu tāda dievgosniņa ???
Kādu meitu? Viņai nav meitas.sakuraszarins @ 11.09.2023 23:13https://www.delfi.lv/izklaide/42051914/citi/50056475/skandals-smalkajas-aprindas-fila-del-izjuk-vina-jaunas-draudzenes-lauliba
Šis, raksts, kārtējo reizi parada, ka Jeļa ir tipiska goldigere, manipulatore, čūska un narcise. Ar viņu viss ir skaidrs, izmantoja Kasparu, ka pagaidu variantu, lai pēc iespējas aizietu pie bagātāka un veiksmīga. Ka arī pametusi savu meitu, vispār ļoti atgādina šeit forumā slaveno Ļenkuci (Liene Kiviča).Baigi līdzīgas, gan rakstura, gan dzīves ceļa, ziņā.
''Taču nu pievēršu uzmanību cilvēciskām vērtībām." sacījis Kaspars. Ja noteikti, pat nemēģini sevi apmanīt, gan jau iekriti uz pupiem. Es dziļi šaubos, ka Jeļai ir baigas cilvēciskas īpašības un laba sirds. ???