Pirms dēliņa svēru 55 kg, dienu pirms dzemdībām biju 80 kg esmu 1,60 cm gara (normāla bumbiņa biju 🤭) . Grūtniecības laikā ēdu ĻOTI neveselīgi - junk food katru otro dienu, ļoti prasījās, īsāk sakot ēdu visu kas kustās un nekustas. Dēls piedzima novembra beigās, atgriezos no dzemdību nama ar 76 kg. (man pēc dzemdībām kā ar nazi nogrieza apetīti, nezinu kas 🤷♀️ bet ēst negribējās.) Garderobi nevēlējos mainīt, jo nekas nederēja, bija jāsāk darīt, kas nopietnāks. Ēdu veselīgāk, bet maz, bez mērcēm, knakstījos vairāk, dzērieni bez cukura. Vēl ar vīru pāris reizes pavingroju, mums abiem darbs pieprasa būt aktīviem. Vēl nogurums paņēma kādus pāris kg, nakts celšanās, garās pastaigas. Nu tā kaut kā esmu tikusi līdz 53 kg tagad, protams, gads riņķi, bet vēl dzinuli deva pasākums gada sākumā, uz kuru vajadzēja nomest svaru, jo kleitu nopirku iepriekš, un jaunu nebija laiks meklēt. No visa šī, iesaku iet pastaigās ar mazo, ja ir iespēja, vakarā, kad mazais guļ, veltīt sev laiku, ēst veselīgi maz, bez piedevām (mērces, sāls), bet bieži, dzert daudz ūdeni, ja negribas tīru piegriezt citronu.
Cerams, atradīsi sev ko piemērotu. 😊