Kalnos @ 28.03.2023 15:07bet super, redz minusotajus aktīvos. ?
Kalnos @ 28.03.2023 15:07bet super, redz minusotajus aktīvos. ?
var pačekot un redzetgreece @ 28.03.2023 15:09
Nu īsti jau nē, jo neatšķirsi - cilvēks varbūt vispār tās pogas nespaida, nevis mīnusus liek 10x vairāk nekā plusus :D
Beverly Hilza @ 28.03.2023 17:28Dažus tas satrauc, jo baidās no negatīvā vērtējuma. Ja nebūtu bailes no kritikas un negatīva vērtejuma, tad tie ? nesatrauktu cilvēkus. ? Es domāju, ka to dara nevis "kāds " bet daudzi.
Un apgriezīsim šo otrādāk, ja kāds vērtu vaļā visas tēmas un spiestu ?, tad gan neveinam nebūtu problēmu, jo pozitīvs vērtējums, jau nevienu netraucē! pat ja tas likts tur, kur lielākā daļa vai visi saspieduši ?manuprāt tas ir smieklīgi un bērnišķīgi cepties par sarkano īkšķi.
greece @ 28.03.2023 18:58Man vērtēšana nepatīk tāpēc, ka tas pastiprina sociālo mediju bara instinktu (arī like, ne tikai dislike). Var atrakstīties, ka tam "nevajadzētu" ietekmēt cilvēka viedokli, bet tāpat tas ietekmē un daudzi tieši tāpēc arī spiež dislaikus, ka zina, ka ietekmēs, grib lai cilvēks beigtu komentēt utt. Īpaši kontroversālākās tēmās tas ir labi redzams, jo dabūjot kaudzi ar dislaikiem, cilvēki vienkārši pārtrauc vispār kaut ko rakstīt.
Tas ir no sērijas, ja mans viedoklis daudziem vai visiem nepatīk👎tad mans veidoklis nav vērtīgs, derīgs vai labs. Sanāk tas cilvēks sāk domāt ja jau viņa viedoklis nevienam nepatīk tad nav jēgas pat paust viņu.
Tieši tā!Minelūše @ 28.03.2023 14:37Man gluži vienalga. Lai liek kaut 100 mīnusus, manu viedokli par konkrēto tēmu tas nemainīs.
Kalnos @ 22.10.2023 20:47Tieši tā!
TimeToDream @ 28.03.2023 20:10Manuprāt, lielākoties mīnusus liek troļļi, foruma dīvaiņi vai arī tie, kurus ietekmeļu vai citās diskusijās ir aizskāris kāds cilvēks, tāpēc arī tiek mīnusoti visi konkrētā autora komentāri pēc kārtas. Protams, arī normālie lietotāji.
Mīnusiem nepievēršu uzmanību ne saviem, ne citiem komentāriem, ja vien to nav pārspīlēti daudz, piemēram, kā šajā diskusijā pirmajam komentāram. Līdzīgi arī ar plusiem. Pati reti lieku plusus, izņemot, ja vārds vārdā piekrītu viedoklim, mīnusus arī lieku tikai tad, ja komentārs ir maksimāli "trollīgs".