Pelnrukšķīte @ 03.02.2023 16:27
Piedod, bet nu sūdīgs vīrs. Vai arī, ir pēdējais laiks dot tam cilvēkam iespēju būt TĒTIM, nevis svešam onkulim. Bērnu radīt māk, bet paņemt slimības lapu nevar?! Vai pati esi iesprūdusi nedaudz mammošanā un nevēlies nemaz atlaist grožus?
Tici man. Tēti spēj gan bizes uzpīt, gan dupsi nomazgāt, gan putru uzvārīt.
Kas ir sliktākais, kas var notikt?! Nespēju neko iedomāties.
Lasu visas atrunas, jā atrunas, un nav ko ieteikt.
Miuce @ 03.02.2023 17:50
Tu esi stulba? Tam vīrietim jāpadirš labi apmaksāts darbs, lai slaucītu dibenu bērnam? Ko tad ģimene ēdīs? Abi smaidīs un mainīs pamperus, skatoties uz sociālos doto pārtikas paku. Vai varbūt autore viena pati uzturēs 3 cilvēkus ar pārdevējas vai restorāna darbinieces algu?
Miuce @ 03.02.2023 17:50
Tu esi stulba? Tam vīrietim jāpadirš labi apmaksāts darbs, lai slaucītu dibenu bērnam? Ko tad ģimene ēdīs? Abi smaidīs un mainīs pamperus, skatoties uz sociālos doto pārtikas paku. Vai varbūt autore viena pati uzturēs 3 cilvēkus ar pārdevējas vai restorāna darbinieces algu?
Draudzenei ir darba vieta,kur par slimibas lapam liek soda naudas.
cory @ 03.02.2023 20:35
Es domāju šeit iet runa par to, ka vīrietis savā labi apamaksātajā darbā ir jau bijis diez gan ilgu laiku, lai būtu nostiprinājis savu autoritāti, kā labs darbinieks un līdz ar to viņam būtu "vieglāk" paņemt to slimības lapu, nekā autorei, kura vēlas atgriezties darba tirgū un kurai sevi darba devējam vēl ir jāpierāda. Bērns tomēr ir abu vecāku atbildība un ja posta autore vēlas atgriezties darba tirgū, tad ģimenes otrai pusei būtu jābūt saprotošai un bišķīt jāpielāgojas jaunajam ģimenes modelim, īpaši ņemot vērā to, ka posta autorei nācās aiziet no savas iepriekšējās darba vietas, kamēr vīrietis turpināja attīstīt savu karjeru.
Esmu izmisumā, jo ir jau 2 mēneši kā nopietni meklēju sev atbilstošu darbu
Lieliskais vīrs izdomās aiziet pie citas un tad sieviete rakstīs AMF - ko lai dara, nevaru sevi nodrošināt, jo upurēju sevi vīra karjerai un bērna slimošanām.
Arī tur ir konkurence,pati šobrīd eju šim cauri.Tieši pēc dekrēta aizgāju no darba,jo savienot nevarēju,tīri no tā viedokļa ka esmu mainījusi dzīvi no Rīgas uz mazāku pilsētu dārziņi šeit ir diezgan,esmu bijusi 4 jau uz pārrunām,un viņiem bez mana CV ir vēl paprāva kaudzīte 30-40 CV,tad nu tā ir tik minimāla cerība ka nu.Un piemetināšu ka atrodoties BKA izgāju bērnu aprūpes kursus,ar to domu,ka ta jau darbiņu 100% dabūšu,bet nekā,un jau 4mēnesisInna86 @ 03.02.2023 08:35Ja nav nekādas izglītības vari pat bērna bd iet par auklīti, cik zinu, tad darbs ir no 8:00-17:00. Tur taču ņem katru.