Sveikas!
Man ir laba draudzene, kura nav attiecībās, bet ļoti vēlētos. Nesen runājām ar viņu par tēmu “kur iepazīties ar vīriešiem, izņemot tinderi” un diemžēl visi manis piedāvātie varianti par kaut kādiem hobijiem vai aktivitātēm viņai nepatika. Tad es ieminējos, ka mums vajag biežāk ar viņu doties ārpus mājām uz kādu bāru vai pasākumiem, uz ko saņēmu atbildi “būsim godīgas - tāpat vienmēr puiši pievērš uzmanību tev, jo esi simpātiskāka”. Tas no viņas puses nebija domāts negatīvi vai pārmetoši, bet es sāku aizdomāties.. Kā man rīkoties šajā situācijā? Gribu, lai draudzene ir laimīga, viņa pati ļoti gribētu attiecības, bet es nezinu, kā palīdzēt. No sarunas sapratu, ka it kā no visiem variantiem, kur iepazīties, doties ar draudzeni kaut kur izklaidēties būtu labākais variants, bet traucējoši ir tas, ka es esmu simpātiskāka. Draudzene īsti nelieto kosmētiku, bet man patīk skaisti uzkrāsoties, biju piedāvājusi, ka es varētu nekrāsoties, bet viņa teica, ka tas nepalīdzēs. Vēl vēlos pieminēt, ka mums abām ir ļoti maz citu draugu.
Lūdzu, nepārprotiet, es neesmu iedomīga vai kā citādi, bet vizuāli mēs esam ļoti atšķirīgi tipi un tiešām ir tā, ka ja kāds pie mums nāk iepazīties, tad tas ir pie manis, lai gan man ir attiecības un iepazīšanās mani neinteresē.