Minelūše @ 28.09.2022 10:08Apakšveļa, manuprāt, būtu jāmaina katru dienu. Man ir 7 krūšturi, viens katrai nedēļas dienai?Bet katru dienu tos nemazgāju, pa nedēļu sametu veļasmašīnā un mazgāju visus tikai nedēļas nogalē.
Lula @ 28.09.2022 10:28
man vienmēr licies, ka krūšturis nav vienā kategorijā ar apenēm :D
bet nu jā, es apzinos, ka laikam esmu nedaudz fuj :D:D
Lula @ 28.09.2022 10:00Ganjau man būs publisks fuj, bet ik pa pāris nedēļām :D :D Es gan katru dienu nevelku vienu un to pašu, kādi 3 rotē atkarībā no apģērba
Minelūše @ 28.09.2022 14:07Nu vispār jau svīst visi, neskatoties uz to, kādu darbu dara. Ofisā sēdošajiem sviedru dziedzeri nestrādā?
Jā, arī vienu t-kreklu un blūzi vairākas dienas pēc kārtas nenēsāju.
Minelūše @ 28.09.2022 14:07Nu vispār jau svīst visi, neskatoties uz to, kādu darbu dara. Ofisā sēdošajiem sviedru dziedzeri nestrādā?
Jā, arī vienu t-kreklu un blūzi vairākas dienas pēc kārtas nenēsāju.
Lula @ 28.09.2022 21:03Es gan jau izklausīšos pēc kaut kāda sazvērestību teoriju piekritēja, bet cilvēki divreiz dienā mazgājas ar dušas želejām un šampūniem, katru dienu kaut ko mazgā ar veļaspulveri un tad brīnās par alerģijām, izsitumiem utml.
Katram noteikti citādāk ar sviedriem un aromātiem utt, bet magāt visu, kas tajā dienā pieskāries ķermenim? Tev reāli veļasmašīna pilna katru vakaru?