Magdaleena @ 29.11.2022 12:12Sveikas! Plānoju doties uz randiņu un vēlējos pati uztaisīt jautājumu lapiņas, lai viens otru labāk un interesantāk iepazītu. Varbūt jums ir kādas jautājumu idejas?? Var par visādām tēmām.
Annija35 @ 29.11.2022 13:06Domāju,ka pirmajā randiņā toč nevajag baigos jautājumus par politiku,vakcīnām utml.tēmas.
Vairāk uzzināt par to kas patīk/interesē,kas aizrauj,kādi piedzīvojumi interesanti bijuši,kā patīk brīvo laiku pavadīt utml.tēmas.
Randiņam jābūt vieglam,interesantam nevis kā intervijai.
Pelnrukšķīte @ 29.11.2022 14:22
oj, intervijai tai toč nav jābūt. Tur es piekrītu.
Bet, piemēram, es, negribētu tērēt laiku ar cilvēku, kurš ir Gobzema piekritējs, kad es tāda neesmu. Man gribētos ātrāk saprast vai ir vērts.
Jo, būsim godīgi, arī tad, ja cilvēks ir foršs, ilgtermiņa attiecības nesanāks, ja būtiskie jautājumi atšķiras.
Principā, tos jautājumus vajadzētu izrunāt pirms randiņa (ja sarakstās). Tad var tikties ar vieglumu :)
Vispār, labi, ka man randiņi nav aktuāli. Savādāk būtu auzas :D
Pelnrukšķīte @ 29.11.2022 14:22
oj, intervijai tai toč nav jābūt. Tur es piekrītu.
Bet, piemēram, es, negribētu tērēt laiku ar cilvēku, kurš ir Gobzema piekritējs, kad es tāda neesmu. Man gribētos ātrāk saprast vai ir vērts.
Jo, būsim godīgi, arī tad, ja cilvēks ir foršs, ilgtermiņa attiecības nesanāks, ja būtiskie jautājumi atšķiras.
Principā, tos jautājumus vajadzētu izrunāt pirms randiņa (ja sarakstās). Tad var tikties ar vieglumu :)
Vispār, labi, ka man randiņi nav aktuāli. Savādāk būtu auzas :D
Debestiņa @ 30.11.2022 17:41Personīgi mani laikam nobaidītu kaut kāda jautajumu spēle ar lapiņām. ? Tas liktos ka tā ir kāda intervija ,kur jāatbild uz noteiktiem jautajumiem, taka tajās aptaujās- vairāk nē nekā jā utt. ?
Lai randiņš izdotos tam ir jābūt nepiespiestam un brīvam, šķiet ka pirmo randiņu nekādā gadijumā nevajadzētu rīkot kaut kādā restorānā, kur ir jāsēž un tagad jāgaida vienam no otra kaut kas, tai vietā laikam pilnīgi pietiktu ar kādu pastaigu, kafiju, varbūt slidotavu, ja prot slidot.
Domāju ka nevajag būt pārāk uzmācīgai vīrietim un otrādi, un nedod dievs vēl sarunas par politiku , ticību vai vakcīnām. Tam jānotiek pašam no sevis .
Lai veicas
nu katrs mēs esam savādāks. Mani uzrunātu kāda pastaiga nevis tupēšana restorānā īpaši jau nu pirmajā randiņā un tagad sēdi un gaidi, ko tad nu teikt. No sadaļas- ārā stulbs laiks, ne paldies🤣 beigās pucējies visu vakaru restorānam un jau no pirmas sekundes saprati-meh nebija vērts🤣Aleksandrs @ 01.12.2022 14:02
Nekā nebij, nesen te kādā diskusijā vēl iztirzāja tēmu un lielais vairums ar dažiem izņēmumiem piekrita, ka pirmajam randiņam OBLIGĀTI esot jābūt restorānā (vēlams dārgā, kurš protams džekam ir jāizmaksā), citādi čalis esot lūzeris un skopulis, kaut kādas parka staigāšanas un tējas / kafijas esot tikai 14 gadniekiem un neesot vērts tērēt laiku.