AllSaints @ 13.10.2022 13:31Es teikšu tā - mūsdienās vairs nav aktuāls tas sievietes īpašību kopums, kas bija aktuāls pirms gadiem 30-40. Ja agrāk tika novērtētas dabīgi skaistas sievietes, tad mūsdienas katra sieviete var kļūt skaista, pateicoties injekcijām, plastikajai ķirurģijai utt., vajag tikai tam līdzekļus. Vai vīrietim nepieciešams, lai sieviete gatavotu un uzkoptu? Diez vai, to arī var ļoti viegli atrisināt. Tagad vīriešus piesaista gudras, inteliģentas, pašpietiekas un neatkarīgas sievietes, iesaku katrai uz to tikties. Kā jau minēju - skaista var būt jebkura, gatavot un uzkopt nav vairs tās prasmes, kas no sievietes tiek sagaidītas. Bet izglītība, sievietes, kas ir sevi attīstījušas, ir erudītas biznesā vai pat izveidojušas savus uzņēmumus, kā arī strādā labi atalgotos amatos.
Annija35 @ 13.10.2022 14:27
Nevienam normālam vīrietim nav būtiski cik sieviete ir erudīta biznesā,vai ir savs uzņēmums vai labi attalgots amats,ja nu vienīgi kādiem alfonsiem tas būs izteikti svarīgi ?
Lilllija @ 13.10.2022 14:52
Tādi alfonsiņi ir diemžēl... kas uzskata, ka jābūt skaistai, gudrai, nodrošinātai, lai viņiem nav jāuzņemas nekāda atbildība.
Annija35 @ 13.10.2022 14:27
Nevienam normālam vīrietim nav būtiski cik sieviete ir erudīta biznesā,vai ir savs uzņēmums vai labi attalgots amats,ja nu vienīgi kādiem alfonsiem tas būs izteikti svarīgi ?
bet mūsdienās, kad sievietēm manuprāt ir visas tās pašas iespējas kas vīrietim, liekas, ka daudzu sieviešu mērķis joprojām ir izdevīgi apprecēties, lai nebūtu jāuzņemas nekāda finansiālā atbildība, bet varētu tikai tērēt uz šmotkām, skaistumu un interjera priekšmetiem.
YaeMiko @ 13.10.2022 15:04Finansiāli esam katrs par sevi un pērkam ko gribam utt (izņemot komunālos un rēķinus jo tie uz pusēm).
Mentālajā ziņā? Vai tad ir iespējams vispār? Jo kāda jēga but kopā, ja neuztrauc viņa emocijas, dzīves ikdiena un negribi stāstīti par sevi? Es emsu kopā jo man patīk kā ir kāds ar ko parunāt, atbalstam viens otru, izstāstam sāpes utt?
Mamimami @ 13.10.2022 14:58
Bet vai vīrietim ir jāuzņemas atbildība par sievieti? Vai tomēr mūsdienu pasaulē sievietēm būtu jāmāk pašām par sevi parūpēties nevis gaidīt kad to darīs vīrietis. Gadsimtiem ilgi sievietes cīnījušās par to, lai būtu līdzvērtīgas vīrietim, bet mūsdienās, kad sievietēm manuprāt ir visas tās pašas iespējas kas vīrietim, liekas, ka daudzu sieviešu mērķis joprojām ir izdevīgi apprecēties, lai nebūtu jāuzņemas nekāda finansiālā atbildība, bet varētu tikai tērēt uz šmotkām, skaistumu un interjera priekšmetiem.
YaeMiko @ 13.10.2022 15:04Finansiāli esam katrs par sevi un pērkam ko gribam utt (izņemot komunālos un rēķinus jo tie uz pusēm).
Mentālajā ziņā? Vai tad ir iespējams vispār? Jo kāda jēga but kopā, ja neuztrauc viņa emocijas, dzīves ikdiena un negribi stāstīti par sevi? Es emsu kopā jo man patīk kā ir kāds ar ko parunāt, atbalstam viens otru, izstāstam sāpes utt?
Annija35 @ 13.10.2022 15:18
Sievietei ir jābūt pašpietiekamai,bet tas nenozīmē,ka vīrietis var neuzņemties nekādu atbildību attiecībās/ģimenē.
Un uzņemties atbildību nav par šmotku pirkšanu utml.lietām.
Lilllija @ 13.10.2022 15:19
Mentālajā ziņā viņš ir kopā ar tevi tikai tad, kad Tev viss ir kārtībā, ja būs PMS simptomi, tad aizmirsti ?
TimeToDream @ 13.10.2022 15:07
Kāpēc gan? Es autores komentārā saskatīju nevis to, ka viņa to domāja par materiālām lietām, bet gan par zināšanām, prasmēm, kas ļauj sievietei sasniegt to, ko viņa vēlas, pielietot zināšanas un iegūto izglītību. Ir normāli, ka vīrietis vēlas sev blakus sievieti, kura spēj iegūt zināšanas, izmantot tās un attīstīt sevi, nevis tikai vērot, kā to dara vīrietis un citi. Es kā sieviete sev blakus gribu redzēt vīrieti, kurš tiecas uz augšu, tāpat arī vīrieša vietā gribētu redzēt sievieti, kura nesēž vienā vietā.
Annija35 @ 13.10.2022 15:18
Sievietei ir jābūt pašpietiekamai,bet tas nenozīmē,ka vīrietis var neuzņemties nekādu atbildību attiecībās/ģimenē.
Un uzņemties atbildību nav par šmotku pirkšanu utml.lietām.
Annija35 @ 13.10.2022 15:24
Atbilde nebija autores tekstam ?