Gardenia @ 05.04.2023 01:48
Man arī nepatīk anālais sekss, bet groziet kā gribiet veči uz to ir traki kuri ir izmēģinājuši, man tas ir pretīgi ir tie momenti kad viņš velk ārā un skatas tad stūķē atpakaļ un tā reizes 20, tas ir vienīgais moments kad nepatīk vīrietis ar lielu un resnu locekli! Tie sīkie un mazie locekļi ir sīkums. Man vīram ir resns ar lielu apaļu galvu kuru īsti pat atsūkāt nav iespēju līdz rīklei, man kādreiz likās varu jeb kuru. pie anālā riktīgi vajag darboties ar klitoru gan sievietei gan vīrietim. Kas tiem vīriešiem ir galvā nezinu jo viņam vajag izvilkt palūrēt un bāzt atkal iekšā, tā bāzšana vilkšana ir reāli nepatīkama
Ja šis ir rakstīts nopietni un nav troļļošana, tad tev ir varmācīgas attiecības, no kurām jāskrien prom. Ja vīrietis neciena to, ka tev nepatīk, sāp, neuzbudina anālais sekss, bet to pieprasa un tu piekāpjies - ticu, ka šādi gadījumi ir ne tikai par anālo seksu un pat ne tikai par seksu. Ieteiktu apdomāt, kāda vispār ir jūsu seksuālā dzīve un kopdzīve ārpus seksuālās dzīves, un saprast, vai tu neesi šajās attiecībās izmantota visu šī vārda nozīmēs.
Attiecībās var būt jebkas, ja abi to vēlas. Tā, ka tiešām vēlas, nevis viens piekāpjas, jo otram gribas, taču tas sniedz nepatīkamas emocijas.
Piemēram, ir attiecības, kurās ir BDSM, grupveida sekss, poliamorija vai vēl kas cits. Ja satiekas cilvēki, kuriem abiem tas patīk, tas ir forši. Ja otrs pacieš kaut ko no tā, lai nezaudētu partneri vai jo taču visi tā dara (tā bieži skan dažādos pierunāšanas veidos par jebko), tas ir varmācīgi. Tā it kā abpusējā piekrišana, ja tiek veikta ar manipulāciju, nenozīmē neko.
Protams, var vienu reizi izmēģināt, ja pašai nav iebildumu un esi atvērta kam jaunajam, bet tad, ja neiepatīkas, tālāk atteikties, nevis - vai tad man grūti paciesties.
Bet šeit kaut kādā ziņā jāpiekrīt Ghostam, ja pirmā pieredze (jebkurā jomā) būs slikta, diez vai būs prieks mēģināt vēlreiz. Līdz ar ko, vai vispār mēģināt, ir atkarīgs tikai no tā, vai tiešām uzskati, ka TIEŠI TEV (nevis partnerim) tas var patikt. Tā robeža starp abpusēju piekrišanu un manipulētu apbusēju piekrišanu ir grūti saskatāma, ja esi tajās attiecībās iekšā. Jo nākamais jau var būt jebkas, ko viņš palūgs un tu pamēģināsi, jo "nezini taču, varbūt iepatiksies". Tas tomēr ir tavs ķermenis, nevis, piemēram, kāds ēdiens, ko nogaršot, a ja nu iepatiksies.