GhostGG @ 18.01.2023 15:52
āāā, nu tā tad ir cita lieta. Ja pats nesaprot, ka kaut kas jāmaina, tad nu, ko tur vairs.
Beverly Hilza @ 18.01.2023 16:00
Vectēvs. Sasmējos?? Jā, nu man aprakstītajam vīrietim ir tikai facebook un ē-pasts, pa retam lieto Youtube.Telefons skārienjūtīgs ar saplēstu displeju- saucamo zirnekli. Kad pajautāju - kāpēc nepērc jaunu, ja nav naudas problēmas? Atbilde bija sekojoša- man ir labi ar esošo telefonu.?Citus sociālos tīklus nelieto - IG, utml.
reimartinja @ 18.01.2023 16:02"Uzvedas un izturas, kā novecojis onkulis, piemēram runas stils ir vecmodīgs. Un klāt ir akcents no cita dialekta, smieklīgs." -man šis traucē,nu reāli traucē. Nesen iepazinos ar tādu, bet vienkārši man ausīs grieza tas runas veids. Vairs mums komunikācijas nav. Cilvēkks nav slikts, bet es nevaru tam ievērt ausis.?
Arī kā BellaCiao teikšu,ka tādi var būt omīšu izaudzināti pareizie puikas. Es esmu tādus satikusi . Bet man jau liekas,ka sieviete var mainīt vīrieti. Runas veids ar laiku mainās, pielīdzinas savai otrai pusītei, ģērbšanās stilu sieviete var izlabot... Man liekas šis vīrietis ir kā māls ko var mīcit sev par labu un izveidot.
Jā... izmīci tādu sev par labu un šis beigās aiziet pie citas jau gatava konfekte. Nu i nafig?
TOPS @ 18.01.2023 08:36P. S. Man jau liekas tv tagad neskatās 80% cilvēku visos vecumos. Saki degpunkts arī vēl ir? Ka tu zini?
A par bez Tabu tepat meitenes bieži min, un ir bijuši sižeti. Kā kas sūdzība tur, un visu atrisina.
Mušpapīrs @ 18.01.2023 13:12
Vairāki mēneši ir diezgan maz, lai Tu varētu tā nosodoši izteikties kā to dari tagad. Saprotu, ir neizpratne, kā tādi var eksistēt ?
Ja daudz strādā un ļoti vēlas kaut kam sakrāt, tad var tā notikt, ka hobiji pazūd. Jā, skumji, tomēr ir vīrieši, kas ieslīgst darbos un labākajā gadījumā arī sevis izglītošanā.
Vienīgais, kas man liekas dīvaini - beztabu skatīšanās. Tas jau velk uz realitātes šovu, nevis pieklājīgu raidījumu.
Zinu dažus ar tehnoloģijām apsēstus vīriešus zem 30, kam izveidot powerpoint prezentāciju var būt izaicinājums. Tajā pat laikā sarežģītas lietas saprot bez grūtībām un māk remontēt gan mašīnas, gan dažādas iekārtas un saprot vēl velns zina cik programmēšanas valodas.
Jebkurā gadījumā, iepazīstot tuvāk, var saprast, vai tām dīvainībām apakšā ir loģiski argumenti vai vienkārši nopietnākas vai nenopietnākas dīvainības.
Annija35 @ 18.01.2023 16:05Tevi tas vīrietis interesē ka potenciālais attiecību partneris,vai kā?
Man šķiet,ka katram ir tiesības būt tādam kā viņš vēlas un var dzīvot kā viņš vēlas,ja arī citiem viņa dzīvesstils/uztvere šķiet kaut kas nesaprotams.
Ja tas vīrietis nav laimīgs un ar savu dzīvi apmierināts,tad to var mainīt vienīgi viņš pats.
labāk lai izglīto ar ziņām un bez Tabu nevis padara sevi par glupu izglītojoši sekojot kiviciem un didrām. 😀Beverly Hilza @ 18.01.2023 16:51
Šis cilvēks sevi izglīto ar beztabu. ? Man liekas, ka viņš jau ir pielīdzināms senioriem ar šādiem raidījumiem, jo lielākajai daļai senioru arī patīk stundām sēdet pie tv.
Citi cilvēki, kas ir arī iepazinuši viņu tuvāk, no malas skatoties apgalvo, ka viņš ir jocīgs jeb dīvains.
Ir daudz dīvainību šim cilvēkam.
TOPS @ 18.01.2023 16:33Tev taču neliek skatīties. Te ar meitenes daudzas tā vieta lai strādātu, sportotu, mācītos, būtu daudz hobiji, ceļotu, lasītu grāmatas, adītu, pastaigātoa, ietu uz muzejiem izvēlas - sekot instagram Kivičiem, didrām un citiem un brīnumiem.Tad aizņem daudz laika šitik traki stalkot. Viņš vismaz ziņas skatās, jau labi.
vivii @ 18.01.2023 17:23
Tur jau tā lieta, ka cilvēks skatās, jo viņam interesē = labi, ka ir kādas intereses, vismaz zin, kas Latvijā notiek.
Man, piemēram, liekās dīvaini, ka ir cilvēki, kuri dzīvo Lv, nemaz nezin, kas notiek viņu valstī ?
Es arī skatos ziņas, lai gan nedzīvoju Latvijā, tāpat gribas zināt, kas tur notiek. Vai, piemēram, man patīk “ielas garumā” un Erkils Puaro, tad jau es arī esmu vecmodīga ??
Vienkārši, katram ir savas intereses …
tieši tā un tu visur esi ļoti vecmodīga.Beverly Hilza @ 18.01.2023 17:32
Vecmodīgums iedalās vairākās kategorijās, attiecībā uz dažādām lietām.
Man atkal liekas dīvaini, ka cilvēkam nav intreses, kas notiek tālāk pasaulē, izņemot Latviju.
Esmu saskāries ar šo, meičām pie iepazīšanās nepatīk ka Tev nav IG vai vismaz FB, jo tad grūti 'izstalkot' kas es esmu par fruktu.TOPS @ 18.01.2023 16:02Pipec domāšana, instagram esot obligāts
TOPS @ 18.01.2023 17:36Tu pat to nezini kā ziņās tv visu var uzzināt par plašo pasauli
?