IceCream @ 16.03.2023 11:50Nu atkarīgs cik pilngadīgs. Ja tas ir tāds, kam tikko 18 un vēl 11. klasē mācās (hello mūsu sajātā izglītības sistēma), tad nu ir kā ir.
Ja tas ir 30 gadīgs tēvainis ar uzēstu vēderu, kas tup 24/7 pie datora un māte aiz izmisuma ar trauku lupatu uzšauj, tad ir savādāk.
Tigeriene @ 16.03.2023 14:09Nu labi, skaidrs. Paldies.
Lula @ 16.03.2023 16:54
Negribi pastāstīt kāda tieši ir tā situācija?
Bieži vien te parādās tēma bez nekādas attīstības vai risinājuma, bet varam taču parunāt padziļinātāk.
Minelūše @ 16.03.2023 11:46Pilngadīgs cilvēks ir pieaudzis cilvēks. Pieaugušais pats ir atbildīgs kur un kādos apstākļos dzīvo. Pret viņa gribu nevienam nav tiesību viņu nekur vest. Protams, pie noteikuma, ka cilvēks ir psihiski adekvāts un spējīgs pieņemt patstāvīgus lēmumus.
Beverly Hilza @ 17.03.2023 03:08
Ļoti daudzi jauni, veseli pilngadīgi cilvēki
18- 24 g, nespēj dzīvot pastāvīgi bez vecāku atbalsta.
Latte5 @ 17.03.2023 08:50Ja mājās kliedz vai ārdās, kā autore raksta, var saukt policiju. Es neciestu. Citu variantu tur nav, kamēr esi, kā saprotu, mātes īpašumā? Cik šobrīd gadu?
Tigeriene @ 17.03.2023 13:08
Nu vot. Ar to policiju ir kā ir. Visu māju uzcels gaisā un vēl pa visu rajonu šitais aizies. Nē, policiju nevar saukt. Pārāk riskanti.
Redz', es jau ceru, ka kaut kad tikšu prom un varēšu dzīvot kaut kur atsevišķi, bet pagaidām tas nav iespējams. Ja būtu tāda iespēja, es jau būtu izvācies pirms vairākiem gadiem. Nē, nu ok, ir jau tie krīzes centri un pagaidu dzīvesvietas, kā arī galu galā - "OPEN Radošo Centru" drošās apmešanās vietas. Bet nu nē. Es negribu tik zemu krist.
Gan jau kaut kad radīsies iespēja dabūt dzīvokli. Diez vai visu mūžu nodzīvošu vienā vietā.
Man 24, bet viņa domā, ka var izrīkoties kā grib. Un citus neņemt vērā. Man vispār liekas, ka viņa ir psihopāte.
Nu vispār jau ome arī ir tāda kontrolētāja, bet viņa vismaz nekliedz. Toties viņa kontrolē vairāk, nekā mamma. Bet nu tā bļaušana ir vienkārši kaut kas briesmīgs. Es tiešām brīnos, kā to daudzo gadu laikā kaimiņi vēl nav sākuši interesēties kas te notiek.