Seriāls iekš instagram :)

Reitings 1702
Reģ: 16.08.2022
Dāmas, vai esat pamanījušas "seriālu" instagram PRAIA radītājas un nagu kopšanas speciālistes privātajā profilā ( elina.kalnin )?
Jā,tieši tā tas arī ir nosaukts - SERIĀLS!
Grūti saprast kas tieši tur notiek un uz ko viņa ir tik ļoti uzēdusies! Varbūt kāda zin ko vairāk?!
16.08.2022 11:32 |

Reitings 432
Reģ: 06.06.2025
Džinga @ 27.08.2025 13:10

Mīļā sirds, tevi drīz būs jāsauc pie atbildības par stalkošanu un nomelnošanu. Ja es būtu tā meitene, kuru te aprunā, man reāli būtu bail par drošību
tu esi reti stulba!! Kas ir stalkoshana?Tieshi kasss ir stalkoshana?
Te visi skataas publiskus profilus a tas, ka es zinu visas, VISAS aizkulises nav stalkoshana. Ja cilveeeks pats staasta par slepkaviibam, strenchiem nav stalkoshana johaid.
Ja tu atbalsti pretiiigu veceni kuras deelj gandriiz cilveeki izdarijushi pashnaviibu, tad ej ieskrienies!
Praijaelinaa 1999x ir murgojusi, ka ies uz menteni. Zini kapec neiet? Jo liidz ko aizies- ar vinu ir cauri! Tieshi vinjai par stalkoshanu- likshana citiem skatiities privaaatu profilus, parsutiiit, aizsuutiit, noveerot pie maajaam utt. Draudeeshanu buutu cauri.
Tieshi tik slima vinja ir. Tas nav viena, divu, par triiis cilveeku staaasts. Juus buutu labas draudzenes! Vinai vajag- piesakies!
Kaut juuusu celji sastaptos!
27.08.2025 13:21 |

Reitings 8052
Reģ: 10.01.2023
Saulstariņš @ 27.08.2025 13:21
Te visi skataas publiskus profilus a tas, ka es zinu visas, VISAS aizkulises nav stalkoshana. Ja cilveeeks pats staasta par slepkaviibam, strenchiem nav stalkoshana johaid.
Ja tu atbalsti pretiiigu veceni kuras deelj gandriiz cilveeki izdarijushi pashnaviibu, tad ej ieskrienies!
Praijaelinaa 1999x ir murgojusi, ka ies uz menteni. Zini kapec neiet? Jo liidz ko aizies- ar vinu ir cauri! Tieshi vinjai par stalkoshanu- likshana citiem skatiities privaaatu profilus, parsutiiit, aizsuutiit, noveerot pie maajaam utt. Draudeeshanu buutu cauri.
Tieshi tik slima vinja ir. Tas nav viena, divu, par triiis cilveeku staaasts. Juus buutu labas draudzenes! Vinai vajag- piesakies!
Precīzi! 👌 tas, ka varbūt vajadzētu maigāk izteikties- tā gan ir, jā.
27.08.2025 13:28 |

Reitings 1309
Reģ: 18.08.2022
Ainulai @ 27.08.2025 10:02
Kas šis ir par murgu? ? Man ir sajūta, ka tā Maira te pati ar sevi no diviem profiliem sarunājas par kaut kādu Elinčiku ? Diezgan psihodēliski.

Vai ne! :D cītīgi esmu izlasījusi visas lapas, bet neko - nu tā, kurš kurai vīrs, bijušais vīrs, esošā sieva utt nevar saprast :D
Vismaz kāds ( no iesaistītajiem) uzrakstiet, kas ar ko, vai pret ko, kuras.
27.08.2025 13:35 |

Reitings 1109
Reģ: 31.03.2023

Reitings 8052
mrthkjj @ 27.08.2025 13:35

Vai ne! :D cītīgi esmu izlasījusi visas lapas, bet neko - nu tā, kurš kurai vīrs, bijušais vīrs, esošā sieva utt nevar saprast :D
Vismaz kāds ( no iesaistītajiem) uzrakstiet, kas ar ko, vai pret ko, kuras.
Vai dieniņ, te gari ir jāraksta.
Diskusija ir par Praiju, kura savos soctīklos ir taisījusi seriālu par sava vīra bijušo- zaga bildes, lika tekstus virsū, taisīja telegram čatus, saukāja par narkomāniem, aizskāra arī sava vīra dēlu. Esot bijusi lieta valsts policijā par vardarbību.
Tad kaut kad ir uzēdusies sava exvīra nu jau sievai. Tur esot bijis jautri- draudēšanas, stalkošanas utt. Tad ir kaut kāda Ilona. Tad ir mīļākā sieva policiste. Daudz, vienvārdsakot.
Bet…. Taisa live un sevi pozicionē kā lielisku sievieti, kura tiek vajāta, esot kāds arī ar ieroci pie loga daudzījies.
Mute viņai kā pakaļa, kura nekontrolē pirdienus.
Pati atstāsta klientiem par savu bērnību.
Viņai patīk nosūdzēt savas konkurentes inspekcijās, uzsūtīt VID, taču saka, ka citi to dara.
Grib būt influencere.
Šobrīd esot iesūdzējusi savu bijušo tiesā, bet laikam ir zaude vai kas.
Neviens vispār par viņu nerunātu, ja pilni soctīkli nebūtu ar viņas samurgojumiem, nepatiesas informācijas izplatīšanu.
Tas tā īsumā!
Vispār ja no malas tā paskatās- vairs nav interesanti😁
27.08.2025 13:53 |

Reitings 2535
Reģ: 04.01.2022
Saulstariņš @ 27.08.2025 13:21

Jēziņ, nomierinies! Te nevienam tā tava Elīna neinteresē. Un tas, ka tu te neskaitāmu lapu garumā pati ar sevi sarunājies un pati sev liec laikus, ir diezgan skaidrs. Man šķiet, ka tev nepieciešama palīdzība…
27.08.2025 13:53 |

Reitings 8052
Tonya @ 27.08.2025 13:52
https://www.gintermuiza.lv/kontakti/
maksas pakalpojumi! Viņai nav naudas
27.08.2025 13:54 |

Reitings 1309
Reģ: 18.08.2022
Vārdotāja @ 27.08.2025 13:53
Diskusija ir par Praiju, kura savos soctīklos ir taisījusi seriālu par sava vīra bijušo- zaga bildes, lika tekstus virsū, taisīja telegram čatus, saukāja par narkomāniem, aizskāra arī sava vīra dēlu. Esot bijusi lieta valsts policijā par vardarbību.
Tad kaut kad ir uzēdusies sava exvīra nu jau sievai. Tur esot bijis jautri- draudēšanas, stalkošanas utt. Tad ir kaut kāda Ilona. Tad ir mīļākā sieva policiste. Daudz, vienvārdsakot.
Bet…. Taisa live un sevi pozicionē kā lielisku sievieti, kura tiek vajāta, esot kāds arī ar ieroci pie loga daudzījies.
Viņai patīk nosūdzēt savas konkurentes inspekcijās, uzsūtīt VID, taču saka, ka citi to dara.
Grib būt influencere.
Neviens vispār par viņu nerunātu, ja pilni soctīkli nebūtu ar viņas samurgojumiem, nepatiesas informācijas izplatīšanu.
Tas tā īsumā!
Vispār ja no malas tā paskatās- vairs nav interesanti?

Creizī, bet ok paldies, nedaudz palika skaidrāks :)
27.08.2025 13:58 |

Reitings 1109
Reģ: 31.03.2023
Vārdotāja @ 27.08.2025 13:53
Grib būt influencere.
Tas tā īsumā!
Vispār ja no malas tā paskatās- vairs nav interesanti?

OKEY. Un? Tālāk? What's your point?
Neviens izņemot tevi un tavas 5 personības par viņu arī nerunā.
27.08.2025 13:59 |

Reitings 8052
Tonya @ 27.08.2025 13:59

OKEY. Un? Tālāk? What's your point?
Neviens izņemot tevi un tavas 5 personības par viņu arī nerunā.
Man nav tik daudz personību😁 tiem, kam ir, ir vieta Tvaika ielā, manuprāt.
Bet ja pavisam nopietni, cilvēks ar savu pļūtīšanu un melošanu vāc sev sekotājus un pelna naudu.😁 bojā reputāciju citiem utt.
Es pildu savu dzīves misiju- aizstāvēt vājākos pret ļaundariem.👮‍♀️un kā izrādās, te ir cilvēki, kam ir tāds pats viedoklis. Tiem, kam no viņas bail- slēpjas, rakstot man tikai privātas vēstules.
Ja viņa te nenāktu kā Circenisaizkraasnee, Kaaarena un nerunātu pretī, diskusija būtu jau beigusies. Bet arī viņai vajag uzmanību.
27.08.2025 14:14 |

Reitings 223
Reģ: 27.08.2025
Visu cieņu iesaistīto personu aizstāvjiem/ēm, bet lūdzu pārtraukt jebkādas privātas informācijas izpaušanu forumā! Fakts, ka sekojiet privātiem profiliem nedod tiesības kaut ko publicēt! Tāda rīcība ir sodāma!
Saprotams, ka situācija ir diez gan absurda un daudziem ir sajūta, ka tādu cilvēku kā Elīna ir jānoliek pie vietas, bet to noteikti izdarīs paši iesaistītie! JUMS NAV TIESĪBU APSPRIEST UN IZPAUST SENSITĪVU INFORMĀCIJU sevišķi, laikā, kad tiesībsargājošās instancēs norit procesi! Ja gribat izdarīt lāča pakalpojumu, labi, bet tad saprotiet, ka ar savu pļāpāšanu varat tikai kaitēt. Ja gribat ņirgāties par slimu cilvēku, dariet to kur citur!
Salacgrīva ir mazs miests kur VISI VISU ZINA un savu patieso dabu nenoslēpsi!
Te neviens nav tik publiska persona, lai būtu pieminēšanas vērti!
27.08.2025 15:39 |

Reitings 432
Augusts2025 @ 27.08.2025 15:39
Visu cieņu iesaistīto personu aizstāvjiem/ēm, bet lūdzu pārtraukt jebkādas privātas informācijas izpaušanu forumā! Fakts, ka sekojiet privātiem profiliem nedod tiesības kaut ko publicēt! Tāda rīcība ir sodāma!
Saprotams, ka situācija ir diez gan absurda un daudziem ir sajūta, ka tādu cilvēku kā Elīna ir jānoliek pie vietas, bet to noteikti izdarīs paši iesaistītie! JUMS NAV TIESĪBU APSPRIEST UN IZPAUST SENSITĪVU INFORMĀCIJU sevišķi, laikā, kad tiesībsargājošās instancēs norit procesi! Ja gribat izdarīt lāča pakalpojumu, labi, bet tad saprotiet, ka ar savu pļāpāšanu varat tikai kaitēt. Ja gribat ņirgāties par slimu cilvēku, dariet to kur citur!
Salacgrīva ir mazs miests kur VISI VISU ZINA un savu patieso dabu nenoslēpsi!
Te neviens nav tik publiska persona, lai būtu pieminēšanas vērti!
es nesekoju privaatam profilam, ja nu kas. Labi, labi, doma skaidra.
27.08.2025 16:03 |

Reitings 2535
Reģ: 04.01.2022
Saulstariņš @ 27.08.2025 16:03
es nesekoju privaatam profilam, ja nu kas. Labi, labi, doma skaidra.

Kā neseko??? Tai Mairai ir privāts konts, ja kas. Nez vai viņa grib, lai šeit kāds liek viņas storiju skrīnšotus.
27.08.2025 16:58 |

Reitings 432
Ainulai @ 27.08.2025 16:58

Kā neseko??? Tai Mairai ir privāts konts, ja kas. Nez vai viņa grib, lai šeit kāds liek viņas storiju skrīnšotus.
neko neesmu likusi un nesekoju. Skaties citaaa daarzina.
27.08.2025 17:07 |

Reitings 432
Elinchik- atceries, ja gribi kaut ko nosleeept- aiztaisi savu rijamcaurumu. tava lieliiiba rada daudzos nepatiku un informaacija, kurai nevajadzeetu nonakt tavu nedraugu ausiis klejo zibens aatrumaa. 🫣
04.09.2025 18:56 |

Reitings 432
Nu ko papljaapasim?😛
Baigi interesanti, elinchiks shodien saka, ka Praijai 29.09. buus 5 gadu jubileja. Kas tev ar tiem datumiem un gadiem? Man sanaaak vismaz 7-8.
Tos nez cik gadus pirms nodoklju maksasanas aizmirsi? Riit buus plashaak par VID viziiti elinchika maajas augustaa.un jaa, uznjemejdarbiibu regjistreeja, jo no VID sanjeema veestuliti😜 ahujenna biznesmene. Man ir tiiik daudz ko pastaastiit

23.09.2025 23:36 |

Reitings 8052
Saulstariņš @ 23.09.2025 23:36
Nu ko papljaapasim??
Baigi interesanti, elinchiks shodien saka, ka Praijai 29.09. buus 5 gadu jubileja. Kas tev ar tiem datumiem un gadiem? Man sanaaak vismaz 7-8.
Tos nez cik gadus pirms nodoklju maksasanas aizmirsi? Riit buus plashaak par VID viziiti elinchika maajas augustaa.un jaa, uznjemejdarbiibu regjistreeja, jo no VID sanjeema veestuliti? ahujenna biznesmene. Man ir tiiik daudz ko pastaastiit

Viņa savu kāzu jubilejas datumu arī šogad sajauca😁 ka tik netuvojas demence.
24.09.2025 12:16 |

Reitings 432
Nu tad aiziet… augusta otrajaa pusee pie elinchika gan salonaa gan maajaas ieradaas VID auditores.
cik sapratu tam visam bijusi saistiiba ar tiesas procesu, jo kundzei sagribeejas sleept savus ienaakumus, bet naudinju no exviira gribeejas vairaak. Karoc dzivo taa gjimene kaa bomzi uz papiira. Par to ar es driizumaa pastastisu- tiik smiekliigi😁 briinos kaa vinai nav kauns uz ielas raadiities.
Karoch, auditu taisiija pa pilnu programmu un nekas nav beidzies, jo esot veel viens iesniegums, kas sho visu turpinaashot.
Bet ko gan staasta pati eliina? Ka VID daamas esot uzmetushas vinai par draudzenem- dzeerushas kafiju, noprikushas no vinjas rotas un paradijushas iesniedzeja iesniegumu. Eliina sakot, ka VID vairs nekad nereagjeesot uz iesniegumiem par vinju. Visas instances esot vinjai draugi utt😁😁😁
Kaads rezultaats? Shitas viss vinjas shizofreeniskais samurgojums esot nodots taalak izveerteeshanai.
Cik melus saskaitiijaat?
25.09.2025 14:29 |

Reitings 9
Reģ: 25.09.2025
Saulstariņš @ 25.09.2025 14:29
Nu tad aiziet… augusta otrajaa pusee pie elinchika gan salonaa gan maajaas ieradaas VID auditores.
cik sapratu tam visam bijusi saistiiba ar tiesas procesu, jo kundzei sagribeejas sleept savus ienaakumus, bet naudinju no exviira gribeejas vairaak. Karoc dzivo taa gjimene kaa bomzi uz papiira. Par to ar es driizumaa pastastisu- tiik smiekliigi? briinos kaa vinai nav kauns uz ielas raadiities.
Karoch, auditu taisiija pa pilnu programmu un nekas nav beidzies, jo esot veel viens iesniegums, kas sho visu turpinaashot.
Bet ko gan staasta pati eliina? Ka VID daamas esot uzmetushas vinai par draudzenem- dzeerushas kafiju, noprikushas no vinjas rotas un paradijushas iesniedzeja iesniegumu. Eliina sakot, ka VID vairs nekad nereagjeesot uz iesniegumiem par vinju. Visas instances esot vinjai draugi utt???
Kaads rezultaats? Shitas viss vinjas shizofreeniskais samurgojums esot nodots taalak izveerteeshanai.
Cik melus saskaitiijaat?

Var jau murgot,bet ko viņa ar to grib panākt?
25.09.2025 16:18 |

Reitings 9
Reģ: 25.09.2025
Vai tā ir taisnība,ka viņa arī praiju nozaga/izkrāpa citai sievietei,kura bija īstā radītāja?
25.09.2025 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits