Fantasia @ 03.03.2023 08:20Es nevaru saprast kur esmu redzējusi to Ilutu... Viņa nav jau bijusi kādā šovā!?
Man ļoti viņa liekas kaut kur redzēta arī ar to savu bravūrīgo un ļooooti pārliecinošo uzvedību... Kaut gan tur nav vispār iemesla tādai būt... Domāju vai dzīvē zinu tādu cilvēku ko atgādina,vai reāli kādā šovā vēl bijusi... No tiem visiem,kur agrāk ieslēgti dzīvoja...Mārtiņš būtu mans red flag, neciešu tos pārlieku gādīgos un mīkstos vīriešus, gudrējas visu laiku...
Man vispār šķiet ka tur viss iestudēts, reizēm liekas ir pateikts par ko parunāt un tad filmē. Alkohols tur viņiem visu laiku,arī 1.sezonā, savādāk jau tipiskais latvietis neatvērsies... ?
Valdet @ 03.03.2023 11:07Janas un Dāvida kaislei es noticu. Neticu tam, ka grib dzīvot kopā, bet domāju abiem bučošanās un sekss patīk, to manuprāt, tā nevar notēlot. Tā teikt vasaras romāniņš..
Es ar nesapratu ko tā Iluta uzreiz sākumā izvēlējās Mārtiņu, tikai tāpēc, ka slavens? Tu neko nezini par viņu, bet uzreiz jau izvēlies viņu. Mārtiņš arī tāds nu slidens, koķetēja jau dikti ar jauno Agnesi.. gribas, lai viņam skrien pakaļ ?
jā, es arī nevaru saprast vai man viņa ko atgādina vai ir redzēta vēl kaut kur🧐Fantasia @ 03.03.2023 08:20Es nevaru saprast kur esmu redzējusi to Ilutu... Viņa nav jau bijusi kādā šovā!?
Man ļoti viņa liekas kaut kur redzēta arī ar to savu bravūrīgo un ļooooti pārliecinošo uzvedību... Kaut gan tur nav vispār iemesla tādai būt... Domāju vai dzīvē zinu tādu cilvēku ko atgādina,vai reāli kādā šovā vēl bijusi... No tiem visiem,kur agrāk ieslēgti dzīvoja...Mārtiņš būtu mans red flag, neciešu tos pārlieku gādīgos un mīkstos vīriešus, gudrējas visu laiku...
Man vispār šķiet ka tur viss iestudēts, reizēm liekas ir pateikts par ko parunāt un tad filmē. Alkohols tur viņiem visu laiku,arī 1.sezonā, savādāk jau tipiskais latvietis neatvērsies... ?
Valdet @ 03.03.2023 11:07Janas un Dāvida kaislei es noticu. Neticu tam, ka grib dzīvot kopā, bet domāju abiem bučošanās un sekss patīk, to manuprāt, tā nevar notēlot. Tā teikt vasaras romāniņš..
Es ar nesapratu ko tā Iluta uzreiz sākumā izvēlējās Mārtiņu, tikai tāpēc, ka slavens? Tu neko nezini par viņu, bet uzreiz jau izvēlies viņu. Mārtiņš arī tāds nu slidens, koķetēja jau dikti ar jauno Agnesi.. gribas, lai viņam skrien pakaļ ?
Ruellle @ 03.03.2023 13:02Iluta tiešām uzvedas par traku un Mārtiņš ir zem tupeles. Vai drīzāk viņam vienkārši ērti, ka Iluta uzmetusies viņam virsū un viņam nekas nav jādara, pat iekarot viņu nevajadzēja, viņa pirmajā sērijā pati visu uzsāka.
Janai un Dāvidam neticu un abi nepatīk, ļoti uzspēlēti un prasti.
Kristers nepatīk, liekas arī tāds, kur vējš aizpūš, tur iet. Nesaprotu to viņa pagātnes mīlu, kāpēc tai meitenei šo stumdāmo bīdāmo vajag, tāpēc arī neveidojas foršs iespaids par meiteni.
No meitenēm jaukas šķiet Krista, Ketija un Monta.
No puišiem Ilvis bija foršs, tas gados jaunais puisis, kas kopā ar Ketiju. Patiesībā Raivis arī šķiet diezgan sakarīgs, lai gan uzmācīgs, bet šķiet patiesāks nekā, piemēram, Dāvids un ne tik bīdāms kā Mārtiņš un Kristers.
Arī tas puisis, kas pats pirmais aizgāja, izskatījās normāls, bet, kā pats teica, kompānija par jaunu un neizskatījās, ka varēja atvērties tur.
Kopumā 1.sezona šķita foršāka, liekas, ka nebija tik daudz mākslīgas kaisles un drāmas.