Kalnos @ 25.05.2023 19:45Tur ir cita vaina
Daudzas tā savu jaunību LV sabeidza. Strauji noveco blakus vecim.
Kristiāna Libane Šķēle spilgts piemērs. Saeima savulaik jauns, smuks, skuķis bija. Ka apprecēja veco onku pāris gadu laikā novecoja pat 20 gadiem.
Vispār es runāju par laiku kad viņi nupat apprecējās. Tāpēc teicu PĀRIS GADU LAIKĀ.. 😀law7 @ 25.05.2023 21:46
Lībanei ir 53 gadi. Kur apskatāmas tās viņas vienaudzes, uz kuru fona viņa izskatās pārāk novecojusi? Ka tik nav otrādāk.
Kalnos @ 25.05.2023 19:45Tur ir cita vaina
Daudzas tā savu jaunību LV sabeidza. Strauji noveco blakus vecim.
Kristiāna Libane Šķēle spilgts piemērs. Saeima savulaik jauns, smuks, skuķis bija. Ka apprecēja veco onku pāris gadu laikā novecoja pat 20 gadiem.
Kalnos @ 25.05.2023 21:58P. S. Jo kopā viņi ir ļoti daudzus gadus. Konkrēti 19
gribuiemestkapeiku @ 26.05.2023 08:04Tikko pirmo reizi apskatījos kas tie tādi ir. Kāpēc tam vīrietim ir 60 un sievietei 30? Vismaz pēc izskata uz ātru aci ??? kas viņus saista ??
Apple of my eye @ 06.09.2023 21:23Es nesaprotu tos, kas te iepriekš runāja, ka Jelinskas bijušais ir vecs un neglīts. Man liekas tāds normāls vidējais latvietis. Neizskatās pat vecs. Mazliet pat tā kā Oļega jaunāka versija.
Starp citu, Kristīne baigi izmainījusies - vecajās bildēs izskatās kā pavisam cits cilvēks. Laikam daudz ir ieguldīts plastiskajā ķirurģijā
Nav brīnums, tāpēc sēž sporta zālē 24/7Alise Ne Brinumzeme @ 06.09.2023 21:58Es dzirdēju, ka Jelinskai esot romāns ar savu treneri!
Jo Fiļs viņu neapmierina, tāpēc meklē kaislības citur!
Alise Ne Brinumzeme @ 06.09.2023 21:58Es dzirdēju, ka Jelinskai esot romāns ar savu treneri!
Jo Fiļs viņu neapmierina, tāpēc meklē kaislības citur!
MelnāVārnaKrā @ 06.09.2023 22:03Wow ok, saprotu,ka daudzām dzīves augstākais punkts ir tikt apprecētām, ja neesi precējusies, tad tavs draugs vienkārši tevi uzskata par kauna traipu ;) Precēšanās, protams, ir patīkama, bet nopietni? Nav šaubu, ka Jelinska vēlas precēties ar Oļegu un noteikti,ka arī precēsies. Kādēļ lai papiks tik ilgi vilktu attiecības no kurām kauns. Tādas taču var turēt arī slepenībā.
Man Kristīnē kaut kas patīk, bet tās lūpas, vajag kritiski paskatīties spogulī, bildēs, video vai tiešām to paviāna dupsi vajag sev uz sejas. Var taču arī pa skaisto to izdarīt.