Kam ir tādi video? Interesē šādas lietas, arī gribētos redzēt 😊Lesleey @ 12.02.2023 16:01Šodien redzu vairākus TikTok video par ezoteriku, mistiskām lietām, Matrix un visu pārējo. Tad nu iedomājos uztaisīt diskusiju par to . Kādas ir jūsu pieredzes ar tiešām neizskaidrojamām situācijām? Varbūt miega paralīzes, kāds mistisks notikums vai zīmīgs sapnis? ?
Forelee @ 12.02.2023 18:10Kam ir tādi video? Interesē šādas lietas, arī gribētos redzēt ?
Lesleey @ 12.02.2023 18:33
Uj man visi video jau aizgājuši, nesaglabāju tos un arī nesekoju kādam konkrētam kontam, bet tikko uzmetās šāds video. Jo vairāk tādus skatos, jo vairāk rādās. ??
https://failiem.lv/down.php?i=n27fctr7c
Mušpapīrs @ 12.02.2023 20:58Divas nedēļas pirms savas nāves kaimiņiene atnāca pie manis sapnī un pastāstīja, kā nomirs un lai nekādā gadījumā neeju uz viņas bērēm, jo tas viņai traucēs pilnvērtīgi doties mūžībā
Otrs creepy gadījums bija -staidzināju suni, kurš bija slims ar vēzi. Viņš visu laiku bija bezspēcīgs un pēkšņi sāka skriet pa mežu. Bija ļoti grūti viņu panākt un izmisumā nodomāju: ,,Kur tu mani ved? Kas notiek?". Pēkšņi man pāri pārskrēja ledains aukstums. Suns apstājās un cieši ieskatījās man acīs. Tad viss palika melns. Nākamais, ko dzirdēju: ,,Gribu izbaudīt šo visu, jo pēc tam būs ļoti ilgi jāgaida sava kārta.". Suns pēkšņi bija kļuvis mierīgs.
Esmu diezgan droša, ka tā nav nekāda mistika - esmu traka. Bet jā ... dīvaini, ka kaut kas tāds ir bijis
Lesleey @ 12.02.2023 21:07
Cik interesanti un zīmīgi notikumi.
Par otro Tavu gadījumu varu teikt vienu, esmu bieži domājusi par reinkarnāciju un to cik ātri tā notiek, pēc stāstiem un visa dzirdētā ir saprotams, ka cilvēks atdzimst pēc vairākiem desmitiem gadu un šis ko Tu dzirdēji atgadījumā ar Tavu suni liek par to aizdomāties vēlreiz. ?
TimeToDream @ 12.02.2023 16:23Zem dzīvokļa logiem atrodas stāvvieta un blakus ir bērnu rotaļu laukums, kur ir slidkalniņš, šūpoles utt. Pagājušajā vasarā jūlija vakarā stāvēju pie loga, bija jau apmēram 23:00, tāpēc jau bija tumšs, bet tomēr kā jau vasarā salīdzinoši gaišs, dega laternas un pagalms bija diezgan apgaismots. Skatījos laukā pa logu, elpoju svaigu gaisu, tad novērsos uz pāris minūtēm un, kad pienācu atpakaļ, redzēju, kā šūpojas šūpoles. Tā kā jau bija vēls, bērni visi bija mājās, cilvēki arī nestaigāja, nevienu nemanīju, bet šūpoles šūpojās diezgan enerģiski, kā tad, kad bērns būtu pašūpojies, tikko nolecis un aizskrējis prom. Vēja arī nebija un otras šūpoles, kuras bija turpat blakus, bija pilnīgi nekustīgas. Labi, nodomāju, ka gan jau kāds cilvēks bija pienācis un iekustinājis šūpoles, kamēr biju novērsusies. Bet interesantākais bija tas, ka tās turpināja kustēties vismaz minūtes 10-15, kaut gan vēroju to pa logu un neviena nebija pagalmā. Ja iekustini kādu priekšmetu, tad tas pēc pāris minūtēm pārstāj kustēties. Tad gan palika nedaudz neomulīgi. Vēl nofilmēju to.
kapuchino5 @ 12.02.2023 23:51
Mani iespaidoja, šausmas... tev ir vēl saglabāts video, varbūt vari nošērot?
TimeToDream @ 14.02.2023 22:58
Protams, mēģināju uzlabot kvalitāti, jo, filmējot tumsā, tā bija ne visai laba. Diemžēl nenofilmēju ilgāk, jo likās, ka nebūs nekas īpašs, tāpēc tikai neliels fragments, turklāt, kamēr es ar savu lēno aizdedzi iedomājos, ka vajag nofilmēt, pagāja normāls laiciņš.
https://failiem.lv/u/rswzs9jqv
Skatoties tiešām paliek neomolīgi😁 vai tu sagaidīji brīdi kad apstājas?TimeToDream @ 14.02.2023 22:58
Protams, mēģināju uzlabot kvalitāti, jo, filmējot tumsā, tā bija ne visai laba. Diemžēl nenofilmēju ilgāk, jo likās, ka nebūs nekas īpašs, tāpēc tikai neliels fragments, turklāt, kamēr es ar savu lēno aizdedzi iedomājos, ka vajag nofilmēt, pagāja normāls laiciņš.
TimeToDream @ 14.02.2023 22:58