Savva @ 08.04.2023 23:54un kur tev velme un energija lasit, ko degenerates te apspriedusas, un vēl moralizet komentaros?
sandrute @ 08.04.2023 22:46Es nesaprotu, kāpēc Santa Fiļu pameta. Tik vīrišķīgs, pievilcīgs vīrietis, bagāts, dāsns... Katras sievietes sapnis!!! Tās daudzās dāvanas Santai un viņas vecākiem norāda, ka nebija skops. Reizem tie bagātie ir milzīgi skopi, bet ne Fiļa gadījumā... Tas, ka prasa Santai visu atpakaļ, nav skopums, bet cieņas jautājums, ka vīrieša gods tika aizskarts un viņs pats uzmests.
Paldies par raizem, man ar ortografiju un interpunkciju viss kārtībā, atskiriba no tevis. 😀TimeToDream @ 09.04.2023 01:11
Jā, izlasīt tēmas pieteikumu un dažus komentārus aizņem ļoti daudz laika un zināšanu.
P.S. Tev gan ieteiktu uzlabot savas valodas zināšanas.
HARDLUXURY @ 09.04.2023 08:57Interesanti, ja Jelinska būtu kopā ar maximas baradaču - apsargu, tad arī būtu tāds cepiens? Pameginiet nocopēt milionāru un tad heitojiet Kristīni!? Olegs F nav nekāds Janka , kam pieder 2016 semakss un 2 moikas ??
HARDLUXURY @ 09.04.2023 08:57Interesanti, ja Jelinska būtu kopā ar maximas baradaču - apsargu, tad arī būtu tāds cepiens? Pameginiet nocopēt milionāru un tad heitojiet Kristīni!? Olegs F nav nekāds Janka , kam pieder 2016 semakss un 2 moikas ??
Apple of my eye @ 09.04.2023 20:38
Oļegam PAŠAM kā reiz visdrīzāk arī pieder tikai semaks vai pat ne tas :D
sakuraszarins @ 09.04.2023 23:45Jeļas instagrama praktiski nav bildes ar savu otru pusīti, savukārt, Oļegs, gan nekautrējas publikai atradīt savu mīļoto.
Jeļai, laikam kauns, ka viņas mīļotais, bojā viņai skatu, viņas iedomāta luxury life insta profilā.
Un kas par to, ko Tu padomātu? Ārzemēs cilvēki ir ļoti toleranti, viņi neģībst, ja pārītis ir ar gadu starpību, vai kāds neizskatās pēc supermodeļa.Miuce @ 10.04.2023 10:34
Ja es strādātu viesnīcā vai restorānā kaut kur ārzemēs un šos nepazītu, tad es domātu, ka meita ar tēvu ieradusies, pavisam nopietni. Ka pāris, man pielektu tikai tad, ja šie sāktu publiski bučoties. Viņi tiešām izskatās kā papucis ar meitu.
LuckyStrike @ 10.04.2023 10:45Un kas par to, ko Tu padomātu? Ārzemēs cilvēki ir ļoti toleranti, viņi neģībst, ja pārītis ir ar gadu starpību, vai kāds neizskatās pēc supermodeļa.
Par tēmu īsti nav ko teikt. Neinteresē ne viens, ne otrs.
Bet Santa malacis. Viņa var pikaperu kursus pasniegt.
wo wo . Un skaistajām tieši patīk vecāki virieši😀☺️GhostGG @ 10.04.2023 12:17Nu nevar vecās ķeskas nomierināties, ka viņš drāž jaunākas ?? varētu padomāt, ka viņš kādai kumosu no mutes ir izrāvis ?
GhostGG @ 10.04.2023 12:17Nu nevar vecās ķeskas nomierināties, ka viņš drāž jaunākas ?? varētu padomāt, ka viņš kādai kumosu no mutes ir izrāvis ?
sakuraszarins @ 09.04.2023 23:52
Starpcitu, tā arī ir, jo viņam taču, tā piederoša banka nobankrotēja, vienīgais, kas viņam tagad pieder ir nurmuižas pils.?
GhostGG @ 10.04.2023 12:17Nu nevar vecās ķeskas nomierināties, ka viņš drāž jaunākas ?? varētu padomāt, ka viņš kādai kumosu no mutes ir izrāvis ?
Bet vispār papētot Oļega biogrāfiju ir skaidrs, ka viņš ir bijis baigais shēmotājs un krāpnieks.
Elīn, skrien uz savu Jūrmalu un meklē sev normālu vīru 😂 kaut gan ar to briesmīgo ģīmi tu neko neatradīsiHARDLUXURY @ 08.04.2023 08:56Idiotu bars ! Priekš kam??? Ārā vasara , laižat uz jurmalu un meklējat sev krievu papinjus, nevis nodarbijaties ar huinu ?????
GhostGG @ 10.04.2023 18:25
Ja tu tiešām domā, ka kāds var palikt ļoti turīgs un, kur nu vēl miljonārs, neshēmējot un darot visu godīgi, tad tu dzīvo leiputrijā. Ekonomikas sistēma tieši tā arī ir veidota, ka godīgā ceļā bagāts tu nekad nekļūsi, un ar bagāts es domāju tiešām augstu līmeni, nevis paris lietas kredītos. :D