Neko sev, neapaskaužu čali.
Varbūt tāpēc jums nekas nav, jo sekss ir šausmīgi garlaicīgs, dažās pozās tumsā zem segas.
Aldis15 @ 03.02.2023 18:49Dīvaini gan, ir 2023 gads, anālais paliek ar vien populārāks un sen jau ir normalizēts.
Enerģija @ 03.02.2023 20:29
Reti kurš veic orālo un anālo. Ja jūs veicat, tad tas neko neliecina.
Es labprāt izbaudu pegging, anālais nepatīk tiem kas to nemāk, ja tur kaut kas sāp - tad jūs dariet to nepareizi.Lula @ 03.02.2023 20:31
Tu arī gribētu sev anālo? Iedomājies sevi sievietes vietā varbūt.
No tā, ka tas ir normalizēts, tas nesāk pēkšņi uzreiz patikt.
. Nu nopietni? Lielākajai daļai orālais seksa laikā ir pilnīgi normāla un ierasta lieta. Nesaprotu no kurienes Tev info, ka reti kurš to veic.
Esi 100% pārliecināta , ka tavam vīrietim tas nepatīk? 😅
Enerģija @ 03.02.2023 21:10
Cik dzirdēts no manas ģimenes, draugiem, paziņām , tad neviens neveic orālo jo nav pieņemami. Kāpēc ir jālaiza tā vieta no kuras čurājam? Dupša caurumu arī varbūt palaizam un tā neko, forši.
Ja mani vecāki uzzinātu ka draugam laizu to vietu, viņi uzreiz izteiktu savas domas par mani. Bija jau runāts par to.
Kādam varbūt ienāks prātā pagaršot čuras vai sūdu.
Uz kurieni iet pasaule.
Enerģija @ 03.02.2023 21:12Draugs arī teica ka laizīt sievietei netaisās. Jo tur ir gļotains viss un gļotas ēst netaisās .Smaka arī nav tā labākā. Arī apbrīno vīriešus kuri to dara.
A tu pamēģini kādreiz nomazgāties, tad nebūs smakas
Enerģija @ 03.02.2023 21:10
Cik dzirdēts no manas ģimenes, draugiem, paziņām , tad neviens neveic orālo jo nav pieņemami. Kāpēc ir jālaiza tā vieta no kuras čurājam? Dupša caurumu arī varbūt palaizam un tā neko, forši.
Ja mani vecāki uzzinātu ka draugam laizu to vietu, viņi uzreiz izteiktu savas domas par mani. Bija jau runāts par to.
Kādam varbūt ienāks prātā pagaršot čuras vai sūdu.
Uz kurieni iet pasaule.