Aleksandrs @ 29.11.2022 20:43Šī vienmēr ir sava veida neērtîba, jo man patīk vairāk elektroniskā mūzika un visādi remiksi, bet visām beibēm pārsvarā patīk krievi vai EHR mainstream, kas man atkal liekas pārāk apnicīgi.
Lula @ 29.11.2022 19:26Mums ir ļoti, ļoti līdzīga gaume. Žanri vieni un tie paši, tikai izpildītāji var atšķirties.
Man parasti ir tā, ka, ja cilvēkam patīk mūzika, kuru nevaru ciest, tad arī personībā parasti ir kaut kas, kas "nav pa ceļam". :D Nezinu, vai tā ir tikai sakritība vai tiešām muzikālā gaume kaut ko parāda par cilvēka personību
Globuss @ 29.11.2022 21:24
? Kas tās par beibēm, kas klausās krievu mūziku? Tiešām tik daudzas? Ja šokoladnij zajac ? un tāda stila dziesmas? Pē! ?♀️
Mēs pārsvarā klausāmies rokmūziku. Vīrs gan dažreiz uzliek kādu šlāgeri.
Wordrobe666 @ 29.11.2022 21:53
Es arī pārsvarā klausos rokmūziku, un Metālu.
Krievus klausos reti,un tikai divas grupas.
Globuss @ 29.11.2022 21:24
? Kas tās par beibēm, kas klausās krievu mūziku? Tiešām tik daudzas? Ja šokoladnij zajac ? un tāda stila dziesmas? Pē! ?♀️
tu apkritisi ja pateikšu kam man patik Modern talking, Liana Ross. Un citi 80 gadu disco,un Latviešu zaļumballes dziesmas😂Un nē.man nav 60 gadi un pat ne 35😁 Kad gribas paskumt nevis ritmus,tad ir Krievu raudam gabali,(kad jaklausas vardos) No latviešiem Tranzīts. Jap man ir musdienu cilvekam jokaina gaume,(kāpēc man būtu jāklausās tas kas mani nesaista,lai kadam izpatiktu) savu mūziku klausos austiņas un ar savu gaumi citiem neplijos virsū 😂Otrai pusei ir Latviešu Singapuras satins un tam lidzigie.kas sit basus mašināGlobuss @ 29.11.2022 21:24
Saturns @ 29.11.2022 21:21Es pat nebaidos teikt, ka esmu mūzikas snobs. Ja cilvēks klausās, piemēram, to pašu ehr vai mtv piedāvājumu, mums nav pa ceļam.
mums līdzīgi.Forelee @ 29.11.2022 22:30mums atšķirīgas gaumes.. viņš visādus angļus klausās, par laimi pārsvarā remix un visādas basu dziesmas, paciest varu, bet ne ikdienā. Toties es pārsvarā krievu mūziku, kas nepatīk viņam. braucot parasti es lieku savu, retu reizi viņš. cenšos nelikt tādas, kas viņam tiešām nepatīk un tad neko neiebilst. Mājās mūziku ikdienā neklausamies, ja ir kāds tusiņš, tad tas parasti ir man qr draudzenēm un tad ir mana mūzika, vai draudzeņu, jo draudzenēm arī tāda gaume.