par veikaliem pilnīgi manas domas. Tāpēc domāju nu kur..Mušpapīrs @ 11.01.2023 16:08Smejies vai raudi, bet mana mamma bija nopirkusi humpalās diezgan drēbes, kuras es pusaudžu gados nu nekādīgi negribēju vilkt. Tagad atradu pieliekamajā - izskatās svaigas un atbilstoši tam, ko gribētu vilkt ?
Tagad pat nevaru iedomāties, kur pirkt drēbes, jo vairumā veikalu par lielu naudu mēģina pārdot sūdus (jā, Dirsa, pardon, Didra nav vienīgā)
Atlaides nemāku noķert ? mans izmērs parasti ir izpirkts
Starp citu, tēmas ietvaros, kur jūs pērkat gaumīgas kleitas, kas nemaksā kosmosu? Negribu sūtīt internetā, bet gan apskatīt, aptaustīt, pamērīt
TOPS @ 17.01.2023 22:17Latvijā tagad lielākā daļa rēķinus apkures knapi samaksa. Dažas te patiesi atrauta no realitātes. Paskatieties ka dzīve reālā ģērbjas pie mums cilvēki. Ne jau kā žurnālos vai instagramā.
Un kad tai pašā humanā ir lielo atlaižu diena, rindas ļoti garas.
candy girl @ 17.01.2023 22:14Njā, es nezinu kā rodas šī stila kultūra - lētāk, labāk.. Ok.. Ir ļoti viegli nopirkt salīdzinoši dārgu, nekvalitatīvu apģērbu, negaumīgu .. Kuru pēc veikala pielaikojot mājās, nākas saprast, ka nu nē , paldies. Tie pārsvarā ir vidusslāņa apģērbu veikali Latvijā, jau ar kaut kādu zīmolu . Njā, labāk pirkt kaut ko , par pāris eiro . Vai humpalas.. Skaista sieviete izskatīsies ok, tāda kura vēl prot atrast ko gaumīgu, vispār labi . Kāda aizies pie dizainera vai šuvēja , un pasūtīs kaut ko sev.. Un pasūtīs par daudz.
Tā arī ne reizi dzīvē neuzvelkot neko gaumīgu m, modernu, kvalitatīvu un skaistu .
ar tiem padomiem jau nebūs lāgā. Var maksāt naudu un apmeklēt stila kursus, bet tāpat ģērbties kā ome… vienīgais, kas izdevies- krāsas pēc paletes pareizās..TOPS @ 11.01.2023 15:43Lūdzu ar foto, un cenām, un veikaliem kur to var nopirkt. Jo lētāk, jo labāk.
Vēlos jūsu stila guru padomus. Paldies jau iepriekš liels.
TOPS @ 17.01.2023 21:52Liekam ieteikumus ar foto ka būtu skaisti.