Huppoo @ 19.02.2023 16:32Es arī ļoti gribēju to taisnotāju, bet pārdomāju kad pie frizieres pacilāju rokās-man likās pārāk liels, smags un neerts ikdienai! Svars visvairāk atgrūda? Toreiz tā arī nenopirku, un noliecot uz citu, pa 160€ un arī esmu apmierināta.
Bet fēnu gan laikam gribu, tikai nezinu parasto vai airwrap-neesmu vēl pētījusi atšķirību? vet saprotu ka airwrap vairāk veidošanai un nav tik jaudīgs kā fēns? Pareizi?
.Eksperte. @ 19.02.2023 16:04
Nu viss atkarīgs no tā, cik pašai tev tas ir svarīgi. Ja tā ir tik tāda prosta iegriba un "gribu pamēģināt", tad tos 500 grūti atdot. Bet ja saredzi kaut kādu vērtību tajā, tad arī neliekas kā neiespējamā misija. Turklāt tas 500 arī katram izskatās savādāk uz sava ienākumu fona.
EmilijaArm @ 19.02.2023 19:58Ja saprot krieviski, šis ir kruts video par Dyson - salīdzina to ar parastu fēnu, un salīdzina īstu Dyson ar feiko daisonu. Vērtīga informācija, un vismaz es, ja kādreiz nodzeršu skopumu, pirktu Dyson https://www.youtube.com/watch?v=a6i6BmuFReM
daizy @ 19.02.2023 16:08
Kā taisnotājs atšķiras no citiem? Man ir fēns, patīk.
Dyson jau ir unikāls tieši ar to gaisa padeves sistēmu utt. Gribu jaunu taisnotāju, bet nevaru saprast, vai ir tā vērts.
Rēžux @ 07.03.2023 07:41Klau! Bet kur to dyson airwrap pirkt?
Šobdrīd izskatās, ka pieejams tik d.one. Šis varētu būt uzticams veikals?
CallMeAnnika @ 18.02.2023 20:33Šķiet, ka Dyson iegāde ir skriešana pakaļ trendam. Nenoliedzu, ka fēns ir ļoti labs, bet 400-500 eiro par fēnu ir pārāk daudz. Var iegādāties arī lētāku alternatīvu, bet arī ļoti labu - Philips SenseIQ.
https://www.rdveikals.lv/products/lv/1425/293391/sort/5/filter/0_0_0_0/BHD827-00-SenseIQ-F%C4%93ns.html
Vidēji maksā par 200+ eiro lētāk par Dyson. Tomēr uzskatu, ka labu fēnu var nopirkt arī 100 eiro robežās.
Pianiste @ 11.12.2023 15:50Labāk ņemt Airwrap - tam ir gan žāvēšana kā parastam fēnam, gan brash birste, gan uzgaļi veidošanai un taisnošanai. Vienkārša pusgaru matu žāvēšana - 2-3 min un gatavs! Man bija jāpierod pie šī fēna, tas ir savādāks kā parastie. Tagad jau 2 mēnešus lietoju, esmu piešāvusies un sapratusi, kā viņš darbojas. Pāris dienas atpakaļ intereses pēc paņēmu savu iepriekšējo (labs PHILIPS) - nu nē, Dyson ir nesalīdzināmi labāks!
Elizabeteeee @ 11.12.2023 16:08
Vai tu izmanto kādus līdzekļus, lai fiksētu matu ieveidošanu? Un kādus vari ieteikt? Kā tev turas lokas?
ToBeFree @ 11.12.2023 17:58Nopirku pagaišgad no meitenes ig, kura Itālijā ieperkas outlet un tad tirgo visu internetā. Man ir airwrap long un biju vīlusies. Mati gandrīz līdz dibenam un lokas neturas. Dari ko gribi- stiprās keune lakas, rulli, auksts/karsts nu neturas… bet mammai īsi mati (līdz pleciem) ļoti skaisti var ieveidot un turās.