parasti piemeklē toksiskus cilvēkus šīs visas trauksmes / distonijas. Psihoterapeiti te nelīdzēs, lieka naudas kaisīšana. Vienkārši jāsakārto sava dzīve.*Cap @ 20.03.2023 01:27Sveikas! Pēdējā laikā ir piemeklējusi nomācoša problēma - trauksme
Vēlos iet pie terapeita, bet izvēle tik liela, ka nezinu ar ko pat sākt
Varbūt ir kādi ieteikumi?
Rīga
HARDLUXURY @ 20.03.2023 05:33parasti piemeklē toksiskus cilvēkus šīs visas trauksmes / distonijas. Psihoterapeiti te nelīdzēs, lieka naudas kaisīšana. Vienkārši jāsakārto sava dzīve.
vai arī līdzcilvēki tev pasaka, ka Tev nav problēmas vai arī jāiet ir pie burvju tantiņas, ka psihoterapeiti nepalīdzēs vai padomās citi, ka esi traka. Latvijā ir ļoti zema cilvēku intelektuālā spēja saprast mentālo veselību. Viņi labāk dosies pie tantiņām un kaisīs sāli pilnmenesī un tad ies uz baznīcu grēkus sūdzēt. 😃😃😃nē nu jā @ 20.03.2023 17:06
Patīk tas “vienkārši jāsakārto sava dzīve”. Duh, tāpēc jau arī cilvēki meklē speciālistu palīdzību, lai to izdarītu. Nekā vienkārša tur nav.
boots @ 20.03.2023 23:01Man arī ir trauksme, bet nu savācos, pirmkārt, ar magnija pastiprinātu lietošanu un riktīgi iesaku pamēģināt šo smaguma segu, miegam pie trauksmes ir milzīga nozīme, un arī tāpat šad tad tik kaifīgi palīst zem viņas un sazemēties. Iesaku: https://miegam.com/product/viengulama-smaguma-sega-ar-kokvilnas-parklajumu-150-x-200-cm/
Renaate301 @ 20.03.2023 23:33Es pievienojos smaguma segas faniem. Man tiešām uzlaboja miega rezimu :)
ir taču bezmaksas speciālisti ar ģimenes daktera nosūtījumu..Dola @ 21.03.2023 08:29Es, kad man bija trauksme un panikas lēkmes, nevarēju atļauties iet uz terapiju. Tad sāku lietot CBD pilienus (15% vai 20%, jo vairāk procentu, jo mazāk pilienu uzņēmu un pudelīte ilgāk gāja), arī nav lēts prieks, bet man tiešām bija manāmi uzlabojumi pēc 2 mēnešiem un pēc 3 mēnešiem panikas lēkmes pazuda, jutos mierīgāka, nosvērtāka, galvenais lietot regulāri, lēkmes nav atgriezušās, bet lietoju pilienus jau vairākus gadus, ik pa laikam, šobrīd nepastāvīgi.
Protams, terapija ir vērtīgāk, saprast un izrunāt pamatproblēmu strādāt ar sevi, savām domām utt. Bet ja panikas lēkmes ir radušās pēc tuva cilvēka aiziešanas, tad CBD pilieni ir vērtīgi, jo tā pirms gada tiku galā ar savu trauksmi pēc tuvinieka nāves.
Nu, maģiskās trifeles ir gatavs dabas līdzeklis, kas var palīdzēt lietojot pat tikai 1x(atkarībā no stāvokļa). Ko tur mēnešiem vēl ārstēties..Dola @ 21.03.2023 08:29Es, kad man bija trauksme un panikas lēkmes, nevarēju atļauties iet uz terapiju. Tad sāku lietot CBD pilienus (15% vai 20%, jo vairāk procentu, jo mazāk pilienu uzņēmu un pudelīte ilgāk gāja), arī nav lēts prieks, bet man tiešām bija manāmi uzlabojumi pēc 2 mēnešiem un pēc 3 mēnešiem panikas lēkmes pazuda, jutos mierīgāka, nosvērtāka, galvenais lietot regulāri, lēkmes nav atgriezušās, bet lietoju pilienus jau vairākus gadus, ik pa laikam, šobrīd nepastāvīgi.
Protams, terapija ir vērtīgāk, saprast un izrunāt pamatproblēmu strādāt ar sevi, savām domām utt. Bet ja panikas lēkmes ir radušās pēc tuva cilvēka aiziešanas, tad CBD pilieni ir vērtīgi, jo tā pirms gada tiku galā ar savu trauksmi pēc tuvinieka nāves.
ir taču bezmaksas speciālisti ar ģimenes daktera nosūtījumu..
nu viss atkarīgs kāds speciālists. Es zinu vismaz vienu, kur ilgākais mēnesis jāgaida. Un ja ir opcija doties, kad kāds cits atsaka, tad var ātri tiktDola @ 21.03.2023 10:58
Jā, uz kuriem ir rinda kosmiska. Es gaidīju, kad atzvanīs, lai iestātos rindā uz pierakstu. ?
HARDLUXURY @ 20.03.2023 05:33parasti piemeklē toksiskus cilvēkus šīs visas trauksmes / distonijas. Psihoterapeiti te nelīdzēs, lieka naudas kaisīšana. Vienkārši jāsakārto sava dzīve.