Kaut ko tur stostījās, lai paskaidrotu, bet nepateica, ko patiesībā izdarīja! Pretīgi, pretīgi.Adele4 @ 05.10.2025 10:03Es šokā.... kad te pieminēja, ka biznesu atņēmusi citai meitenei, nez kapēc uzreiz iedomajos Paulu un tiešām! Pāris ierakstus vēlāk arī vārds minēts un vīra slimība. Nu drausmīga tā Elīna.
es ar iegaaju noskatiities. Taada mele, johaid. Elinchik, tevi neviens nepamaniija- tu izmantoji viira kontaktus un caur Eliinu Lilenblati izkaartoji sev 2,5k. Visa salacgriiva to zin. Patiesiiba tu pat neatbildi konkursa nosacijjumiem. Buus jaapapeeta kaa LIA naudinjas dabuuji.Adele4 @ 05.10.2025 10:03Es šokā.... kad te pieminēja, ka biznesu atņēmusi citai meitenei, nez kapēc uzreiz iedomajos Paulu un tiešām! Pāris ierakstus vēlāk arī vārds minēts un vīra slimība. Nu drausmīga tā Elīna.
tas viņai bija nepieciešams, lai kaut cik attaisnotu forumā rakstīto. Ja nu kāda no viņas sekotājām te ienāk😁 ķipa labāk profilaktiski jau kko izdara.Adele4 @ 05.10.2025 21:29Tā Elīna ir tik garlaicīga, pat kaitinoša..kurs skatās tos viņa stundu garos vāvuļus? Es knapi 10 min izturēju no tā praia 5 gadu vēstures atstāsta.
Viņai taču jāpamācās kā saturu veido.
Random cilvēki dažkārt dalās ar saturīgāku info, īsāku un vieglāk uztveramu.
Vārdotāja @ 19.10.2025 09:01Nez vai Elinčiks ieliks šodien storiju par savu vārda dienu, lai sekotāji viņu apsveiktu??
100% ieliks.
un vīrs tikai šoferis pašvaldībāSaulstariņš @ 03.11.2025 13:11kaads var apgaismot kaa manikiiri var idzdiivot no minimaalaas algas?
elinchik, kur tev taa nauda aug? Koncerti, restoraani, celjojumi.. sugardaddy esi dabujusi?
Tā ir taisnība, braukā ar pelēku busu. Pašam pat nav privātā auto.Adele4 @ 04.11.2025 07:37un vīrs tikai šoferis pašvaldībā
maz ticams, ka maksā. Basņas, ka nemaksā. Cik zinu, ka nav jau no kā maksāt.Adele4 @ 05.11.2025 07:47Plus vīram ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Diez alimentus maksā?
vecaakajai jau padaudz gadu, tur laikam vairs nav jaamaksaa. A deels esot talantiigs basketbolists mazaaks. Tur eliina vareetu pakomenteet kaa vinjai kaa pamaatei ir gaajis😜 pa menteneem vien taa gudrele dziivojusies. Pat apenes pizgjijusi puikam.Adele4 @ 05.11.2025 07:47Plus vīram ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Diez alimentus maksā?
iluta andersone- Kolibri draudzene.Adele4 @ 08.11.2025 16:50Kura ir trešà dàma Parīzē?