boom95 @ 12.03.2023 22:10Kādas ir jūsu pieredzes?
Vai mūsdienās krāpšana kļuvusi par dabisku lietu,tikai netiek runāts par to vai tomēr tas vēl joprojām nav pieņemams?
Vai jūs piedotu krāpšanu?
Vsi ir normāli skatīties un pārbaudīt ko otra pusīte dara telefonā?
labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..boom95 @ 12.03.2023 22:10Kādas ir jūsu pieredzes?
Vai mūsdienās krāpšana kļuvusi par dabisku lietu,tikai netiek runāts par to vai tomēr tas vēl joprojām nav pieņemams?
Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..
Ja labākā draudzene, tad pateiktu. Bet viss atkarīgs kādas Jums attiecības. Ja labākā draudzene, tad gan jau ļoti labas. Bet lai nesanak tā, ka tomēr netic uz viss pavēršas pret Tevi. Vislabāk jau būtu ar kādiem pierādījumiem. Bet es gribētu, lai man pastāsta un noteikti arī to teiktu savai draudzenei. Man savukārt šķiet stulbi noklusēt, bet viss tiešām atkarīgs no Jūsu attiecībām. Bet kaut ieminēties ar vārdiem “man ir aizdomas..”, lai ir nodota šī informācija, kaut tā teikt caur puķēm, bet lai draudzene patīk sāk domāt un būt piesardzīga.Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..
Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..
Annija35 @ 13.03.2023 07:40
Nu nav krāpšana kļuvusi par normu mūsdienās,ir protams cilvēki kam tas ir pieņemami(krāpt),bet tie ir mazākums.
Es krāpšanu nepiedotu,jo vienkārši nevarētu vairs uzticēties otram un būt tādās attiecībās neredzu jēgu tad.
Skatīties otra telefonā nav normāli, kāpēc to darīt nesaprotu. Ja kāds tā dara,tad vai nu ir nenormāli greizsirdīgs,ar ko ir jātiek galā,vai arī ir dots iemesls,bet arī tas nav attaisnojums.
Elvīra458 @ 13.03.2023 10:38Nejau MŪSDIENAS vainīgas pie krāpšanas, tā ir bijusi visos laikos. Ja ir krāpējs, tad krāps pat vislabāko partneri.
Ja nav uzticība ,ka jālien skatīties otra telefonā, tad nafig sevi mocīt ar tādām attiecībām?
Beverly Hilza @ 13.03.2023 14:37
Katrs pats izlemj, kas ir normāli un kas nav. ?Varbūt pāris ir veinojies savā starpā,ka var brīvi skatīties otra telefonā. Bet ja pekšņi visu laiku deva savu telefonu spaidīt, bet pēksņi vairs nedod un nelaiž no rokām ārā, tad ir ļoti liela iespēja, ka krāpj.
mazaskudra @ 13.03.2023 08:19Krāpšanu nepiedotu. Bet esmu redzējusi attiecības, kurās godīgi sakot, saprotu kāpēc otrs cilvēks nokrāpa.
Ir bijušas vairākas draudzenes un paziņas, kuras ir tikušas nokrāptas. Un arī savā psiholoģijas praksē esmu klausījusies tik daudz krāpšanu stāstus, kur reāli redzu arī pašas nokrāptās personas vainu.
Pastāstīšu stāstu.
Viena paziņa savu puisi zāģēja un necienīja. Nu galīgi. Ikdienas zāģēšana, jau bija aizgājusi par tālu. Un čalis tik foršs viņai bija. Mēnesi no debesīm nonestu, bet viņai vienmēr par maz. Strīdējās un kasījās regulāri, un viņš jau bija izteicis vēlmi šķirties, bet viņa viņu vaļā nelaida. Nu čalis viņu nokrāpa. Neteikšu, ka baigi attaisnojami - bet saprotu.
Un tādu stāstu man ir daudz.
Takā ne vienmēr 100% vainīgs ir pats krāpējs. Diezgan gadījumos tā ir ķēdīte ar notikumiem, situācijām un sajūtām, kas otru cilvēku līdz tam aizved.
Bet ir arī cilvēki, kas vienkārši ar vienu partneri nevar. Visādi gadās.
Mušpapīrs @ 12.03.2023 22:56Ja paklausās omīšu stāstus par to, kas notika agrāk, mūsdienās pat nav interesanti. Viss īzī pīzī
Story time
Manā rajonā viena sieviete uzzināja par mīļotā krāpšanu, kad mācītājs kādā svētdienā nosauca, kas tuvākajā laikā salaulāsies. Tur bija viņas līgavainis un... cita sieviete. Lieki piebilst, ka baznīcā noģība. (Pat nezinu, vai bija ētiski to rakstīt. Tas noteikti ir briesmīgākais veids kā uzzināt)
Tā ir ļoti daudz stāstu gan no pirmās neatkarības laikiem, gan mati ceļas stāvus, klausoties par to, kas notika kolhozos. Arī daiļliteratūras piemēriem ir reālistiski piemēri
Mūsdienās jau vieglāk atklāt. Nevajag domāt, ka tagad kaut kas ir citādi (pieļauju, ka transvestīti ir izņēmums)